çıkmazdayım herkes akıl versin lütfen...

Hayır demesini bilceksiniz.çocuklu bir adam gibi davranması gerektiğini bilecek.üzerinizdeki yüklerin bir kısmını ona verin.karşınıza alıp konuşun.paylaşımcı olmazsa çocuğunuzu yalnız başına büyütmek zorunda kalacağınızı kendinizden emin şekilde paylaşın..kolay gelsin...

hayır diyorum ama fayda etmiyor artık. cok yoruldum yıprandım gerçekten. üstüne yük almıyor ve herkes artık benden "o böyle" diyerek kabul etmemi bekliyor. herşeye yetişebiliyorum ama hayata vaktim kalmıyor.

hayır diyorum ama fayda etmiyor artık. cok yoruldum yıprandım gerçekten. üstüne yük almıyor ve herkes artık benden "o böyle" diyerek kabul etmemi bekliyor. herşeye yetişebiliyorum ama hayata vaktim kalmıyor.
Canım üZgünüm ama boşanmaktan başka çaren yok ozaman.yoksa genç yaşta yaşlanırsın.hayata bir daha gelmicez.kendin için yapmazsan çocuğun için boşanmalısın çünkü böyle bir ortamda büyümesi , babasız büyümesinden çok daha kötü...

herkesin içinde beni aşağılıyor, bana kendimi sorumlu, sorunlu ve suçlu hissettiriyor. gelirimiz çok iyi olduğu halde ben masraflarımdan kısıyorum, harcamıyorum, kendisi istediği gibi harciyor, krediler borçlar benim hesabımdan ödendiği için ben kendisinden birşey isteyince paramız yok diyor.

Çalışan kadınlara sorum neden butun borçları üstünüze alıyor sonra eşinizden harçlık istiyorsunuz madem öyle olacak çalısmayın.

Konunuza yorumum eşiniz egoistin teki siz bile şuanda kendinizden memnun değilsiniz.
Gelirim yüksek diyorsun bakın empati yapıyorum izninizle
Ben calıssam ve gelirim iyi olsa
1-evi kendim temizlemem.hem evde hem işte çalışmak bana mantıklı gelmiyor.
2-evin belli masraflarını ustlenir gıda mutfak ihtiyacı giyim gibi gerisini banka hesabımda tutarım
3-kendime hobiler edinirim.spora giderim mesela yuzme olabilir aktif olabileceğim insan görebileceğim yerlere.alışverişimi yaparım kuaföre bakım falan aksatmam
4-Gelirim olsun olmasın eşim bana sen kimsin kilolusun vırt zırt derse asıl sen kimsin ne hakla bunları bana soyluyorsun derim.

Kimse sizin ustunuzden egosunu tatmin edemez.bu egolu adamın egosuna bir iğne yeter puffff söner gider

Ya iyi bir senaristim ya da çok şüpheci ya da tecrübe ne dersen de artık,
Eşinin , acaba hayatında başkası var da zemin mi hazırlıyor,yoksa aklında biri var da ortamı mı kolaylaştırıyor sen git diye....
Bu kadar aşağılamaya başka sebep bulamadım.Eğer doğuştan bizim tabirimizle öküz değilse...

Ya iyi bir senaristim ya da çok şüpheci ya da tecrübe ne dersen de artık,
Eşinin , acaba hayatında başkası var da zemin mi hazırlıyor,yoksa aklında biri var da ortamı mı kolaylaştırıyor sen git diye....
Bu kadar aşağılamaya başka sebep bulamadım.Eğer doğuştan bizim tabirimizle öküz değilse...

hayatında başka biri olduğuna dair tek bir işaret bile yok, bir de o olsa zaten hiç çabalamazdım.

Çalışan kadınlara sorum neden butun borçları üstünüze alıyor sonra eşinizden harçlık istiyorsunuz madem öyle olacak çalısmayın.

