arkadaşlar daha öncede nişanlımla olan bi olayı paylaşmıştım şimdi kayınvalidem kayınpederimi doldurmus gecen hafta pazartesi aradıgımda kayınpederim beni arama bidaha dedi dün nişanlımın yanına ziyarete gittigimde bana biraz zaman gecsin ara özür dile her ikisindende dedi ama benim gönlüm özür dilemekten yana deil ve söle bi secenek sundu eger uzlaşmazsanız askerlik benim cekip gitmem için cok güzel bi dönem usta birligini kimseye sölemem beni seven arkamdan gelir aramam sormam kimseyi dedi o zaman anlarım kimin sevip sevmedigini artık doldum susmaktan arada kalmaktan sıkıldım dedi ben yine konuşmadım yanı aksine bişey demedim asla ve dün sabaha kadar düşündüm her defasında ailesi benden özür beklio ve kendi yaptıkları hataları hiçe sayıyolar neysee asıl konuya gelince ben daha öncede oldugum bişeyi paylaşmak istiorum elimden geldigince 5 vakit namazımı kılmaya calışıorum allah kabul ederse daha önce tam yatsı namazında tesbihg cekioken yaslı bi dede yanıma gelip aglayıp üzülüp durma onlar seni haketmio kendi kendini mahvetme dedi sonra başka konulardan sorunlar cıkardılar ayırmaya calıştılar dünde namaz kılıodum yine tam secdeden kalkıoken önümden yavas yavas giden yılan gördüm ama sımsıyah ve basını bana kaldırmış ayaklarımın arasına dogru geliodu tabi namazda oldugum için bozmadım hiçbişey yokmuş gibi bi euzubesmele cektim devam ettim namazıma ama cok koktum namazımı bitirdigimde öle bişey yoktu kardeşime sordum abala sen delimisin gibi bi tepki verdi
ya hep böle sorunlar cıkmadan yada cıktıktan sonra bana böle şeyler oluo ve sonucundada mutlaka oluo cıldırcam doktora gittim sinirlerin bozulmuş dedi ama ben inanmıorum doktora
napabilirim ben yha