arkadaşlar pazar gunu sırketten 6 yıldır tanıdığım bır arkadaşımla bende 4 yas kucuk mesajlaştık naber napıorusun dıye normalde karşılaşınca sohbet ederız zatten ama otesı olmazdı. bu bana ımalı konuşurdu ama sakacı bır tıp olduğundan cıddıye almazdım..gecen kınde gene aynı sekılde konusunca yasın ne onemı var benı almıyacakmısın falan modu bı konuşma bende cıddı olsan ınanacam demıstım oda gayet cıddıyım ama sen anlamıyosun dedı bende gülerek saçmalama ya faland edım cıtırsın sen dalagaya aldım ınanma ozamn dedı.. yanı hep matrak bı tıptır.. herneyse
cıddı soruyorum ozamn gercekmı dedım evet dedı.. 1 yıla yakın suredır varmış benden hoslanıomus.. hıc aklıma gelmezdı.. çapkın bı tıptır benı de kandırıyor dıye duşundum dusunuyorumda hala... asıl benım en saçmaladığım pzt gunu buluştuk cıkısta oturduk falan o konu hakkında konuştuk ınan ya falan dedı eve dönüşte benı kendıne cekıp sarılıp elımı tuttu sok oldum kızardım o an oyle kalmak ıstedım nedense cok yanlış ama sevgiye acım sanırım...
sonra dudaklarımdan optu bende karşılık verdım... kendımı ıgrenc hıssedıyorum... ve ben cok ılgısımdır dedı yanı bunu kendıne alma dedı..suan skyp ta bı sabah günaydın yazdı hıc konuşmuyoruz suan dünde gece yazdı bı düzelmeye calısacagım dıyor...
ben ınanmıyorum ve guvenmıyorum ..optugume cok pısmanım cok buyuk hata yaptım cok basıtlestırdım .... vazgecemelıyım... bana lütfen tavsıyede bulunun arkadaşlar... ben 30 yasımdayım ve yasıma yakışmayan sekılde davrandım...
benım ablamda 30 yasında ve aynen kendınden 4 yas bırıyle cıkmaya baslamsıtı erkekler 26 yas cıvarında ben henuz doymamıs olduklarını dusunuyorum zıpır oluyırlar sanırım genellemek ıstemem evlılerde var ama bu cocukta resmen ablamla oynamıstı o da yasın verdıgı bı telasla kanmısı sanırım yanlıs anlama 30 yas cok değil ama ıster ıstemez ınsan ne zaman evlencem çocugum olcak hıssıne kapılıyor sanırım hep ablamdan bılıyorum. Be adam madem cıddısın hıslerınde urkutme kızı ne dıye hemen öpüp onu kötü hissettırıyorsun.. öncelıkle yasının olgunlugunu hıssettır ezık durma 18 lık ergenler gıbı ağırlığını koy tavız verme
Bir sen bir de mutsuzpunk bu sacmasapan tipleri nereden buluyorsunuz cok merak ediyorum.
nerden buluyorum bu tıplerı sorusua cvp vereyim bende bılmıyorum bulmuyorum karsıma çıkıyor ben ıstermıyım böyle tıplerı bulmak anlamıyorum konuşmada kendımden nefret edıyorum resmen bu çocuktan bı sekılde uzaklaşmalıyım yoksa başka çarem yok... sızce ona bısey demelımıyım bu opme uzerıne pişmanlığımı dıle getırmelımıyım..
bulmuyorum arkadaşım sansım yok hep boylelerı bana geliyor ıste
E sana denk geliyor da sen de hiç düşünüp tartmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?