Şu an beraber değil ama bir gibiler ıssız bir yerde iki ev kaynanası ve kendi kalıyorOlur delil eşinin tlfnunu habersiz dinledği için gizliliğe ayrıkı oldugu için mahkeme boşuyor bir araştrın haberlerde de ckmştı avukata danışın kesinlikle kardeşnz boşanmak istese bir bahane ile gelir korkuyor olabilir ama boşanması için geçerli neden olur hem maddi hem manevi tazminat alır kaynasıgillemi yaşıyor
Aynen jandarma bakıyor bu mantıklı ailem gitse bile her ihtimale jandarma ile gitmek daha iyi olur net konusursa tabi ki hemen giderizCanım orda illaki o bölgeye bakan kolluk kuvveti vardır. Polisin bağlı olmadığı yerlere jandarma bakar. Gidip durumu anlatınca yardım ederler ya. Yanınıza bikaç asker verirler. Ama tabi kardeşiniz gitmşcem derse emin olmak lazım tabi bide
Dayım hasta gerçekten ben de onu dedim arayalım gel hasta diyelim sen de gel gitme burda tlfonla dinlendiğini anladıgını söyle dava aç dedim o sebepten ailem giderse olay tehlikeli boyuta ulaşır gibime geldi.1 hafta oldu öğreneli diyorum gel işte durumu anlamamışken daha da diyor siz gelin konusalım babam de dedi ki ee geldik kızım ne konusacaz ses yok bir şey demiyorBence hiç bulaşmayın ayrılmayı düşünen insan böyle bahanelere sığınmaz
Hatta azcık düşünceli insan ailesine gelin demez korkar başlarına birşey gelmesinden en fazla yol parası gönderin gelicem der ve kaçar gelir
Anladm canm kardeşinizi ikna edin kurtulsun ne diyim gerçekten zararın neresinden dönse kar ama bilmiyorum boşanmak istermı hŞu an beraber değil ama bir gibiler ıssız bir yerde iki ev kaynanası ve kendi kalıyor
Dayım hasta gerçekten ben de onu dedim arayalım gel hasta diyelim sen de gel gitme burda tlfonla dinlendiğini anladıgını söyle dava aç dedim o sebepten ailem giderse olay tehlikeli boyuta ulaşır gibime geldi.1 hafta oldu öğreneli diyorum gel işte durumu anlamamışken daha da diyor siz gelin konusalım babam de dedi ki ee geldik kızım ne konusacaz ses yok bir şey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?