çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

Oyle yapicam evet ben dun medenice ayrildim bitti dedim oda istiyo zaten diye suan anneme kadar ariyor baksin telefonlarina diye ya deli olucam istedigi buydu zaten simdi niye barismak istiyor
Çantada keklik yapacak belliki seni her barismadan sonra barışma sexi yaparsan tabi ne hayalleri vardir şimdi..
Aslaaaaaaa

Zayıf noktalatinizdan vurmasin sakin sizi..size söyleyecegi olası cümlelere cevap veriyorum
1) ona muhtac bagimli degulsiniz bir hataydi ama sürdütmenin alemi yok
2) hayatiniza pek ala devam edersiniz onun malı degilsiniz size şantaj yapabilir sevgiliniz olsa söylemekle vs o yüzden haberi olmadan okulu degiştirmeye bakin
3)sizi sevmiyor aslada evlenmez namusunuzu o temizlemez yani..özürlere yalvarmalara sakin kanmayin amacı sizle sevişmeye devam etmek...

Ay birde senin zarın derdi neden bu adama düştü sürekli diktirelim diyo?
korkuyodur başıma bi iş gelir ailesinden falan diye .diktirelim de diktirelim.sonra baktım bozulmamış bida ilişkiye girdik diyosunuz.valla akıllı ol konu sahibi 21 yaşındasın ergen değilsin artık

Kusura bakma ama bana bu konu iğrenç ve itici geldi. Neden bu şekilde ilişkilere giriyorsunuz neden düzgün ve helal yol beklemıyorsnz???? Ailen duysa ??

iki aylıkken bi erkekle onu yapmanın iradesine sahipsen uyarıları da dikkate alacagını sanmıyorum. sana diyecegim şu. hiç bi şekilde kendini ona mecbur hissetme. her an giidebilirim mesajı vermelisin erkeğe. yol veriyosa da durma derim. daha cok gencsin ve duuygusal yönden düşünüyosun. kesinlikle ona mecbur değilsin. baktın olmuyo yol ver..

Kusura bakma ama bana bu konu iğrenç ve itici geldi. Neden bu şekilde ilişkilere giriyorsunuz neden düzgün ve helal yol beklemıyorsnz???? Ailen duysa ??
Ya arkadasim igrenc geliyo neden yorum yapiyosun yaptim bi hata onemli olan burda hesap vermek mi Allaha hesap vermek

Aklın nerelerde acaba?

Sen bide gittin bu adamla birlikte oldun
Beyin bedava

Sen de onun ruhunu diktirmeye zorla. Kocaman bi delik var salağın kalbinin tam ortasında. Erkegin kaşarlanmışı da bi ayrı oluyor. Seni bu kafayla alan olmaz ben vicdan yaptim doktora gidelim sana biraz beyin şeref haysiyet falan eklesinler de.

öylede bi ayrılırım ki diceksin önce , en ufak bi hatasındada basıcaksın tekmeyi,kendini asla mecbur hissetme hissettirme yoksa sen bana mecbursun diye seni sürekli eziklicek saygı duymicak ,sevgide biticek, önce kendine değer vericeksin ondan sonra karşıdaki zaten değer verir, ha vermedi, ister diktiririm ister diktirmem , benim sorunum diceksin, faturaysa kendine kes kimseye borcun olmasın, kendine güvenini asla kaybetme, seviyorsanızda birbirinizi Mevla ayırmasın diyorum tabi, hakkınızda hayırlısı olsun

Babama söyledim sonunda dikim olcak gözün aydin ama senin iki lobunu birbirine dikiceklermis de şuna ya :)) boyle sumuklulere ciddi olup medenice bitti demek agir gelir rezillik cikarir. Konusarak yerin dibine sok gül gec espriye vur kankasi gibi yaz. Neye ugradigini sasirsin. Görsün senin gozunde bes para etmedigini.

neden bu kadar adama yuklendiniz ki? konu sahibi hatalar yaptigini bildigi halde tekrar ediyor adamin canina minnet. erkekle boyle. bizler kendimizi ezdirmezsek erkekler bizi ezemez.

neden bu kadar adama yuklendiniz ki? konu sahibi hatalar yaptigini bildigi halde tekrar ediyor adamin canina minnet. erkekle boyle. bizler kendimizi ezdirmezsek erkekler bizi ezemez.
Cidden bana cephe aldigini dusunuyorum ve sana yorum yapmak istemiyorum

Ya arkadasim igrenc geliyo neden yorum yapiyosun yaptim bi hata onemli olan burda hesap vermek mi Allaha hesap vermek
Yorum yapıcam tabii ki... buraya yaziyorsun envayi cesit yorum gelir. . . Kendinize sahip cikin erkeklerin 2 dklik zevkine kurban gitmeyin. Ailene geleceğine aci.. öbür dünya hesabini madem düşünüyorsun hatalari devam ettirmissin. Yaşadığın sey korkutucu bnce. Keske su diktirme olmasaydi. Milletle yaşayıp sonra namuslu ayaklarına yatanlar dimdizlak kalsaydi. Haa lafi soyle de cevirenler olur. Onun bununla yatmayip her halti isleyenlere ne demeli diye. Lafim onlarada. Bi kadin kendini alcaltmamali. Bu is bu kdr basit degil.... benjm aileme de bana da bunlar ters. Rabbim uzak etsin

Nasıl bu kadar ayaklar altına alabildin gururunu pes doğrusu.. Diyecek hiçbir şey yok geçmişler olsun.

Yeni üye fake konular pff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…