Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

Bu karar aksam cayin yaninda kurabiye mi yiyelim kek mi tarzi bir karar degil ki omurluk bir karar. Sizin tum hayatinizi etkileyecek bir secimde en ufak anlayis gostermeyen biriyle ben olsam evlenmezdim. Sizde iyi dusunun bence.

Ailen de haklı. Dinle onları.
Zaman ayırıyorum ve yazıyorum,çünkü bir kişinin daha yanlış bir evlilik yapmasını istemiyorum.
Yanlışı doğruyu elbet bilemeyiz her zaman.
Ama işte bazen böyle 'balık baştan kokuyor'
Kıyamadım..Seviyor, güzel bir yuva hayal ediyorsun ama zor bu şekilde.
Hayırlısı hakkında

Ablacim msjnin hepsinde o kada guzel anlatmssn ki gercektn cok mutlu ettniz beni cok samimi ve gercekler. Tabi ki dikkate alicm ablacim. Yardim almak icin zatn yazdm cok sagolun :*

esimi

eşimin ailesi doğuda nispeten gelişmiş şehirde. biz batıda büyük sehirdeyiz.

siz kendinizi feda etmeyin. sevgi karşılıklı olmadıkça sizi mutlu huzurlu etmez. tek hayatınız var. dönüsü zor bir yola bile bile girmeyin. dönüş elbet olur ama yaşadıklarımız size yük kalır. baştan bariz görünen sıkıntılar bar. o şartları açıkça söylemişken hala neden evet diyorsunuz?

kendinizi sevin.
siz sevilmeye değer birisiniz.
bu kişi olmasa da sizi sevecek başka insanlar mutlaka vardır.
bu insana muhtac mi hissediyorsunuz kendinizi?
neden?
o size bu kadar rest çekerken neden hala peşinde koşuyorsunuz?
bunca fedakarlıktan sonra daha çok mu daha az mi değerli olacaksınız onun gözünde? belki sizin için "sen kendin istedin, ben en başta söylemiştim şartları" diyecek ilk yaşadığınız zorlukta.
bu sevgi kırıntılarına muhtaç yaşamayın
kendi kriterleriniz olsun
acele etmeyin evlenmek için
sizinle ortak noktalarda buluşmaya niyetli biriyle birleştirin hayatınızı. kendinizi yok saymayın

Hayat toz pembe değil ne yazık ki tamam seviyorsun ediyorsun ama bi de gerçekler var senelerce orada yaşayabilir misin Antalya gibi bir yerden sonra emin ol ki bir yerden sonra bıkarsın yapamazsın. Ayrıca ya gelirsin ya da çık hayatımdan diyen birisi sen birgün orada sıkıldığın zaman asla seni teselli etmez böyle diyen bir insanı sen çıkar hayatından.

Sagolun cevaplarniz icin gercekten yardimci oluyorsunjz bna o kadar ustume geldiki sevgi kosulszdur yok seven boyle yapmz diye kendimle cikmaza girdim.

Cok sevindim sizn adinza. Iste sevdgin insan omurluk bn burdan cikmam diyen biri.

Sagolun cevaplarniz icin gercekten yardimci oluyorsunjz bna o kadar ustume geldiki sevgi kosulszdur yok seven boyle yapmz diye kendimle cikmaza girdim.
Sevgi koşulsuzdur diyen adam sana şart sunuyor baksana :
"Ya burası olur ya hayatımdan çık"

Muhtac degil fkat sevdgim insan olsun istedigim icin . Ama her dedginjzde hepinjz haklisnz yardimlarinz icin sagolun ..

Cok sevindim sizn adinza. Iste sevdgin insan omurluk bn burdan cikmam diyen biri.
Canim benim de oyle diyor du ama kader iste hakkinizda hayirli olsun ama gercekten zor orda yasamak ozellikle cocugunuz olduktan sonrasi egitim yetersiz sosyal faaliyetler yetersiz iyi dusunun cunku bu evlilik

Ablacim msjnin hepsinde o kada guzel anlatmssn ki gercektn cok mutlu ettniz beni cok samimi ve gercekler. Tabi ki dikkate alicm ablacim. Yardim almak icin zatn yazdm cok sagolun :*

güzel kiz kardesim.. benim de bir kızım var.. 6 yaşında.. ve 6 yıl boyunca elimden geldiğince kızmadan, sesimi yükseltmeden, bir inciymiş ya da pirlantaymis gibi davranmaya calistim, yetistirdim.. üniversite de derslerim olurdu, yurt dışındaydık, bakıcı imkanı veriyordu devlet ama ben kucaklayip derse onunla gidiyordum. Bebek arabasında uyutup sinavlara arabayla girdim. Şimdi gözümün önünde büyüyor, öyle güzel öyle temiz..
Sen de böyleydin ailen için...
Şimdi göz göre göre seni ateşe nasıl atalım..

Senin durumunda olan bi arkadaşım vardı, insanlık eğitimi mağarada kalmis biriyle nişanlandı. Her gün ona "senin hayat enerjini çalan biriyle yaşlanma" dedim ve çok şükür bir gün dank etti kafasına ve bitirdi ilişkisini, attı nişanı.. şimdi öyle rahat ve öyle mutlu ki.. yüzüne renk geldi..
Rengini solduranlari sende karanlık odalarda unut güzelim..
Sevgiyle kal

Sen hayatını niye başkası için feda ediyorsun? Annenin babanin sana verdiği emeklere yazık değil mi ? Kendine niye bu eziyeti cektireceksin hiç mi canının kıymeti yok? Bu kadar mı vazgeçilmez biri karşındaki? O senden cizreye gelmezsen vazgeciyor bu mu sevgisi sen niye onun sevgisini hiç sorgulamıyorsun? Üstünde nasıl bir psikolojik baskı kurmuş daha şimdiden farkında değil misin evlensen kimbilir daha neler yapar bu adam sana. Göz göre göre kendini ateşe atma derim aklını başına al yoksa gerçekten pişman olmak için çok geç kalacaksın.

Ablacim cok guzel konusuyorsun iyiki buraya konu acmism duygulandrnz bni sagolun :*

Canim benim de oyle diyor du ama kader iste hakkinizda hayirli olsun ama gercekten zor orda yasamak ozellikle cocugunuz olduktan sonrasi egitim yetersiz sosyal faaliyetler yetersiz iyi dusunun cunku bu evlilik
Siz oralari daha iyi bilirsn ben hic gidip gormedim bile. Ona buna sordukca billiyorm siz yine yakin yerlerdnmssz birbirnze yakin iller az cok cikmam dede bile kendi ailenize bile yakinsz ve iki sekir icnde cizredn dha gelismis diyorlar tabi bilmiyorm ne kadari dogru. Am ne guzel izmirr gitmissnz mutlu ve huzurnz bol olsun ;*

Böyle tehdit edip sinadigini sandığıyla sen ona bi sınav yap , seviyorsa koşulları ortadan kaldırır yada iyileştirir . Sakın oraya gitme pişman olursun yazık edersin kendine ..

Cok sagol rabbim senin icin de hangisi hayirliysa onu yapsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…