Çantada keklik yapacak belliki seni her barismadan sonra barışma sexi yaparsan tabi ne hayalleri vardir şimdi..Oyle yapicam evet ben dun medenice ayrildim bitti dedim oda istiyo zaten diye suan anneme kadar ariyor baksin telefonlarina diye ya deli olucam istedigi buydu zaten simdi niye barismak istiyor
Anlamadım ben.
Sevişip sevişip ağlayıp lanet okuyup diktirmeniz kaç defa oldu?
korkuyodur başıma bi iş gelir ailesinden falan diye .diktirelim de diktirelim.sonra baktım bozulmamış bida ilişkiye girdik diyosunuz.valla akıllı ol konu sahibi 21 yaşındasın ergen değilsin artıkAy birde senin zarın derdi neden bu adama düştü sürekli diktirelim diyo?
Kusura bakma ama bana bu konu iğrenç ve itici geldi. Neden bu şekilde ilişkilere giriyorsunuz neden düzgün ve helal yol beklemıyorsnz???? Ailen duysa ??Bunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Universiteye basliycam ama sevinemiyorum bile oyle cikmazdayim ki lafi uzatmadan konuya geciyim.
1 yillik bi iliskim var dersanede tanistik ilk gordugumden beri asiktim sevgili olduk yakinlastik normalde ondan once 3 yillik sevgilim vardi hersey musaitken onunla hicbisey yasamadim ama nolduysa bunda 2 ay sonra iliskiye girdik ilginc olan ben istedim bunu o istemedi aradan 1 hafta geri olan oldu ertesi gun bana diktirelim diye yalvardi dunyam basima yikildi nasil ya dedim bu adam beni seviyodu hani ? Bastim kicina tekmeyi ben kendimi bakire sanmiyodum bozuldu saniyodum yalvardi yakardi baristik tekrar iliskiye girdik kahretsin bu sefer cidden bozuldu megerse ilkinde esnekmis az kan geldi tam 1 hafta daha gecti bana ben bu sorumlulugu tasiyamam ayrilalim dedi bide giderken diktircez dedi herif maksat vicdanini rahatlatmak tamam dedim yazin yapariz bu sirada universiteye hazirlaniyorum dusunun.. Aradan 1 ay gecti yalvardi barisalim diye agladi yapamam sensiz diye salakligima doymayim kabul ettim iyiydik cok iyiydik sevdigimdi inandim cok sevdim kac defa iliskiye girdik ama bana durmadan her kavgada lanet okuyor insallah senden kurtulacam diyor seviyor ama kavgada boyle oluyor ve artik psikolojim bozuldu seni sevmiyorum dedi benimle ayni yeri yazdi beraber gidiyoruz cok cagresizim kopamiyorum pismanim ama mecburum ona bana gecen ben seni aldatsam bile sen benden ayrilamazsin diyor ben napicam nasil bi yol izliycem yardim edin ?
Ya arkadasim igrenc geliyo neden yorum yapiyosun yaptim bi hata onemli olan burda hesap vermek mi Allaha hesap vermekKusura bakma ama bana bu konu iğrenç ve itici geldi. Neden bu şekilde ilişkilere giriyorsunuz neden düzgün ve helal yol beklemıyorsnz???? Ailen duysa ??
Bunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Universiteye basliycam ama sevinemiyorum bile oyle cikmazdayim ki lafi uzatmadan konuya geciyim.
