cıkmazdayım lütfen bır tavsıye...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaşlar pazar gunu sırketten 6 yıldır tanıdığım bır arkadaşımla bende 4 yas kucuk mesajlaştık naber napıyorsun dıye normalde karşılaşınca sohbet ederız.
zaten ama otesı olmazdı. bu bana ımalı konuşurdu ama sakacı bır tıp olduğundan cıddıye almazdım..gecen kınde gene aynı sekılde konusunca yasın ne onemı var benı almıyacakmısın falan modu bı konuşma bende cıddı olsan ınanacam demıstım oda gayet cıddıyım ama sen anlamıyosun dedı bende gülerek saçmalama ya faland edım cıtırsın sen dalgaya aldım ınanma ozamn dedı..
yanı hep matrak bı tıptır.. herneyse
cıddı soruyorum ozamn gercekmı dedım evet dedı.. 1 yıla yakın suredır varmış benden hoslanıomus.. hıc aklıma gelmezdı..
çapkın bı tıptır benı de kandırıyor dıye duşundum dusunuyorumda hala...

asıl benım en saçmaladığım pzt gunu buluştuk cıkısta oturduk falan o konu hakkında konuştuk ınan ya falan dedı eve dönüşte benı kendıne cekıp sarılıp elımı tuttu sok oldum kızardım o an oyle kalmak ıstedım nedense cok yanlış ama sevgiye acım sanırım...

sonra dudaklarımdan optu bende karşılık verdım... kendımı ıgrenc hıssedıyorum... ve ben cok ılgısımdır dedı yanı bunu kendıne alma dedı..suan skyp ta bı sabah günaydın yazdı hıc konuşmuyoruz suan dünde gece yazdı bı düzelmeye calısacagım dıyor...

ben ınanmıyorum ve guvenmıyorum ..optugume cok pısmanım cok buyuk hata yaptım cok basıtlestırdım .... vazgecmelıyım... bana lütfen tavsıyede bulunun arkadaşlar... ben 30 yasımdayım ve yasıma yakışmayan sekılde davrandım...

Son düzenleme:
Bir sen bir de mutsuzpunk bu sacmasapan tipleri nereden buluyorsunuz cok merak ediyorum.

bence yaşın gereği böyle heyecanlar peşinde koşmayı bırak
yaşına uygun birini bulup evlenmeye bak
bi erkek gerçekten bi kızdan hoşlanıyosa
onu bu kadar rahatça öpmeye cesaret edemez diye düşünüyorum
zaten aklında bişey vardıysa bile seni öptükten sonra bitmiştir
yoksa peşinden ayrılmazdı

Yaş açısından düşünüyorsan sadece bence önemli değil. Yaşadığında da yanlış bir taraf yok. Sende öptüğüne göre etkilenmişsin demek.

Ayrıca bu ne demek?

Harf yutmalarınız olmasa daha da anlaşılır olurmuş konunuz.

İlk görüşmede pat dudak hoş olmamış.. ne kadar ciddi bilinmez. duyguların ve hislerin ve karşı tarafın hareketleri seni yönlendirecektir.

benım ablamda 30 yasında ve aynen kendınden 4 yas bırıyle cıkmaya baslamsıtı erkekler 26 yas cıvarında ben henuz doymamıs olduklarını dusunuyorum zıpır oluyırlar sanırım genellemek ıstemem evlılerde var ama bu cocukta resmen ablamla oynamıstı o da yasın verdıgı bı telasla kanmısı sanırım yanlıs anlama 30 yas cok değil ama ıster ıstemez ınsan ne zaman evlencem çocugum olcak hıssıne kapılıyor sanırım hep ablamdan bılıyorum. be adam madem cıddısın hıslerınde urkutme kızı ne dıye hemen öpüp onu kötü hissettırıyorsun.. öncelıkle yasının olgunlugunu hıssettır ezık durma 18 lık ergenler gıbı ağırlığını koy tavız verme

Cnm adamın güvensiz olduğunu yazdıklarından bende net anladım...öpüşmüş olabilirsin pişman olma olmuş çünkü artık.
Hatanın neresinden dönersen kardır zaten yaşıda senden küçükmüş
ben kadından küçük olan erkeği hiç sevmem. Uzak dur derim

Bu arada ne kadar yanlış yazmışım yahu imla cümle devrikliği hak getire ..affola

Mav
Zaten her konun 30 yaşımdayım ama bekarım tarzında
Bunu takıntı haline getirip çevrene de yansıtıyorsun
Ve bunu kullananları fark etmeyip 'ilgi' sanıyorsun
Lütfen her söylenene inanma artık

ben sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım..ciddi adam gibi adam hemen öpmez hadi diyelim öpmeye yeltendi sen bi dur diyeceksin.
Adamın niyeti belli yatağa girelim desen yok demez.

hadi olan olmuş hoşlanmıssınız bi kere. ben ilgisiz biriyimdir alınma ne demek başlangıcın hemen pesine?!

bu durumu ya kabullenirsiniz,
ya degismesi icin zaman tanırsınız,
ya da arkanızı döner gidersiniz.

ben bunun pazarlıgını yapan adama çoktan arkamı dönerdim,
daha ilişkinin en heyecanlı zamanlarında bile mesaj atmaya mecali yok,
o önemli ilgisini neye veriyormuş şu an pek bir merak ettim...

Son düzenleme:
baslamadan dha opmeye kalkan bi adamin ilgisizligi kabul edilir bisey degil.bana hic guven vermedi yaklasimi.mesafenizi koyun anlasilir zaten neyin pesinde oldugu..

bence senin yaşınla ilgili gelecek kaygıların var bu yüzden yanlışlar yapmaya başlamışsın.
o seni öpmek istediğinde izin vermemeliydin hatta bence o çocukla ilgili hiç bir şey izin verme.
direk irtibatı kes derim.
bu arada yaşın çok değil umutsuz olman bile saçma biraz rahat ol kafandan at evlilik düşüncesini kısmetin biryerlerde karşına çıkacaktır mutlaka.

nerden buluyorum bu tıplerı sorusua cvp vereyim bende bılmıyorum bulmuyorum karsıma çıkıyor ben ıstermıyım böyle tıplerı bulmak anlamıyorum konuşmada kendımden nefret edıyorum resmen bu çocuktan bı sekılde uzaklaşmalıyım yoksa başka çarem yok... sızce ona bısey demelımıyım bu opme uzerıne pişmanlığımı dıle getırmelımıyım..

Neyini dile getireceksin mav, olan olmuş. Bence sen uzak dur böyle adamlardan.

E sana denk geliyor da sen de hiç düşünüp tartmıyorsun.

tamammen hatalıyım hemen kanıyorum cok uzgunum ya neden opmesıne tepkı vermedımkı kendımı okadar ıgrenc hıssedıyorumkı... çocuk acaba hakkımda neler düşünüyordur.. nasıl bıtırebılırım bu durumune yapmalıyım sızce... aynı sırketteyız o başka bı katta ve hıc gormedım bugun görmek ıcınde çabalamadı allahım ne yapacağım ben cok mutsuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…