Konunuza yorumum eşiniz egoistin teki siz bile şuanda kendinizden memnun değilsiniz.
Gelirim yüksek diyorsun bakın empati yapıyorum izninizle
Ben calıssam ve gelirim iyi olsa
1-evi kendim temizlemem.hem evde hem işte çalışmak bana mantıklı gelmiyor.
2-evin belli masraflarını ustlenir gıda mutfak ihtiyacı giyim gibi gerisini banka hesabımda tutarım
3-kendime hobiler edinirim.spora giderim mesela yuzme olabilir aktif olabileceğim insan görebileceğim yerlere.alışverişimi yaparım kuaföre bakım falan aksatmam
4-Gelirim olsun olmasın eşim bana sen kimsin kilolusun vırt zırt derse asıl sen kimsin ne hakla bunları bana soyluyorsun derim.

Kimse sizin ustunuzden egosunu tatmin edemez.bu egolu adamın egosuna bir iğne yeter puffff söner gider

yapabiliyorum neden yapmayayım diyorum sanırım, canım kıymetli değildir benim. herşeyi yetiştiririm. aksine insan görmekten kaçıyorum...
herkesin üstünden egosunu tatmin ediyor, beni de hizmetçisi olarak görüyor çok zaman.

yapabiliyorum neden yapmayayım diyorum sanırım, canım kıymetli değildir benim. herşeyi yetiştiririm. aksine insan görmekten kaçıyorum...
herkesin üstünden egosunu tatmin ediyor, beni de hizmetçisi olarak görüyor çok zaman.

Sen eşsin annesin yoldaşsın arkadassın.
Kimsenin hizmetçisi değilsin yapıyorsan yap ama suistimal ettirme kendini kendini değiştir.
Biz kadınız hem fiziken hem ruhen erkeklerden bin kat gucluyuz.

Bana göre suçlu sensin neden dicek olursan : Bu adamın seni ezmesine, neden izin verdin neden hala izin veriyorsun ? Anladığım kadarı ile kocanı ya seviyorsun ya da millet ne der diye boşanmaya cesaretin yok. Çözüm istiyorsun çözüm sende gizli. Bu adam senin öz güvenini ezip geçmiş böle yaparak kendine bağımlı hale getirmiş. Ondan vazgeçmeyeceğini onsuz hayatına devam edemeyeceğini düşünüyor . Madem boşanmaya cesaretin yok ''İstemediğin şeylere Hayır demeyi öğren'' Hayatının kontrolünü ele al , bir adım at gerisi gelecek korkma sadece ufacık bir adım at , mesela temizlik yapma, yemek yapma , al çocuğunu dışarıda ye msj at bu akşam çocuğum ile dışarıda yemek yicem de gitsin. Dış görüntüne önem ver spor yap , diyet yap ama bunları o istiyor diye diil beden sağlığın için ruhunun yaşam sevinci ile dolması için. Film seviyorsan akşam çocuk uyduktan sonra çekil köşene film aç izle bu liste uzar gider. Özetlersem her şey sende bitiyor . Hayatın için adım at...

Çok yüz vermişsin ondan sen işi bırak bak sana nasılsa mecbur.ya hayatında başkası var ilgilendiği yada garip.. Erkekler asla ilgisiz kalamazlar sana değilse bir başkasına vardır ilgisi.sende sosyelles arkadaşım para verme başına buyruk yasa eve temizlikci çağır kendini sen özel hissetmezsen kimse hissettiremez

sen kimsin, çok kilolusun, sen yapamazsın, sen edemezsin, herşeyde sen suçlusun, iyi olan herşey onun sayesinde kötü olan her şey benim yüzümdenmiş gibi davranıyor.
kendisinden istediğim en ufak şeyde, naz yapıyorsun, sen kimsin ki naz yapıyorsun trip yapıyorsun gibi davranıyor.
kendisiyle birlikte bir yere gittiğimizde yok sayıyor beni.
Arkadas bosan gitsin.bu hayat boyle gidermi.madem maasda iyi ayril.insanin esi iyi degilse buhayat bi surgundur.sen sonunda depresyona girer var olan isibide kaybedersin.
yeniden asik ol ve mutlu ol.

