Çıkmazdayım konu aşk değil yardım edin !!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Çanakkale 18 mart üniversitesini kazandım seramik bölümü yetenekle alıyor bu bölüm ama ben grafik istiyordum grafik çıkışlıyımda zaten ama burda o kısmet olmadı.
aklım karışık gidip gitmemekte pek geleceği yok gibi.
İçimdende gitmek gelmiyor.
Fazla açık bir şehir her anlamda ben o kadar açık değilim normal açıklıktayım şortgiymem giydiremez kımse mesela.
ama o ortamda o sıcaktan dolayı giyer insan.
ben açığım ama yerine göre kapalıyım oraya göre kapalıyım.
güzel sanatlarda zaten dini pek önemsemiyorlar istediğim alan olsa susarım katlanırım ama bu istemediğim bi alan zaten nasıl başedebilicem nasıl susucam.
Patlarım orda ben yapamam.
Bunalırım.
Çanakkale boğmuştu beni.
Sanki gitsem kötü birşeyler olucak işler iyiye gitmicek gibi geliyor.
Maddi anlamdada çok masraflı.
Orada istemediğim alanda harcıcağımız paranın yyarısını burda tekrar hazırlanmak için harcıyabiliriz hem daha az masraflı.
Bana yardım edin bu olayın bir kısmı detaylı anlatmamı isterseniz söyleyin anlatayım tüm herşeyi tüm endişelerimi.
Bu arada hislerim kuvvetlidir çoğu zaman

Ah Çanakkale simdi imkanım olsa bir dakika durmam.

İki yıl kaldım orda, evet cok rahattı, sortlu arkadaşlar da vardı, türbanlılar da, benim gibi orta halliler de. Harika bir şehirdir. Ağlayarak ayrılmıştım ordan.

Ama istemediğiniz bir bölüme gitmeyin. Gidip yarıda bırakmak daha kötü olur.

Korkumda o işte o kadar masraf, ailemin o kadar hevesi yarım kalıcak

renkli olan kısmı gördükten sonra tek söyleyeceğim sana gitme.
çünkü istemediğin bir bölüm ister pariste olsun ister başka yerde aynı.
diğer yazdıkların konusunda fikrim yok

bence sen zaten gitmiceksin gitmekte istemiosun sadece kendine destek istiosun çanakkale çok güzel bi yer uzun süre yaşamadım sadece gezme amaçlı gittim ama
bence sen bölümü istemediğin için bahaneler üretiosun gibi geldi bana bencede gitme gitsen o bölümde okumazsın insan sevmediği bi bölümde okuyamaz hele ömür boyu o işi asla yapamaz

Evet destekçi arıyorum çünkü çok soğuk geliyor bana daha trakya üniversitesindede sınavım var hem

Yahu kusura bakmayın da...Gitmemek için en mantıklı sebep istemediğiniz bir alan olması.Diğer sebeplerinize yorum yapamıyorum.

renkli olan kısmı gördükten sonra tek söyleyeceğim sana gitme.
çünkü istemediğin bir bölüm ister pariste olsun ister başka yerde aynı.
diğer yazdıkların konusunda fikrim yok

Evet o nokta canımı sıkıyor.
Kızlar kestirip atmayın tam anlamıyla her yönünüden bana yardım edin
Destekte olabilir köstekte ama kalp kırmayın son zamanlarda zor günler yaşıyorum şu üni meselesi için

Yahu kusura bakmayın da...Gitmemek için en mantıklı sebep istemediğiniz bir alan olması.Diğer sebeplerinize yorum yapamıyorum.

Daha trakya var üstelik.
Hem sonra ah tüh vah der miyim bilemiyorum

Trakya Üniversitesi gayet güzel,ortamı dersen Çanakkale'den farkı yok...
Hey Allahım ya....sözünüzü anlamadım?

Trakyayı küçümser gibi demişsin
Trakya........??
diye tepkim onaydı.
Gsf olarak yani güzel sanatlarda gayet iyi bir üniversite
Seramiğin geleceği yok pek grafik olma ihtimali varken seramiğe ılımlı olamıyorum ya

Trakyayı küçümser gibi mi? :)
Ben zaten Trakya'da yaşıyorum,hangi alan diye sormak istemiştim,yanlış algılamışsın...
Çorlu Meslek Yüksek Okulunda 2 yıl El sanatları okudum ben,İkinci Öğretim...
Seramikle Grafik karşılaştırıldığında evet geleceği yok denecek kadar az.

istemedigin bir bölümse tabiki gitme bir sene daha sana hiç bişey kaybettirmez, tekrar çalışır istedigin bölümü kazanıp okursun ama ç.kale hakkındaki önyargılarını anlamadım pek ç.kalenin dogası harikadır insanları cok moderndir ayrıca ögrencilik hayatıda cok zevklidir.

Pardon aklım karışık moralimde karışım kusura bakma

Grafik istiyorum işte çanakkalede ters birşey olucak gibi hissediyorum

Biliyorum duyduğum şeyler bunlar ama ben mi aptalım bilmiyorum ama orayı istemiyorum

Pardon aklım karışık moralimde karışım kusura bakma

Grafik istiyorum işte çanakkalede ters birşey olucak gibi hissediyorum

önemli değil anlıyorum seni:)
İçinden gelmeyen,mantığına ters düşen hiç bişeyi yapma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…