Çıkmazdayım düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an beraber değil ama bir gibiler ıssız bir yerde iki ev kaynanası ve kendi kalıyor

Aynen jandarma bakıyor bu mantıklı ailem gitse bile her ihtimale jandarma ile gitmek daha iyi olur net konusursa tabi ki hemen gideriz

Dayım hasta gerçekten ben de onu dedim arayalım gel hasta diyelim sen de gel gitme burda tlfonla dinlendiğini anladıgını söyle dava aç dedim o sebepten ailem giderse olay tehlikeli boyuta ulaşır gibime geldi.1 hafta oldu öğreneli diyorum gel işte durumu anlamamışken daha da diyor siz gelin konusalım babam de dedi ki ee geldik kızım ne konusacaz ses yok bir şey demiyor

Zeytin toplama, gaddar adamın elinde ölüm tehlikesi olan kardeşinizden daha önemliyse hiçbi yorum yapamam

Bence kardesiniz hak ettigini yasiyor silin gitsin kolay olmasada. Bence sizi rezil etme potansiyeli yüksek, yani siz gidince ben kocamla mutluyum hic bir sey yok diyecek bir tip gibi geldi bana. Hic caninizi riske atmayin inanan deymez. Siz cok iyi niyetlisiniz. Bagzi insanlarda aptaliginin cezasini cekmeli cünkü iyi niyetten anlamazlar akillanmazlar aslaaa. Ama cocuga cok cok cok yazik ona üzüldüm, ama onun icinde elinizden bir sey gelmez herhalde.

O Zeytin icin insanlar bir sene boyunca calisiyor ve onun parasindan bütün aile bir dahaki seneye kadar geciniyor ve kiz kardes yan cizcek bir tip. Bu insanlar havadan sudan mi gecinsin bir sene boyunca ekmisler etmisler.. kiz kardes kesin dille bosancam kurtarin beni dese neyse ama öyle bir durum bile yokken ekmek parsini riske atmak niye @
V vesikaliyarim

Ben kız kardeşinizin boşanacağını düşünmüyorum. Sinirle söylemiş bir laf gibi geldi.

Kardeşim gerçekten boşanmak istese ve evden çıkamasa şöyle demez mi?
Baba gelin beni buradan alın ben boşanacam

Ama kardeşiniz diyor ki gelin konuşalım?

Ne mana? Blöf yapıyor ve kocasına göz dağı vermek istiyor olabilir, bak aileme söyledim kendine çeki düzen ver gibi bir amacı olabilir

ay allah korusun ana babanizi tek gondermeyin,
ya polise haber verip gitsinler, ki duruma gore polis eslik de edebilir saniyorum, kizlarini alip donsunler,
ya da durum o kadar vahim degil diyorsaniz bir kac akrabayi daha katip birlikte gitsinler en azindan, boylece birbirlerine destek olurlar.

kardesiniz de enteresan 18 saatlik yola, gelin konusalim diye mi cagiriyor, ne demek o ?
konusulacaksa telefonda da konusulur yani,
aksiyon alinacaksa da kardesinizin kararli olmasi gerekir.

Ben kardeşinizin normal olduğunu düşünmüyorum. Gelin konuşalım ne demek. Adamın psikopat olduğunu bilip sizi çağırıyor ve boşanacağım da demiyor. Bunlar ayrılmak isteyen kadının yapacağı şeyler değil. Ben ailenizin yerinde olsam boşanacağı kesinse jandarmaya haber verip giderdim, eğer boşanmayacaksa ve o psikopatı hala sevdiğini söylüyorsa bırakın ne hali varsa görsün, risk almaya değmez.

Zeytin diyen arkadaşlar şuna bir açıklık getireyim.Benim ailem gider yol masraf veya tehlike umurlarında değil.Sadece net konuşmadı hadi boşanacam kurtarın beni demedi.
Bugın ailemle konuştum tek görüştüğümüz akrabaları ile konuştuk barışmışlar bile.Aklımız almıyor iyi ki zaman tanımışız.
Akraba da demiş babama biz kızınıza destek olduk kurtarma ya çalıştık ama yan çizdi artık görüşmeuecagiz.Bu adamdan korktugı felna da yok o tavuk bile kesemez sadece korkmuş gibi davrandı.Eş kişisinin açıklaması da sadece bir gün telefonunu dinledim demoysu zaten program deateginiz için teşekkürler konumun kilitlenmesini istiyorum Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…