ilkinde kicina tekmeyi bastim diyen cesur kizimiz, birden 'napicam, mecburum, cok caresizim' modun geciyor.. ilgincBunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Universiteye basliycam ama sevinemiyorum bile oyle cikmazdayim ki lafi uzatmadan konuya geciyim.
1 yillik bi iliskim var dersanede tanistik ilk gordugumden beri asiktim sevgili olduk yakinlastik normalde ondan once 3 yillik sevgilim vardi hersey musaitken onunla hicbisey yasamadim ama nolduysa bunda 2 ay sonra iliskiye girdik ilginc olan ben istedim bunu o istemedi aradan 1 hafta geri olan oldu ertesi gun bana diktirelim diye yalvardi dunyam basima yikildi nasil ya dedim bu adam beni seviyodu hani ? Bastim kicina tekmeyi ben kendimi bakire sanmiyodum bozuldu saniyodum yalvardi yakardi baristik tekrar iliskiye girdik kahretsin bu sefer cidden bozuldu megerse ilkinde esnekmis az kan geldi tam 1 hafta daha gecti bana ben bu sorumlulugu tasiyamam ayrilalim dedi bide giderken diktircez dedi herif maksat vicdanini rahatlatmak tamam dedim yazin yapariz bu sirada universiteye hazirlaniyorum dusunun.. Aradan 1 ay gecti yalvardi barisalim diye agladi yapamam sensiz diye salakligima doymayim kabul ettim iyiydik cok iyiydik sevdigimdi inandim cok sevdim kac defa iliskiye girdik ama bana durmadan her kavgada lanet okuyor insallah senden kurtulacam diyor seviyor ama kavgada boyle oluyor ve artik psikolojim bozuldu seni sevmiyorum dedi benimle ayni yeri yazdi beraber gidiyoruz cok cagresizim kopamiyorum pismanim ama mecburum ona bana gecen ben seni aldatsam bile sen benden ayrilamazsin diyor ben napicam nasil bi yol izliycem yardim edin ?
neden bu kadar adama yuklendiniz ki? konu sahibi hatalar yaptigini bildigi halde tekrar ediyor adamin canina minnet. erkekle boyle. bizler kendimizi ezdirmezsek erkekler bizi ezemez.
Cunku adamin dusunce tarzi igrenc konu sahibininki degil. Bir insana sirf cesaretsiz diye yuklenilmez. Ya da birine inandi guvendi diye kotu soz hak etmez. Hatasi kendini bagliyor. Ama o gerizekalinin yaptiklari karsisindakine zarar veriyor. Farki gormek zor olmasa gerek. Siz kendinizi ezdirmeyin madem. Ama bu kadar tepkinin de kendinize benzettiginiz icin oldugunu düşünüyorum sahsen.
Ne demek kizi niye dusunsun iyi degilsin sen ya cidden bak. Esin sevgilin seninle ilgilenmese dusunmese uzulmez misin ? Gercekten kendinle celisiyosun cok tutarsizsin kusura bakmaYoo adam gayet şartlara göre davranmış. Her erkek hazır ona her zaman inanan güvenen, ya hadi diktirelim dedikten sonra bile (!) defalarca barışan bir kadın bulsa ezer de ezer. Konu sahibi bu muameleyi görmeyebilirdi, ama kendi saflığı. Adam neden düşünüyor karşısındaki kızın gururunu, bilmem nesini. Kız kendisini düşünseydi bu günlere gelmezdi. Son cümlen için de; vallahi istediğini düşünebilirsin tatlım benim için no problemaaa
Ne demek kizi niye dusunsun iyi degilsin sen ya cidden bak. Esin sevgilin seninle ilgilenmese dusunmese uzulmez misin ? Gercekten kendinle celisiyosun cok tutarsizsin kusura bakma
Eşim, sevgilim bana böyle davransa ben değil ilişki yaşamayı yüzlerine bakmam ki. Herkes kendisini düşünsün, sevgilisi anası babası değil ki düşünmez düşünmez tedbirini alsaymış. Ayrıca hangi cümlelerim çelişiyor söyler misin?
Konu sahibi herkesi kendisi gibi gurursuz sanıyor esraab
Kendisini kullandırmış şimdi senin çelişkilerini ele alıyor
Çelişen asıl kendisi haberi yok
Yuru git ya agzimi bozmiycamKonu sahibi herkesi kendisi gibi gurursuz sanıyor esraab
Kendisini kullandırmış şimdi senin çelişkilerini ele alıyor
Çelişen asıl kendisi haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?