Çıkmazdayım düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba arkadaslar konu benimle ilgili degil.Kızkardeşim ile ilgili.Kendisi yazamaz çünkü imkanı yok.
Hanımlar kardesim üniverste egitimi tamamlamış ama hiç çalışmadı 7 yıl birini bekledi evlendi.Basta karsıydık kızı vermedik çünkü adam hem işşizdi hem de aileyle yasayacaktı ama ısrar edince evlendi.Tabi bir oğlu oldu.Adam ilgisiz bir baba.Bu arada evlendiğinde güvenlik olarak çalışıyordu.Sonrasında tası tara gı toplayıp borçlardan kaçarak dağın basına yerlesti.Etrafında ev bile yok.
3 ay önce kız geldiğinde hastalandı vitaminsiz kalmış bakımsızlıktan ataklar yara döktü o halde kocası çağırdı.Babam kızdı dedi ki kızıma bakamıyorsun işin yok gel bura dükkan açalım çalış dedi ekmegini kazan.Gelmez guya gururlu.Babam kızınca arkasından akrabalarına ne yapım şimdi bu adamı öldürümü felan demiş.Artı bu kadın cinayetlerine hakediyolar tarzı konuşuyormuş.
Asıl mesele en son telefonunu dinliyormuş bir bildirimden öğrenmiş bacım.Boşanmak istiyor.Adam tehtit etmiş sonuçlarına katlanırsın demiş.Su anda bildiğini belli etmiyor.Sadece bir arkadasından iletişim kuruyoruz haftada bir uzak çünkü.En son ailemi çagırmış konusalım diye bacım.Konuşup alıp gelecekmişiz.Benim düşüncem gitmemek ya aileme zarar verirse.Kardesime sen gel gezmeye gibi gitme dedim.Onlara guvenmiyoruz.Çok çıkmazdayız her seyi yapabilir ya da korkutma amaçlı diyor bilmiyorum.Konysulacak insanlar değiller ailece aklı basında insan yok.Dinleme olayınu da söyleyemedi korkuyor zarar verir cinnet geçirir diye.Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

Madem aileye de bir sey yapar korkunuz var kalabalik gidip kardesinizi alip gelin derim. Adamin psikolojik sorunlari var belli. Korkmayin en fazla ne yapabilir ki? Korkup gitmezseniz kardesiniz sorunlu bir adamla yasamaya devam eder bu daha korkunc bence.

O adam kardeşinizi asla göndermez bir daha o kızı kaderine terk etmeyin gidin kalabalik bir sekilde konuşun kardeşinizi alın gelin bir sorun çıkartacak olsa o zmn da yapmaya çalışırdı başıboş bırakmayın kesinlikle yazık kızcağıza

Asla bırakmayız orda tabi ki ben güvenemiyorum.Çok uzak özel araba kaç kişi alır ki 18 saat yol keske yakın olsa

Haberi yok o yüzden gönderir gelir yani yoksa tabi ki orda bırakmayız sen gel demeyiz

Asla bırakmayız orda tabi ki ben güvenemiyorum.Çok uzak özel araba kaç kişi alır ki 18 saat yol keske yakın olsa

Telefonlari dinleyen adam cok rahat gondermez. Gelmesini beklemeyin derim. En kotu bir minibus ayarlanir.

Telefonlari dinleyen adam cok rahat gondermez. Gelmesini beklemeyin derim. En kotu bir minibus ayarlanir.
Haberi yok aklınca bizle ne konusuyor diye dinliyor annesiyle dedikodu yapacak çünkü.Biz de hemen gidemiyoruz zeytin toplama zamanı burda 2 hafta sürer.

Vay be ..bencede kimse gitmesin.. oyle oldurmeli laflar filan eden biri urkutucu

Bence Babanız anneniz hep beraber gidip alın kardeşinizi.

7 sene beklemiş böyle bi adam olduğunu görememiş mi giden senelerine yazık. Bari bebek yapmasaydı hemen (

Neyse Zararın neresinden dönerse kar

Esasen tabiri caizse havlayacak köpek ısırmaz. Keşke bugüne kadar uzaklaştırma falan alıp Bi gözünü korkutsaydınız. Ailenizi düşünemiyorum bile eminim çok kaygılıdırlar kızları ve torunları adına. Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünmeye çalışın en zararsız şekilde kardeşinizi ve yavruyu yanınıza alın inşallah. O da dağ başında kalsın Bi başına

He bir amacınız kesin kız kardeşinizi almaksa ki bence böyle olmalı. Ailenizle gidin oraya, gitiiğiniz yerde polis merkezine gidip derdinizi anlatın, polis eşliğinde alın onları

Böyle durumlarda jandarma polis vs. Yardım eder bence. Oraya gidin ve bölgenin kolluk kuvveti neyse gidip durumu izah edin. Kızımıza ve bize zarar verebilir, yakında durun diye rica edin.

Bu kocayı çok mu aradı kız kardeşiniz. Aklım almadı okurken.Üstelik cahil biri de değil. Okumuş etmiş ama neye yarar, hiç çalışmadan onca emeği hiçe sayıp böyle bi adamı koca etmiş kendine. Hadi kendini geçelim sizin hepinizin hayatı da tehlikede. İşiniz çok zor çok.

Zeytin önemli tabi.
Öenmli ya da degil boşanma konusu açılmadı zaten adam bilmiyor biz zaman tanıdık çünkü kardeşim boşanacam demedi bize güvenemedik başta. çünkü daha önce de gitme dedik boşan dedik hastalandıgında yine geri döndü. Esine zorla kolundan tutup getiremedik.Şimdi gelin konusalım dedi kız size soruyorum gittiklerinde vazgeçtim ben derse ne olacak.

İnternetten buldu malesef aklı başına gelsin diye biz okuttuk olmadı nafile zaten psikolojisi bozuk madem dinleniyor tlf fabrika ayarına döndür diyorum bana resimler var diyor ne yapalım anlamıyorum

Kardeşiniz gerçekten dönmek istiyor mu ? Bir de polisle gittikten sonra bir sorunumuz yok ben eşimle mutluyum derse ne yapacaksınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…