- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok canim bn bunlari dedigim halde bise yapmiyor .birsey kaldrmiyor ortadanBöyle tehdit edip sinadigini sandığıyla sen ona bi sınav yap , seviyorsa koşulları ortadan kaldırır yada iyileştirir . Sakın oraya gitme pişman olursun yazık edersin kendine ..
Cok dogru soyluyorsnuz haklisinzBu sevgide sadece sen fedakarlık yapiyorsun peki nereye kadar yapacaksın... Bence her şeyi otur şimdiden düşün annemin babamın istemediği biriyle birlikte İdim bende o da doğulu idi sonra baktım gördüm bir tek.ben fedakardim ondan en ufak bir şey yoktu sonra oturdum dusundum ve ayrılmaya karar verdim. Şimdi eşimle çok daha mutluyum çok sukur. Evlilik kolay değil bir tek senin düzenin değişecek kolay olcak mı senin icin...
Yapamazsın olmazBen aileden ayri olmak icin degilde gercektn gelecegimizi dusunuyorum coluk cocuk olunca imkanlar kisitli alisik olcgm bir ortam ve imkan olmicak.kac kisye sordum imkanlar yetersz diye.fkat sevgimdn vazgecmedim. Gercektn ords yapmk istedim fkat o da yapamazsm bnm arkamda dursn istiyorm bu fedakarligi istiyorm.cnku amacim onu memleketinden cikarmk degil gercektn;(
Cok dogru soyluyorsnuz haklisinz
Birazcik sert elestriniz ama haklisinizda :)tabi ki hayir canim bn onu gozumde degerli yaptgim icn bnde kaynakli durum yaniFedakarlık tek taraflı yapılırsa enayilik oluyor. (Kusura bakmayın daha şık bi kelime bulamadım.)
Sevgiliniz neden bu kadar baskın, dünyadaki son erkek mi ki siz onu razı etmeye çalışıyorsunuz?
Sagolun gercekten cok tesekkur ederim iyi varsiniz hepiniz desteklernizi esirgemedinizOnun için oturda iyi düşün kimse evladının kotulugunu istemez çünkü senin düzenin bozulacak ona göre birşey olmucak oraya annen baban herseferinde gelemicek ne kadar arkanda olsalar da yanında olamicaklar. Kafan atınca çıkıp babanın evine gidemiyeceksin. Orada neler yaşadığını ailen bilemicek daha şimdiden sana sana benim koşullarım bu ister kabul et ister ayrıl diyen biri evlenince sana başka koşullar sürecek kimse boşanmak için evlenmez ama yarın öbür gün sevgi karın doyurmayacak..
Kusura bakmayin, daha naif bi kelime bulamadim :)Birazcik sert elestriniz ama haklisinizda :)tabi ki hayir canim bn onu gozumde degerli yaptgim icn bnde kaynakli durum yani
Eger ki yasadigin veya dogdugun yerin kulturunu tasiyorsan doguda 2 yil kalmis biri olarak ASLA YAPAMAZSIN diyorum5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Sagolun gercekten cok tesekkur ederim iyi varsiniz hepiniz desteklernizi esirgemediniz
Evi felan dusundgum icn degil de ortam sartlar .elimdn geleni yaptim bn fedakarligimj gostereym dedim ama ondan adim gelmedi.arkdasniz icin cok guzel mutlu olmusYapamazsın. Adımın kupakızı olduğundan ne kadar eminsem senin orda yapamayacaģından da o kadar eminim. Sınıf arkadaşım senelerce sevdiği adamfan bu sebeple ayrıldı. Mardinde yaşamak istiyordu adam. Kız rizeliydi. Kabul etmedi. Ayrıldı. Ama 45 gün hiç ara vermeksizin ağladı. 1 deri 1 kemik kaldı .şimdi verdiği karardan mutlu. İyiki gözümü karartıp gitmedim diyor. Neyse. Şunu da ekleyeyim ki cizrede kendinize ait bi eviniz olmayacak. bikac aylık ev tutabilirler seni kandırmak için. Sonra bir evde duracaksınız. Ya da en iyi ihtimalle altlı üstlü
Ayrilarak yapabilecegin en guzel seyi yapmissin zaten. Kultur farki, hangi sehir yasamak icin daha ideal bunlari tamamen geciyorum. Adam bencil en basta. Benim sehrim benim cocugum benim ailem benim ailemin torunu. Sadece o. Siz neresindesiniz bu iliskinin ? Adam tamamen ataerkil ve son derece bencil. Bencil erkekle evlilik yurumuyor bunu artik bi kabul edelim. Bu adam degismez huyu ve karakteri oyle. Siz ona uyabilecek misiniz ? Butun mesele bu. Kendiniz cevabi verin ona gore davranin. Kimseye sormaniza da gerek yok aslinda5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Evi felan dusundgum icn degil de ortam sartlar .elimdn geleni yaptim bn fedakarligimj gostereym dedim ama ondan adim gelmedi.arkdasniz icYapamazsın. Adımın kupakızı olduğundan ne kadar eminsem senin orda yapamayacaģından da o kadar eminim. Sınıf arkadaşım senelerce sevdiği adamfan bu sebeple ayrıldı. Mardinde yaşamak istiyordu adam. Kız rizeliydi. Kabul etmedi. Ayrıldı. Ama 45 gün hiç ara vermeksizin ağladı. 1 deri 1 kemik kaldı .şimdi verdiği karardan mutlu. İyiki gözümü karartıp gitmedim diyor. Neyse. Şunu da ekleyeyim ki cizrede kendinize ait bi eviniz olmayacak. bikac aylık ev tutabilirler seni kandırmak için. Sonra bir evde duracaksınız. Ya da en iyi ihtimalle altlı üstlü
Denedim canim ben annem herkrs denedi ama olmadi..Kusura bakmayin, daha naif bi kelime bulamadim :)
Bence biraz da siz baskınlık kurun. Ama benim fikrim sevgiliniz yola gelecek gibi görünmüyor. Değer veriyorsanız deneyebilirsiniz
Elbet vardir bu sekilde olanlar :)Bu konu bana tanidik geldi
Tabi canim asln karadeniz dogma ankara buyumu antalya 22 senedir antalydzEger ki yasadigin veya dogdugun yerin kulturunu tasiyorsan doguda 2 yil kalmis biri olarak ASLA YAPAMAZSIN diyorum
Siz nerelisiniz merak ettim tabi cevap vernk zorunda degilsnz :)Canım tecrübem var biliyorum da konuşuyorum kendim yaşadım senin yasamani istemem ayrılırsan bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın her gün ağlamaktan iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?