razı olsun tam da anlatmak istediğim bu aslında en zararsız şekilde atlatmak.Polis yok dağbası neye dayanarak çağıracaz jandarmayı elle tuutlur delil yok kiEsasen tabiri caizse havlayacak köpek ısırmaz. Keşke bugüne kadar uzaklaştırma falan alıp Bi gözünü korkutsaydınız. Ailenizi düşünemiyorum bile eminim çok kaygılıdırlar kızları ve torunları adına. Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünmeye çalışın en zararsız şekilde kardeşinizi ve yavruyu yanınıza alın inşallah. O da dağ başında kalsın Bi başına
Off off bu bildigini okuyup burnunu b.ko sokup sonra da herkesin başını belaya sokan yakınlarımız yok muMerhaba arkadaslar konu benimle ilgili degil.Kızkardeşim ile ilgili.Kendisi yazamaz çünkü imkanı yok.
Hanımlar kardesim üniverste egitimi tamamlamış ama hiç çalışmadı 7 yıl birini bekledi evlendi.Basta karsıydık kızı vermedik çünkü adam hem işşizdi hem de aileyle yasayacaktı ama ısrar edince evlendi.Tabi bir oğlu oldu.Adam ilgisiz bir baba.Bu arada evlendiğinde güvenlik olarak çalışıyordu.Sonrasında tası tara gı toplayıp borçlardan kaçarak dağın basına yerlesti.Etrafında ev bile yok.
3 ay önce kız geldiğinde hastalandı vitaminsiz kalmış bakımsızlıktan ataklar yara döktü o halde kocası çağırdı.Babam kızdı dedi ki kızıma bakamıyorsun işin yok gel bura dükkan açalım çalış dedi ekmegini kazan.Gelmez guya gururlu.Babam kızınca arkasından akrabalarına ne yapım şimdi bu adamı öldürümü felan demiş.Artı bu kadın cinayetlerine hakediyolar tarzı konuşuyormuş.
Asıl mesele en son telefonunu dinliyormuş bir bildirimden öğrenmiş bacım.Boşanmak istiyor.Adam tehtit etmiş sonuçlarına katlanırsın demiş.Su anda bildiğini belli etmiyor.Sadece bir arkadasından iletişim kuruyoruz haftada bir uzak çünkü.En son ailemi çagırmış konusalım diye bacım.Konuşup alıp gelecekmişiz.Benim düşüncem gitmemek ya aileme zarar verirse.Kardesime sen gel gezmeye gibi gitme dedim.Onlara guvenmiyoruz.Çok çıkmazdayız her seyi yapabilir ya da korkutma amaçlı diyor bilmiyorum.Konysulacak insanlar değiller ailece aklı basında insan yok.Dinleme olayınu da söyleyemedi korkuyor zarar verir cinnet geçirir diye.Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Başta karasız gördüm ne yaşan söylwyim bu ilk değil ki yaptıkları en son telefon dinlendikten sonra ilk defa boşanacam dedi ama yine de güvenmiyorumKardeşiniz gerçekten dönmek istiyor mu ? Bir de polisle gittikten sonra bir sorunumuz yok ben eşimle mutluyum derse ne yapacaksınız ?
Aynı şeyleri düşünmüşüz, gerçekten ayrılmak isteyen bir şekilde yolunu bulur. En yakın karakola gider hayatı tehlikem var der veya sizin yanınıza gelir.Öenmli ya da degil boşanma konusu açılmadı zaten adam bilmiyor biz zaman tanıdık çünkü kardeşim boşanacam demedi bize güvenemedik başta. çünkü daha önce de gitme dedik boşan dedik hastalandıgında yine geri döndü. Esine zorla kolundan tutup getiremedik.Şimdi gelin konusalım dedi kız size soruyorum gittiklerinde vazgeçtim ben derse ne olacak.
İnternetten koca bulmanın sonu bu sanırım. Yazık günah yıllarına diyeceğim pek de bişi yok.İnternetten buldu malesef aklı başına gelsin diye biz okuttuk olmadı nafile zaten psikolojisi bozuk madem dinleniyor tlf fabrika ayarına döndür diyorum bana resimler var diyor ne yapalım anlamıyorum
Öenmli ya da degil boşanma konusu açılmadı zaten adam bilmiyor biz zaman tanıdık çünkü kardeşim boşanacam demedi bize güvenemedik başta. çünkü daha önce de gitme dedik boşan dedik hastalandıgında yine geri döndü. Esine zorla kolundan tutup getiremedik.Şimdi gelin konusalım dedi kız size soruyorum gittiklerinde vazgeçtim ben derse ne olacak.
Biz zorla istemden evlendiği halde ailem her zaman arkasında oldu emin olun.Yoksa çok eziyet ederlerdi ailemi istemedikleri halde hep gittiler yanlız bırakmadılar .Valla vazgeçtim derse ne olacak biz bilemeyiz. Bu sizin kardeşinize, aile dinamiklerinize bağlı.
