İstemiyorum seni dedim noldu sana demezdin boyle diyor cildircam ya bu kadar mi dusmusum ben
Benim derdim diktirmek degildiki en basindan ben yarin bigun evlendigimde karsimdaki adam ben bakire degilim demek istemiyorum cunku ben o adama hesap vermek yerine Allaha hesap vermek istiyorum karsimdaki adam kimbilir kac kisinin koynuna girdi ben bunu sormuyosam onun bana bunu sormasina hakkida yoktur yeter ya bi zar yuzunden cektiklerimden biktim ya adam diyorum ben kizlik icin durmuyorum senin yaninda sevdigim icin kopamadigim icin duruyorum diyorum anlamiyor simdi ayrildim anladi sonundacanım sana bi kere bu şekilde davranan insan bir daha asla sana saygı duyup da prensesler gibi davranmaz. her kavgada aynı şey olacak. o saygısızca davranıyor sana. en başta diktirelim ne demek ya? bundan rahatsız olacak olan sen misin o mu yani? eğer sen çok rahatsız oluyorsan dayanamıyorsan okey diktir, forumda insanlar var rahatsız olduğu için diktiren, ben de burada okumadan önce bu kadar çok olduğunu bilmiyordum ama bunu onun söylemesi ne kadar manyakça bir şey yani. sen de farkındasın durumun saçmalığının. yapacağın şey kafanı topla, düşün. ve karar ver. bu saçma sapan herifi hayatından çıkar. şu an içinde bulunduğun durumda kendini çok çaresiz hissediyorsundur ayrılamayacaksın gibi geliyordur ama öyle de güzel ayrılınıyor ki. aynı üniversitede olmana rağmen görmeyebilirsin bile o herifi daha sonra. önemli olan senin karar vermen başka da bir şey değil! istediği kadar yalvarsın. yürütmek için zorlanmayacağın bir ilişkiyi üniversitede çok rahat bulursun. kimseye bakire olup olmadığını söylemek zorunda değilsin. çok pişman olursan tövbe edersin kimseye hesap vermek zorunda değilsin bunu unutma. zaten diktirmek istemiyorsun anladığım kadarıyla, bu durum çok da umrunda değil gibi, o zaman zaten boşver ya. bu herifle yıllarını harcama allah aşkına. ayrıl gitsin.
Ya suan duygularimi bile tam yasayamiyorum ki rahat birakmiyor annesi bi taraftan oglu bi taraftan cidden yoruldumcanım o seni şu an geri kazanmak için elindeki tüm kozları oynicak her şeyi der en sonunda çok aşırı çirkefleşebilir bile tehdit eder herkese söylerim falan diye hiç belli olmaz. sen kendini boş yere üzme harap etme vallahi canından kıymetli değil ya
Benim derdim diktirmek degildiki en basindan ben yarin bigun evlendigimde karsimdaki adam ben bakire degilim demek istemiyorum cunku ben o adama hesap vermek yerine Allaha hesap vermek istiyorum karsimdaki adam kimbilir kac kisinin koynuna girdi ben bunu sormuyosam onun bana bunu sormasina hakkida yoktur yeter ya bi zar yuzunden cektiklerimden biktim ya adam diyorum ben kizlik icin durmuyorum senin yaninda sevdigim icin kopamadigim icin duruyorum diyorum anlamiyor simdi ayrildim anladi sonunda
Zaten bu saatten sonra sorun cikartan adamla isim olmazki en basindan anlamaliydim ilk sevgili oldugumuzda bana sen bakiremisin dediginde anlamaliydim bakire degilsen evlenmem dedigi hala aklimda ulan kendi milyon tane ceviz kirmis bana dedigine bak kahretsinevet canım haklısın kimseye hesap vermek zorunda değilsin. bu durum çok korkunç hani yapmışsın bi hata sonuçta hatta hata bile değil yani bakış açısına göre değişir. evlenmek istediğin adama bunu açıklamak zorunda olmak bile korkunç bence. evlendiğin kişi bunu sorun etmeyecek biri olur inşallah, çok yakınımdan biliyorum bir arkadaşım da sevgilisiyle ilişkiye girmişti sonradan o çocukla ayrıldı ve çok değişti hani pişman oldu örtündü vesaire evleneceği çocuğa da durumu açıklamıştı üstü kapalı şekilde. hiç sorun çıkmadı çok şükür :)
boşver şimdilik bunları düşünme tam olarak kurtulmaya bak sen ohhh bitti ne güzel
Canim anlattim seni istemiyorum artik hakarerlerini duymak istemiyorum adam yerine koymadim kendimi sende bana insan muamelesi yapmadin zaten kurtulmak istiyodun niye simdi geldin barisalim diyosun istedigin oldu iste diyorum anlamiyor ben sinirle soyledim diyor ya bak cinsellik icin benimle birliktesin diyorum sacmalama karar verdik zaten yapmamaya onceden diyor mecbur degiliz birbirimize diyorum ben seni seviyorum diyor offfeğer annene olanı biteni anlatmayacağını düşünüyorsan görüşme ama belli ki ikna olmamış ayrılık konuşmasından. sakince sebeplerini belirterek ayrılmaya çalış. duygularındaki değişimi anlat. yani böyle yap diyorum çünkü abuk sabuk ailene sataşıp başına bela olmasın, yaşadıklarınızdan dolayı seni tehdit etmesin yoksa konuşmaya değecek biri gibi görünmüyor.
Zaten bu saatten sonra sorun cikartan adamla isim olmazki en basindan anlamaliydim ilk sevgili oldugumuzda bana sen bakiremisin dediginde anlamaliydim bakire degilsen evlenmem dedigi hala aklimda ulan kendi milyon tane ceviz kirmis bana dedigine bak kahretsin
Evet hakkimda hayirlisi. Ben burda bana edep ogretin yada ben ahlaksizmiyim diye soru sormadim bence gayet duzgun bisekilde cevap verdim
gerçekten inanılır dayanılır gibi değilmiş. umarım evleneceği kız hakkından gelir her konuda. aklının kaydığı yer ortada kurtulmaya bak.
Hata yaptim diye sormam ne alaka hata yaptigimi zaten biliyorumevet sormadin, ayni zamanda hata yaptim mi diye de sormadin ama onlarca insan hata yapmissin demis. inlara da cemkirseydin o zaman. herneyse.
Diktirsen nolacak?Temizlenecek mi hersey?O vicdanini rahatlatacak.Sen napacaksin?Kimi kandiracaksin?
Hata yaptim diye sormam ne alaka hata yaptigimi zaten biliyorum
İsime gelen mi coguna cevap verdim zaten iyi misin ? Ayrica isime gelse nolur gelmese nolur ?isine gelen sorulara cevap verebiliyorsun, isine gelmeyen sorulara ben size bunu sormadim diyorsun. o alaka.
İsime gelen mi coguna cevap verdim zaten iyi misin ? Ayrica isime gelse nolur gelmese nolur ?
Çoğu insan konu sahibinin deedini anlamadan sadece aşağılamak için yorum yapmış, okuyunca şok oldum.. Sana gelince konu sahibi sana saygısı olmayan bu adamın daha bir dakika yanında durma. Hakkında hayirlisi olsun sakın olumsuz düşünme sen ona mecbur değilsin, hayat sana daha ne mutluluklar getirecek bilemezsin. Ama kendine olan saygını asla kaybetme çünkü kendisine saygisi olamayana kimse saygı göstermez. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?