- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
Şimdi ne giden bilezikleri düşün ne de alınan arabaları. Sen kurtulduğuna şükret. Adam uzman çavuş diyorsun belinde silah sana neler yapardı Allah korusun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Öyle yalvardım ayaklarını öptüm kafasından da kurtul. Böyle bir ilişkiye evlilik denmez. Bakış açını değiştir önce. tabi hamilesin bir şey de diyemiyorum insan bu dönemde çok daha duygusal oluyor .Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Kurtulduğuna şükret ne biçim insan bu neye üzülüyorsunKizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Devam ediyo gebeligim bbkde iyi oan icin kalp sesi alamadiklari icin hastaneye yoblendirdiler hepsinin kagidi yazili raporlu duruyo darp raporum uzaklastirma talebimşu an hamile misin değil misin
Eger dramsa ölümüm çıksın yemin ederim ki hepsi gercek Allahin sahidim olsun nolur inanmayablar yazmasin lutfen
Onu biliyorum yapılmadıgınj sadece şaka diye dedimKarindaki bebege elektroshock yapilmazki. Ki daha yeni 5 aylik hamile. O zaman 4 aylik hamile diyelim, olacak is degil. Sanirim konu sahibi dram olsun dram olsun diye diye isin ucunu kaçirdi.
Alttaki kagitlatimBu nasil büyük yeminler, sirf sanal bir site için. Ilginç! Ben baska birsey demiyorum artik. Bos yere ban yemek istemiyorum. Iyi forumlar.
Allah yardımcın olsun bebeğin için sağlam dur annen destekçinse üstesinden gelirsinDevam ediyo gebeligim bbkde iyi oan icin kalp sesi alamadiklari icin hastaneye yoblendirdiler hepsinin kagidi yazili raporlu duruyo darp raporum uzaklastirma talebim
Bence bebegım kalbı durmamıştır yavaşlamış olabılır ama durdugunu dusunmuyorum yanlış anlamış olabılırsınYerde surukledigi icin arti stresten ntsye bagladilar ufak bi aletle degerlendirme yaptilar hastanede bi sey alamadiklari icin direk ambulansla yonlendirdiler merkezdeki buyuk hastaneye yonlebdirildim
Avukat filan tutucaz maddi manevi tazminat nafaka zorla alinan altinlar gizli alinan arabalar hepsi icin dava acildiallahın belası bebeğine de acımamış.
iyi bir avukat tut. donuna kadar al pisliğin.
genitale bile vurmuş nasıl bir psikopat bu.
meslekten men edilmesi lazım.
Hee karnındaki sabinin başı için kahru perişan eylesin, Kim dedi siZe evlenir evlenmez çocuk yapın diye? Birazcık fikirli olmaya davet ediyorum sizi.Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Doğru oda istiyodu bilemedim birdenbire ailesini aklina gidecegine son ayda iyice degistiHee karnındaki sabinin başı için kahru perişan eylesin, Kim dedi siZe evlenir evlenmez çocuk yapın diye? Birazcık fikirli olmaya davet ediyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?