- 16 Şubat 2020
- 87
- 7
- 3
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
Evet var poliste silah dayamasi ekonomik destek olmamasi yerde surukleme bogazima yapismasi surekli iş evle iliskisi olmamasi bebegin kalbinin durmasi hepsi yaziliBebek iyi mi ? Bu adamla nasıl evlendiniz aklım almadı 7 aylık evlilikte olanları? Şiddet için darp raporunuz var mı?
Heh ben de onu anlamadım bebeğe elektroşok mu vermişler ne bileyim stresten kalbı durmuşsa ölür ya da hemen ardından ikinci gebelik mi?
Yemin ederimki yeni uyelik actim kagitlarim raporlarim hepsi savcilikta yasadim bunlarin hepsini Allah sahidim olsunki
Yerde surukledigi icin arti stresten ntsye bagladilar ufak bi aletle degerlendirme yaptilar hastanede bi sey alamadiklari icin direk ambulansla yonlendirdiler merkezdeki buyuk hastaneye yonlebdirildimHeh ben de onu anlamadım bebeğe elektroşok mu vermişler ne bileyim stresten kalbı durmuşsa ölür ya da hemen ardından ikinci gebelik mi?
Heh ben de onu anlamadım bebeğe elektroşok mu vermişler ne bileyim stresten kalbı durmuşsa ölür ya da hemen ardından ikinci gebelik mi?
Bebek duruyor mu ki? Kalbi durdu demisŞimdi yine kızacaklar bana allah vermiş diye ama 1 ayda neden hamile kaldınız? Siz bir şekilde kurtulur ve toparlarsınız, olan bebeğe olacak.
Bebek duruyor mu ki? Kalbi durdu demis
Eger dramsa ölümüm çıksın yemin ederim ki hepsi gercek Allahin sahidim olsun nolur inanmayablar yazmasin lutfenKarindaki bebege elektroshock yapilmazki. Ki daha yeni 5 aylik hamile. O zaman 4 aylik hamile diyelim, olacak is degil. Sanirim konu sahibi dram olsun dram olsun diye diye isin ucunu kaçirdi.
Savcilikta zaten hersey sikayetlerYaa okurken bian yoksa hala o evde mi dedim...adam polisti galiba,gerçekten çok çok iyi yapmışsınız annenizin evine dönmekle korkuyorsanız sizi tehtit ediyorsa hiç çekinmeyin medyaya haber verin ...yalnız hissetmeyin hepimiz yanınızdayız...rabbim yardım eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?