Çıkmazdayım hemde cokkk

Gonulasyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
87
7
3
Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar

Yaa okurken bian yoksa hala o evde mi dedim...adam polisti galiba,gerçekten çok çok iyi yapmışsınız annenizin evine dönmekle korkuyorsanız sizi tehtit ediyorsa hiç çekinmeyin medyaya haber verin ...yalnız hissetmeyin hepimiz yanınızdayız...rabbim yardım eder inşallah..

Bebek iyi mi ? Bu adamla nasıl evlendiniz aklım almadı 7 aylık evlilikte olanları? Şiddet için darp raporunuz var mı?
Evet var poliste silah dayamasi ekonomik destek olmamasi yerde surukleme bogazima yapismasi surekli iş evle iliskisi olmamasi bebegin kalbinin durmasi hepsi yazili

Heh ben de onu anlamadım bebeğe elektroşok mu vermişler ne bileyim stresten kalbı durmuşsa ölür ya da hemen ardından ikinci gebelik mi?
Yerde surukledigi icin arti stresten ntsye bagladilar ufak bi aletle degerlendirme yaptilar hastanede bi sey alamadiklari icin direk ambulansla yonlendirdiler merkezdeki buyuk hastaneye yonlebdirildim

Heh ben de onu anlamadım bebeğe elektroşok mu vermişler ne bileyim stresten kalbı durmuşsa ölür ya da hemen ardından ikinci gebelik mi?

Karindaki bebege elektroshock yapilmazki. Ki daha yeni 5 aylik hamile. O zaman 4 aylik hamile diyelim, olacak is degil. Sanirim konu sahibi dram olsun dram olsun diye diye isin ucunu kaçirdi.

Karindaki bebege elektroshock yapilmazki. Ki daha yeni 5 aylik hamile. O zaman 4 aylik hamile diyelim, olacak is degil. Sanirim konu sahibi dram olsun dram olsun diye diye isin ucunu kaçirdi.
Eger dramsa ölümüm çıksın yemin ederim ki hepsi gercek Allahin sahidim olsun nolur inanmayablar yazmasin lutfen

Savcilikta zaten hersey sikayetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…