siz evli misiniz bilmiyorum ama bunun ne demek olduğunu asla anlayamazsınız.elin gurbetinde yalnızlığın çaresizliğin ne demek olduğunu siz bilemezsiniz..
eşim illa çocuk olsun demiyor ki..hatta olmazsada olmaz diyo..bunu ben böyle hissediyorum.uzaktan ahkam kesmek çok kolay gelmiş size..herkesin derdi kendine büyüktür..aa senin daha 2yıl olmuş benim 5 yıl o zaman benim derdim daha büyük mü diceniz..
çok yaratıcı bi yorum yazmışsınız saolun...
empati kurman dileğiyle..sizin hayatınız öyle diye düşünceleriniz böyle diye beni yargılayamazsınız hele bu şekilde asla........
Konularımı aç bir oku varsa zamanın..
Çaresizliği bilip bilmediğime ondan sonra karar ver..
Senin 2 yıl olmuş, benim 5 yıl diye bir annelik özlemim de yok, yanıldınız..
2 çocuk annesiyim çünkü, bu bir marifet de değil.
Yorumum çok yaratıcı olamaz, çünkü senin derdin çok sıradan.
Küçümsemiyorum, ama yurdum erkeğinin umumiyetle evlilikten anladığı bu.
Gurbette yalnızlığın ne olduğunu çocuk yaşımdan beri iyi biliyorum, ama anlaşılan eşin bilmiyor.
Bilseydi seni yalnız bırakmazdı, her akşam 3-5 saat arkadaşlarla takılıp seni üzmesi normal mi?
Ne deseydim ,erkektir gezer tozar, yuvasına döner falan mı?
Sen bebek için elinden geleni yap, en azından eşinin eve gelmediği gecelerde sen ağlarken seni dinleyen,avutan bir varlık olur yanında falan mı deseydim?
Benim kuracağım empatiden ziyade, sen kendin oturup sağlıklı bir şekilde evliliğini ve bebek fikrini değerlendirsen daha faydalı olur bence.
merhaba güzelim ne durumdasın nasılsın?
bak sana yardımcı örnek olacak arkadaşımızın konusu var mutlaka okumalısın
içim parçalanıyor bu hallerinizi okudukça
senide aydınlatacağına inanıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/429791-evliligim-bitti-83.html#post20082355
yaaa bebek olmuyo diye sizi yalnız bırakması doğru değil tam tersi olmalı yanınızda olmalı bence...
her gece her gecede arkadaşları ile olmaz.. en azından haftada belli günler çıksın.. her akşam sizi yalnız bırakması çok kötü.. konuşun gün belirleyin bence..
ahhh ahhh benim gibi sakıin yapıcı konuşan var mı acaba?herzaman tatlı tatlı konuşuyorum..ama o umursamıyor..tmm banada zaman ayırıyor ayırmıyor değil ama..ben takıldığı arkadaşları sevmiyorum..çoğu bekar evde bekleyeni yok tabi zaman umurlarında mı
seviyo arkadaşlarını napayım..dün 6da geldi..ama bugün daha gelmedi...
napsam bilmiyom
tutsam olmuyo koyversem hiç olmuo
ahh canım benim yaaa.. çok üzüldüm şimdi.. ama şundan eminim ne kadar üstüne giderseniz ters tepki verecek ..
aynen öyle..
tuhaf olan bu yaptığının ona çok normal gelmesi.....
ne var ki diyo....evlendik diye el ele diz dize mi hep olcaz diyo..tmm bende zaten o kadarını istemiyom ama..en azından işin en geç 7de bitiyo
hadi 2 saat takıl 9da evine gel..tek istediğim bu.
bide arama beni diyo akşamları...msj atma..bu huyunada sinir oluorum
pek tlfnu sevmeyen biri gerçi..tek bana değil bu huyu..
bazen babamda geç gelirdi...anneme aman bırak arama anne gelir birazdan ne güzel istediğimiz kanalı seyrediyoz
şurda bozma keyfimizi derdim
annemde sen şimdi anlamazsın..hele bi evlen bakalım o zaman ne dicen derdi
şimdi seni çok iyi anlıyorum anne hemde çok iyi
varsın yanımda olsunda ben maç seyredeyim
yaa bebek yüzünden böyle ise beraber doktora gitseniz tedavi ile felan uğraşsanız hani ne bilim :S
bu kış düşünüyoruz bakalım haırlısı..pcos var bende..adetlerim çok düzensiz..yumurtlamada olmuyo..
ben biraz tedavi oldum ama bıraktm..
gene aynıyım..
benm bebek sevgim hep vardı zaten..
evlenince dahada arttı.
ama bilmiyom ki bebek yüzünden mi böyle eşim.????
sorun sadece bebek mi?????
sorduğum zaman ne alaka diyo..olmazsa olmaz takdiri ilahi napalım ölelim mi diyo..
ama o da benm gibi bebek hastası resmen..
Allah yardımcın olsun cnm ...ve sabır versin.....
eşine de akıl fikir versin cnm inşş bi gün anlar sana ne kadar zarar verdiğini..
ama sen herkese ve herşeye inat asla pes etme güçlü ol psikolojini bozmamaya çalış cnm eşin düşünmese bile sen kendini düşün inşş zamanla da herşey yoluna girer arkadaşım......... ama sana şunu diyim eğer sorunların varsa asla bebeğim olsun düzeliriz diye düşünme aksine daha da tersine dönüyo cnm eğer sorun varsa ..
bebek olunca eşler birbirine vakit ayıramıyor ve daha da uzaklaşıyorlar ve anne ve baba sorumluluğu da eklenince sorunlar daha da artıyo hakkında hayırlısı ...
o zaman seninkinin huyu bu .. herşeyi tam olarak idrak edemiyo :S yani sizi anlamıyo deidklerinizi bencillik dır dır olarak algılıo
sağol arkadaşım bana güç verdi bu yazdıkların çok sağol..haklısın.
inşallah bakalım...allahım hepimizin yardımcısı olsun
bu mübarek günlerde kimin gönlünde ne varsa allahım onu versin hayırlısıyla...
tam dediğin gibi işte....
beni bencil görüyo...
ama beni anlamıyo sorun bu..
ben demiyom ki her dk yanımda dur gitme diye..
tek istediğim yalnızlığıma ortak ol..
çok şey mi ya
nie evlendik o zaman dimi:44::44::44::44::44:
tam dediğin gibi işte....
beni bencil görüyo...
ama beni anlamıyo sorun bu..
ben demiyom ki her dk yanımda dur gitme diye..
tek istediğim yalnızlığıma ortak ol..
çok şey mi ya
nie evlendik o zaman dimi:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?