Flaş diske atamıyor mu ?İnternetten buldu malesef aklı başına gelsin diye biz okuttuk olmadı nafile zaten psikolojisi bozuk madem dinleniyor tlf fabrika ayarına döndür diyorum bana resimler var diyor ne yapalım anlamıyorum
Vazgeçtim derse sonu çok kötüye gder kızkardeşiniz korkuyor ben açıkça diyim tlfnu sfrlasın nasıl yaptm bilmiyorum bir anda oldu desin düşürdüm elinden desin ya çok korkuyor eşinden yada eşini seviyor vazgeçemıorÖenmli ya da degil boşanma konusu açılmadı zaten adam bilmiyor biz zaman tanıdık çünkü kardeşim boşanacam demedi bize güvenemedik başta. çünkü daha önce de gitme dedik boşan dedik hastalandıgında yine geri döndü. Esine zorla kolundan tutup getiremedik.Şimdi gelin konusalım dedi kız size soruyorum gittiklerinde vazgeçtim ben derse ne olacak.
Resimler var ne ya?İnternetten buldu malesef aklı başına gelsin diye biz okuttuk olmadı nafile zaten psikolojisi bozuk madem dinleniyor tlf fabrika ayarına döndür diyorum bana resimler var diyor ne yapalım anlamıyorum
Bir kac araba gidin. Valla evlat icin insan fizana da gider 18 saat nedir ki. O psikopat gondermez. Kalabalik gidip kizi cekip almak lazim.Asla bırakmayız orda tabi ki ben güvenemiyorum.Çok uzak özel araba kaç kişi alır ki 18 saat yol keske yakın olsa
Konu gitme gitmeme değil tehlikede olsa direk gidilir başta kendi de zaman istedi yani hadi gelin alın beni demiyor ki kızın telefonuna bir yazılım yüklemiş nasıl delil olacka bilmiyorum ama olur inş boşanma sebebidir.Gtmeyın kesinlikle zeytın toplamaya yardım amaçlı çagrn snra ses kayıtlarını delil olarak gösterip uzaklaştrma aldrn hattını değiştrın boşanma davası açın hiçbir şey yapamaz hepsi lafta korkutmaya çalışmış sizi resmen kzkardeşnz kocasnn tlfnunu dinlesin belge toplasn hakim boşar birde koruma isteyin cesaretli olun kardeşinz erkek abı falan varsa orda kalsın avukata tanışın gidp cesaretli olun ölmesını mi beklıyorsnz çok üzüldüm gerçekten
Hah aynısını dedim at resimleri dedim yok her şey silinirmiş yok gmailin. sifresi yokmuş yoksa nedne konu açım.İyice sasırdım.Ailem bugın gider de boşnancagına emin olamadık ki hadi zorla alıyorsunuz evime baskına geldi dese. ailem suçlanacak ve tehlikeye girecekResimler var ne ya?
Resimleri atsın sana resetlesin
Bu adam çalışmıyor mu pılını pırtını toplayıp kaçıp gelsin ordan zor mu yani
Kusura bakma da ayrılcak göz yok kardeşinde
Bitirmek kurtulmak isteyen bağlasan durmaz ilk fırsatta çıkar gelir
Çocugu vermem diyor daha önce konu oldugunda hoş çocuk 4 yasında anneye veeieler o srun değil ama biz gidersek çocugu alır kaçırır saklarPolisle gidin bence,en en iyi insanların bile gözü dönüyor bu dünyada.Garantiye alın kardeşini yeğenini çek al
Gizli gizli de olmaz mı sonuçta artıları çok fazla olucak bu işin.Yazik günah yaÇocugu vermem diyor daha önce konu oldugunda hoş çocuk 4 yasında anneye veeieler o srun değil ama biz gidersek çocugu alır kaçırır saklar
Olur delil eşinin tlfnunu habersiz dinledği için gizliliğe ayrıkı oldugu için mahkeme boşuyor bir araştrın haberlerde de ckmştı avukata danışın kesinlikle kardeşnz boşanmak istese bir bahane ile gelir korkuyor olabilir ama boşanması için geçerli neden olur hem maddi hem manevi tazminat alır kaynasıgillemi yaşıyorKonu gitme gitmeme değil tehlikede olsa direk gidilir başta kendi de zaman istedi yani hadi gelin alın beni demiyor ki kızın telefonuna bir yazılım yüklemiş nasıl delil olacka bilmiyorum ama olur inş boşanma sebebidir.
Bence hiç bulaşmayın ayrılmayı düşünen insan böyle bahanelere sığınmazHah aynısını dedim at resimleri dedim yok her şey silinirmiş yok gmailin. sifresi yokmuş yoksa nedne konu açım.İyice sasırdım.Ailem bugın gider de boşnancagına emin olamadık ki hadi zorla alıyorsunuz evime baskına geldi dese. ailem suçlanacak ve tehlikeye girecek
Canım orda illaki o bölgeye bakan kolluk kuvveti vardır. Polisin bağlı olmadığı yerlere jandarma bakar. Gidip durumu anlatınca yardım ederler ya. Yanınıza bikaç asker verirler. Ama tabi kardeşiniz gitmşcem derse emin olmak lazım tabi bideAllah
razı olsun tam da anlatmak istediğim bu aslında en zararsız şekilde atlatmak.Polis yok dağbası neye dayanarak çağıracaz jandarmayı elle tuutlur delil yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?