- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Kendini zora sokma derim hem kultur hem bakis acisi olarak asla anlasamayacaksin simdi senin icin fedakarlik yapmiyor degil mi ileride ailesi ile ufacik bir sorunda hele asla seviyo oldugu icin seni savunmayacak cunku aile orada asla kadin icin karsi gelinmeyecek yapida ha batida da yok mu cok ama oralarda daha kesin ve netTabi canim asln karadeniz dogma ankara buyumu antalya 22 senedir antalydz
Canim six belli sureyle gitmissnx yinede. Bizde omurluk ostiyor. Ve bn yine gitmem etmem demiyorum giderim diyorum ama cevrem ve sorduklrim yapamazsn omurluk diyince haliyle korkuyorum ve oldu ki yapamdm baska bir yakin il secelim diyorum . Oraya gonulsz degilde zatn mutlu olursam kalirim yasamadn bilemyz fkt bn mutsz olursm bnm icn fedakarligi yok yani sorun bu. Sizn hangi sehirdiAynı duruma düştüm çok şükür bizim geçici bir durumumuz var.. Ben batılı eşim doğuludur 3 sene memleketinde yaşamamız gerekti tayınını oraya istedi ailesiyle 1 saatlik yol mesafesi olmasına rağmen bıktırdılar beni ayrı kültür çok sorun oldu bizde ne kadar uyumlu olmaya çalışsamda... Bu sene gitmemiz gerekiyordu maalesef eşim uzatmak istedi canı saolsun dedim ama şöyle bişey var benim durumumda olan bir arkadaşımla tanıştım tesadüf eseri.. Aynı benim gibi batılı eşi doğulu kız bin pişman dı yazık çok üzülmüştüm onun durumuna... Diyeceğim o ki gönülsüz yapmayın sevgi bir yere kadar ama olmuyor inanın çok zor ki ben ne umutlarla gelmiştim hiç de gönülsüz değildim. Bakın ailemin evine gizli gidiyorum o bile gözlerine batıyor o kızcağız da öyleydi tutumları az biraz farklı ama kesinlikle her aile böyle değil... İnşallah hayırlısı olur sizin için
Sagolun cevaplarniz icin gercekten yardimci oluyorsunjz bna o kadar ustume geldiki sevgi kosulszdur yok seven boyle yapmz diye kendimle cikmaza girdim.
Keşke bende senin gibi burda konu açıp sorsaydım belki kafama dank ederdi de bugün bu kadar pişman olmazdım. Sakın kendinede ailenede bu kötülüğü yapma. Sadece sehirler farklı geri kalan yaşadıklarımız aynı o ailesini ne kadar düşünüyor baksana bu bencilliği hiç azalmayacak canım git gide artacak. Hep daha fazla fedakarlık isteyecek senden. sende benim gibi pişman olma aşk gözünü kör etmesin çocuğun olunca daha çok anlıyorsun ailenin kıymetini istediğin zaman gidemeyeceksin göremeyeceksin bayram olacak çocuğun olacak hasta olucaklar sen hasta olacak aileden uzak olacaksın sakın evlenme sakın aşk her şey değilmiş.5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Ben sevdiğim adam yanımda olacaksa her yerde yaşarım kafasındayım.Ama ille benim dediğim olacak diyen bir adamla asla hayat kurmam. İlişkini gözden geçir.Tavrı çok rahatsız edici ve bencilce değil mi? Sen yoksun senin isteklerin yok sadece kendinden ibaret görüyor ilişkinizi[/QUOTbenim korkumu anlayamaio bn cikmam gitmem diyince iyice kotu oluyorum endism artio dedignjz gibi
Sen onu sevdiğin için herseyini gözün kapalı kabul ediyorsun. O senin için Antalya yi bırak Antalya Şırnak arası ortada bir şehri bile kabul etmiyor o seni onun sevdiğin kadar sevse seninle nerde olursa olsun yaşamayı kabul ederdi Belli ki annesine ailesine senden daha çok değer veriyor sonrasını sen düşün evlenmeden bu böyle birde evlendikten sonra kimin güdümünde olacağın şimdiden belli.Ayrica evlendikten sonra ailelerden uzakta olmak iyidir.Fazla vıcık vıcık ilişkiye gerek yok mesafeyi koymak lazım.İşin çok zor yanlış kararlar verme .Ayrıca Turkiyede hele ki doğu da kadının Antalya ya göre cok farklı her konuda ikinci planda olacaksın söz hakkın olmayacak...[/QUOTE evet bn sevdgimden dedim ben gitmemde demedim fkt olurda gittm elimdn geleni cabayi gosterdim ama yapamazsm boyle secenek sundum ve yine kndi aime yakin bir yer olmyan urfa antep diyarbkir dedim .fkt gel yapamzsan bakarz bile diyemedgi icn neden gideym diyorum yani haklisnz
Vann... Kesinlikle yapamazsın en ufak bir sorunda ben senin için buralara kadar geldim diyeceksindir. Ben diyorum ki geçici olmasına rağmen.. Eğer kürtçe konuşuluyorsa bu da sizin için ayrı sorun gittiğiniz yerlerde anlamıyorsunuz çünkü... Ben asla kabul etmezdim şimdiki aklım olsa inanın çok zor geçiyor... Bir süre deneyelim derse kanmayın bir kere gittiniz mi başka şehire çok zor giderler... Ailelerine bağlıdırlar kalabalıklardır hep birlik vardır ama işte olan gelinlere oluyor hizmet et et bitmez...Canim six belli sureyle gitmissnx yinede. Bizde omurluk ostiyor. Ve bn yine gitmem etmem demiyorum giderim diyorum ama cevrem ve sorduklrim yapamazsn omurluk diyince haliyle korkuyorum ve oldu ki yapamdm baska bir yakin il secelim diyorum . Oraya gonulsz degilde zatn mutlu olursam kalirim yasamadn bilemyz fkt bn mutsz olursm bnm icn fedakarligi yok yani sorun bu. Sizn hangi sehirdi
Uzuldum sizin adinjza ama insallah huzurunuz mutlulugunu kat kat artar.Keşke bende senin gibi burda konu açıp sorsaydım belki kafama dank ederdi de bugün bu kadar pişman olmazdım. Sakın kendinede ailenede bu kötülüğü yapma. Sadece sehirler farklı geri kalan yaşadıklarımız aynı o ailesini ne kadar düşünüyor baksana bu bencilliği hiç azalmayacak canım git gide artacak. Hep daha fazla fedakarlık isteyecek senden. sende benim gibi pişman olma aşk gözünü kör etmesin çocuğun olunca daha çok anlıyorsun ailenin kıymetini istediğin zaman gidemeyeceksin göremeyeceksin bayram olacak çocuğun olacak hasta olucaklar sen hasta olacak aileden uzak olacaksın sakın evlenme sakın aşk her şey değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?