1 yillik bi iliskim var dersanede tanistik ilk gordugumden beri asiktim sevgili olduk yakinlastik normalde ondan once 3 yillik sevgilim vardi hersey musaitken onunla hicbisey yasamadim ama nolduysa bunda 2 ay sonra iliskiye girdik ilginc olan ben istedim bunu o istemedi aradan 1 hafta geri olan oldu ertesi gun bana diktirelim diye yalvardi dunyam basima yikildi nasil ya dedim bu adam beni seviyodu hani ? Bastim kicina tekmeyi ben kendimi bakire sanmiyodum bozuldu saniyodum yalvardi yakardi baristik tekrar iliskiye girdik kahretsin bu sefer cidden bozuldu megerse ilkinde esnekmis az kan geldi tam 1 hafta daha gecti bana ben bu sorumlulugu tasiyamam ayrilalim dedi bide giderken diktircez dedi herif maksat vicdanini rahatlatmak tamam dedim yazin yapariz bu sirada universiteye hazirlaniyorum dusunun.. Aradan 1 ay gecti yalvardi barisalim diye agladi yapamam sensiz diye salakligima doymayim kabul ettim iyiydik cok iyiydik sevdigimdi inandim cok sevdim kac defa iliskiye girdik ama bana durmadan her kavgada lanet okuyor insallah senden kurtulacam diyor seviyor ama kavgada boyle oluyor ve artik psikolojim bozuldu seni sevmiyorum dedi benimle ayni yeri yazdi beraber gidiyoruz cok cagresizim kopamiyorum pismanim ama mecburum ona bana gecen ben seni aldatsam bile sen benden ayrilamazsin diyor ben napicam nasil bi yol izliycem yardim edin ?
Sen bide gittin bu adamla birlikte oldunZaten bu saatten sonra sorun cikartan adamla isim olmazki en basindan anlamaliydim ilk sevgili oldugumuzda bana sen bakiremisin dediginde anlamaliydim bakire degilsen evlenmem dedigi hala aklimda ulan kendi milyon tane ceviz kirmis bana dedigine bak kahretsin
öylede bi ayrılırım ki diceksin önce , en ufak bi hatasındada basıcaksın tekmeyi,kendini asla mecbur hissetme hissettirme yoksa sen bana mecbursun diye seni sürekli eziklicek saygı duymicak ,sevgide biticek, önce kendine değer vericeksin ondan sonra karşıdaki zaten değer verir, ha vermedi, ister diktiririm ister diktirmem , benim sorunum diceksin, faturaysa kendine kes kimseye borcun olmasın, kendine güvenini asla kaybetme, seviyorsanızda birbirinizi Mevla ayırmasın diyorum tabi, hakkınızda hayırlısı olsunBunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Babama söyledim sonunda dikim olcak gözün aydin ama senin iki lobunu birbirine dikiceklermis de şuna ya :)) boyle sumuklulere ciddi olup medenice bitti demek agir gelir rezillik cikarir. Konusarak yerin dibine sok gül gec espriye vur kankasi gibi yaz. Neye ugradigini sasirsin. Görsün senin gozunde bes para etmedigini.
Cidden bana cephe aldigini dusunuyorum ve sana yorum yapmak istemiyorumneden bu kadar adama yuklendiniz ki? konu sahibi hatalar yaptigini bildigi halde tekrar ediyor adamin canina minnet. erkekle boyle. bizler kendimizi ezdirmezsek erkekler bizi ezemez.
Yorum yapıcam tabii ki... buraya yaziyorsun envayi cesit yorum gelir. . . Kendinize sahip cikin erkeklerin 2 dklik zevkine kurban gitmeyin. Ailene geleceğine aci.. öbür dünya hesabini madem düşünüyorsun hatalari devam ettirmissin. Yaşadığın sey korkutucu bnce. Keske su diktirme olmasaydi. Milletle yaşayıp sonra namuslu ayaklarına yatanlar dimdizlak kalsaydi. Haa lafi soyle de cevirenler olur. Onun bununla yatmayip her halti isleyenlere ne demeli diye. Lafim onlarada. Bi kadin kendini alcaltmamali. Bu is bu kdr basit degil.... benjm aileme de bana da bunlar ters. Rabbim uzak etsinYa arkadasim igrenc geliyo neden yorum yapiyosun yaptim bi hata onemli olan burda hesap vermek mi Allaha hesap vermek
KatılıyorumPes ! Bi anne olarak utanıyorum artık bu nesilden
Yeni üye fake konular pff...Bunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?