merhabalar,

ben 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, 4 yaşında oğlum var. problem eşim, bana değer vermediğini hissettiren, herkesin yanında aşağılayan, hayatı kendi keyfince yaşayan yiyen gezen tozan biri. bense uluslararası bir şirkette yüksek maaşla çalışan ama iş haricinde bütün zamanlarımı oğluma ve evime harcayan, evin temizliğine, yemeğine, herşeyine ayrı ayrı koşan, iş ve ev haricinde hayatı olmayan biriyim. kendimi eş değil hizmetçi gibi hissediyorum sayesinde herkes de öyle hissettiriyor zaten.
aynı ev içinde günlerce konuşmadan yaşamaktan yoruldum.

eşimin beni aşağılamalarından çok sıkıldığım için ayrılma aşamasına geldim şu an, fiziksel şiddet dışında bütün şiddet türlerini üstümde uyguladığı için artık bu hayattan sıkıldım.
ailem arkamda değil, kendi başıma verip uygulayacağım bir karar bu.
sizce doğru mu karar veriyorum.
ne yapmalıyım?
çok doğru bi karar

konuya ekleme yaptım arkadaşlar, 2 aylık hamileyim bunu yazmamıştım çekindim eleştirilerden, madem mutsuzsun niye çocuk yaptın tarzı haklı konuşmalardan.

konuya ekleme yaptım arkadaşlar, 2 aylık hamileyim bunu yazmamıştım çekindim eleştirilerden, madem mutsuzsun niye çocuk yaptın tarzı haklı konuşmalardan.

Hayırlı olsun bebeğin. Ama bu evlilik bu şekilde gitmez ortada sağlıklı bir anne yok. Daha güçlü olman gerekiyor çocukların için kendin için. Çözüm sende burada ki yorumlar bir yere kadar. Hayatını ciddiye al ona göre rotanı belirle.

bi kadin heryere yetisemez illaki bi eksik alan kalir ya temizligin tam olmaz ya ailene cocuguna ilgi alaka gosteremessin ya sosyal hayatin kalmaz mukemmel kadin olmak icin yoruyorsunuz kendinizi peki esiniz size altin madalyami takacak..en azindan otamatik odemeyi ona gecirin.ve kotu gunler icin calistiginiz halde bi kemarda paraniz yok sanirim.bi insanin kotu huylarini kabul et diye bisey olamaz.o zaman gunah bataginin icinden cikmis temiz olan insanlar nasil basarmis bunu dimi

Şanslısın ki kendi ayaklarının üzerinde durabilecek bir kadınsın.. Kahır çekmeye mi geliyoruz bu dünyaya canım, evlat da olsa bir yere kadar..
Yeni hamileliği ne düşünüyorsun?

Herkesin yanında aşağılıyorsa bitmiştir bence.Hayatta bizi sonuna kadar desteklemesi gereken 2 kişi olduğunu düşünüyorum ,koşulsuz.1 annemiz,2 eşimiz.
Sizin arkanızda değilse,sizi aşağılıyorsa,sizi düşünmüyorsa ne anlamı var ki ,sevgi saygı bitmiş.
Boşanın bence kendi iyiliğiniz için.

Hamile olabilirsin, isteyerek hamile kalmis olabilirsin ya da plansız bir hamilelik olabilir. Eger degismeye niyeti olan biri degilse, bir uzmana gitmeyi kabul etmiyorsa ve karşıdakine saygı duymuyorsa... Nereye kadar nasıl dayanabilir ki insan? Nice kadınlar var kendi ayakları üzerinde duran. İyi dusunup oyle karar verilmesi gereken bir durum bence her seyiylr, artıları ve eksileriyle yani.. Bence bir uzmana danısmayı denemelisiniz önce, kestirip atmakla olabilecek bir sey degil cunku

Back
X