- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
Yaşıkdıklarınız kolay değil,şu anda böle hissetmeniz normal çünkü bir sürü umut ile mutlu olmak için evlendiniz.Sakın geri dönmeyin geçecek bu günlerAilem suan arkamdada sanki bu eve ait degilim sanki ruyadayim sanki ölü gibiyim
YptmYuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti
Insallah yapmamissinizdir yukarda yazani .Dua edin ,Allahin izniyle kurtulun bu hasta aileden ve eşten
Bebeğinizi mi kaybettiniz?Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Yok iyi şükür kaybimiz olmadiBebeğinizi mi kaybettiniz?
Çok şükür. Siz iyi olun bebeğiniz de iyi olsun. Ne olursa olsun, yeter ki kurtulayım diye haklarınızı almadan boşanmayın. Böylelerinin canı anca parasını kaybedince yanar. İnşallah yüklü bir tazminatla birlikte tüm haklarınızı alırsınız da eşiniz olacak pislik sürüm sürüm sürünür perişan olurYok iyi şükür kaybimiz olmadi
Allah razi olsun davalar acildi zatenHukuki sürecin başladığı bir konu için kimseyle, hiç bir belgenizi paylaşmayın. Ayrıca, bu forumda insanları inandırmak için bile böyle bir zorunluluğunuz yok. Bunu unutmayın. Olayın verdiği hüzün ve panikle, yanlış adımlar atmayın. Önce bir sakinleşin.Avukat desteği mutlaka alın ve ona göre hareket edin.
Bu adam size bunca eziyeti yapmışken, altınlarınızı geri ödememek ve nafaka, tazminattan kurtulmak adına, şikayetinizden geri vazgeçmenizi kesin isteyecektir. Asla vazgeçmeyin ve bu yaptıklarını ona mutlaka ödeyin. İşinden olursa, nafaka ödeyemezmiş. Ödeyemezse, ödeyemesin pis adam. 3 kuruş nafaka verecek diye, onun hayatını rahat geçirmesini mi sağlayacaksınız. Bunu bu pisliği yapmadan düşünseymiş. Siz alacağınız tazminat ve altınlarınızı ve aile desteğinizle her türlü bakarsınız yavrunuzu zaten.
Geçmiş olsun. Kararlı duruşunuzdan vazgeçmeyip, akıllı adımlar atmaya devam etmenizi ve bebeğinizi sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmenizi dilerim.
Canım git davanı ac bileziklerimi geri al maddi ve manevi tazminat talep et bebegın kaybetmişsin ıcın acıdı emin ol bu onların yanına kalmaz ilahi adalet diye bir şey var. Sımdı neredesin ailenle mısın yasın kacKizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Bbk iyi ailemleyim suanCanım git davanı ac bileziklerimi geri al maddi ve manevi tazminat talep et bebegın kaybetmişsin ıcın acıdı emin ol bu onların yanına kalmaz ilahi adalet diye bir şey var. Sımdı neredesin ailenle mısın yasın kac
Ailen yanındaysa korkma keske benimde ailem olsaydı elindekinin kıymetini bil canim bir de soyle dusun boyle bir adamla ömür gecer mi şiddet kotudur bizde şiddet yok olsa galıba ailem olmasa da bıtırırdım bu evlılıgı. Bir de anlamadığım gebelik devam mı sendeBbk iyi ailemleyim suan
Allah yardımcın olsun üzüldümKizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak küfür yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şöyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yüzünü astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur döv bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetçi oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı büyü tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim ölü gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar
Yok sadece silahi alındı olayin oldugu gun belkide suan verilmistirbu şerefsiz işinden oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?