Çıkmazdayım hemde cokkk

Şimdi ne giden bilezikleri düşün ne de alınan arabaları. Sen kurtulduğuna şükret. Adam uzman çavuş diyorsun belinde silah sana neler yapardı Allah korusun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Öyle yalvardım ayaklarını öptüm kafasından da kurtul. Böyle bir ilişkiye evlilik denmez. Bakış açını değiştir önce. tabi hamilesin bir şey de diyemiyorum insan bu dönemde çok daha duygusal oluyor .

Kurtulduğuna şükret ne biçim insan bu neye üzülüyorsun
O kadar çekmişsin evlilik böyle bisey degil neler okuyorum burda ya bunlar gerçek hayatlar mi
Bunların sana yasatılmasına neden izin verdin

Inanmayan arkdslar uzaklastirma kagidimi cekicem simdi Hayat insana hersey gosteriyomus

Adamın böyle olduğu belli iken keşke korunsaydiniz..Büyük ihtimal çocuk olursa düzelir diye düşündünüz ama öyle bir şey olmuyor maalesef..Olan olmuş..İmtihaniniz diye dusunuceksiniz..Kendinizi o adam için daha fazla harap etmeyin..Bebeğiniz de var onun için ayakta durun..Size bunu yaşatanlar hesabını zaten vericekler..Burda olmasa bile hesap gününde..Allah çocuğunuzla mutlu bir hayat nasip etsin

Eger dramsa ölümüm çıksın yemin ederim ki hepsi gercek Allahin sahidim olsun nolur inanmayablar yazmasin lutfen

Bu nasil büyük yeminler, sirf sanal bir site için. Ilginç! Ben baska birsey demiyorum artik. Bos yere ban yemek istemiyorum. Iyi forumlar.

Geçmiş olsun kızım yaşadıkların korkunç
Çok vicdansız insanlara denk gemişsin
Direk adamı boşamalısın bu yapılanlar işkence birde üstelik hamileyken umarım çocuk sağlıklı dünyaya gelir, üzülme
Zamanla acıların hafifler ama izleri kalır gibi sende bir zaman sonra 2 evliğini yaparsın
Herşeye rağmen güçlü olmalısın çünkü bebeğin olacak, sıkıldıkça buraya yaz rahatla
Biz seni destekleriz zamanla herşey düzelecek herkesin hayatında iniş çıkışlar vardır bu da senin sınavınmış, ama geçti arkana bakma önüne bak herşeye rağmen mutlu olmak için

Yerde surukledigi icin arti stresten ntsye bagladilar ufak bi aletle degerlendirme yaptilar hastanede bi sey alamadiklari icin direk ambulansla yonlendirdiler merkezdeki buyuk hastaneye yonlebdirildim
Bence bebegım kalbı durmamıştır yavaşlamış olabılır ama durdugunu dusunmuyorum yanlış anlamış olabılırsın

Arkdslar darp raporum kagitlarimi attim bakabilirsiniz giris kagitlarim

allahın belası bebeğine de acımamış.
iyi bir avukat tut. donuna kadar al pisliğin.
genitale bile vurmuş nasıl bir psikopat bu.
meslekten men edilmesi lazım.
Avukat filan tutucaz maddi manevi tazminat nafaka zorla alinan altinlar gizli alinan arabalar hepsi icin dava acildi

Hee karnındaki sabinin başı için kahru perişan eylesin, Kim dedi siZe evlenir evlenmez çocuk yapın diye? Birazcık fikirli olmaya davet ediyorum sizi.

Hee karnındaki sabinin başı için kahru perişan eylesin, Kim dedi siZe evlenir evlenmez çocuk yapın diye? Birazcık fikirli olmaya davet ediyorum sizi.
Doğru oda istiyodu bilemedim birdenbire ailesini aklina gidecegine son ayda iyice degisti hastaneye o gun gittigimde ultrason masasinda cok agladim aglayarak alinmazmi dedim dedi artik canli olmus nasil kıyılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…