tamammen hatalıyım hemen kanıyorum cok uzgunum ya neden opmesıne tepkı vermedımkı kendımı okadar ıgrenc hıssedıyorumkı... çocuk acaba hakkımda neler düşünüyordur.. nasıl bıtırebılırım bu durumune yapmalıyım sızce... aynı sırketteyız o başka bı katta ve hıc gormedım bugun görmek ıcınde çabalamadı allahım ne yapacağım ben cok mutsuzum..
Sakin biraz. Sen de insansın kendini kontrol edememişsindir, olabilir. Bence hicbir sey yapma, o sana gelirse yaşananlar hataydı der cıkarsın işin icinden.
ben bısey deyıp kestırıp atmayımmı yanı.. çocuğa kırıldığımı dıle getırdım hıc umrunda degıll..
O zaman senin de umrunda olmasın, kuyruğu dik tut ki laf edemesin.
"Çok iğrencim, çocuk benim hakkımda ne düşünüyordur" diyecek kadar bir durum yok ortada.
O an öyle gelişmiş öpmüş, sende karşı koymamışsın olabilir.
Ayrıca ne düşünürse de düşünsün yahu çok mu önemli?
Burda önemli olan 1 2 nokta var.
1. Senin pişman olman.
Gerçekten pişmanmısın yoksa onu değiştiremeyeceğini düşündüğün için mi böyle hissediyorsun?
Bana 2.si gibi geldi.
2. Adamın daha baştan ben ilgisizim bilmem ne demesi.
Delimi ne. İlgisizim diyeceksen ne diye öptün ozaman!
Tamamen güvenilmez, çocuksu biri.
Bence uzak dur, soğuk konuş ve bitir bu durumu.
arkadaşlar pazar gunu sırketten 6 yıldır tanıdığım bır arkadaşımla bende 4 yas kucuk mesajlaştık naber napıyorsun dıye normalde karşılaşınca sohbet ederız.
zaten ama otesı olmazdı. bu bana ımalı konuşurdu ama sakacı bır tıp olduğundan cıddıye almazdım..gecen kınde gene aynı sekılde konusunca yasın ne onemı var benı almıyacakmısın falan modu bı konuşma bende cıddı olsan ınanacam demıstım oda gayet cıddıyım ama sen anlamıyosun dedı bende gülerek saçmalama ya faland edım cıtırsın sen dalgaya aldım ınanma ozamn dedı..
yanı hep matrak bı tıptır.. herneyse
cıddı soruyorum ozamn gercekmı dedım evet dedı.. 1 yıla yakın suredır varmış benden hoslanıomus.. hıc aklıma gelmezdı..
çapkın bı tıptır benı de kandırıyor dıye duşundum dusunuyorumda hala...
asıl benım en saçmaladığım pzt gunu buluştuk cıkısta oturduk falan o konu hakkında konuştuk ınan ya falan dedı eve dönüşte benı kendıne cekıp sarılıp elımı tuttu sok oldum kızardım o an oyle kalmak ıstedım nedense cok yanlış ama sevgiye acım sanırım...
sonra dudaklarımdan optu bende karşılık verdım... kendımı ıgrenc hıssedıyorum... ve ben cok ılgısımdır dedı yanı bunu kendıne alma dedı..suan skyp ta bı sabah günaydın yazdı hıc konuşmuyoruz suan dünde gece yazdı bı düzelmeye calısacagım dıyor...
ben ınanmıyorum ve guvenmıyorum ..optugume cok pısmanım cok buyuk hata yaptım cok basıtlestırdım .... vazgecmelıyım... bana lütfen tavsıyede bulunun arkadaşlar... ben 30 yasımdayım ve yasıma yakışmayan sekılde davrandım...
ıste bunu dıle getirmek ıstıyorum neden optun ya benı demek bağırmak... bıtırmek ıstıyorum... nasıl bıtırmelıyım
nasıl becerebılırım bunu onu c.içi gorup yazmaması benı delı edıyor görmek ıstememesı falan
Başlamış bir şey yok ki.
ısı gucu varmış yanımdamı oturacakmış ...ona bu durumdan hoşlanmadım dedım cvp buydu buna nedenır
ıste bunu dıle getirmek ıstıyorum neden optun ya benı demek bağırmak... bıtırmek ıstıyorum... nasıl bıtırmelıyım
arkadaşlar pazar gunu sırketten 6 yıldır tanıdığım bır arkadaşımla bende 4 yas kucuk mesajlaştık naber napıyorsun dıye normalde karşılaşınca sohbet ederız.
zaten ama otesı olmazdı. bu bana ımalı konuşurdu ama sakacı bır tıp olduğundan cıddıye almazdım..gecen kınde gene aynı sekılde konusunca yasın ne onemı var benı almıyacakmısın falan modu bı konuşma bende cıddı olsan ınanacam demıstım oda gayet cıddıyım ama sen anlamıyosun dedı bende gülerek saçmalama ya faland edım cıtırsın sen dalgaya aldım ınanma ozamn dedı..
yanı hep matrak bı tıptır.. herneyse
cıddı soruyorum ozamn gercekmı dedım evet dedı.. 1 yıla yakın suredır varmış benden hoslanıomus.. hıc aklıma gelmezdı..
çapkın bı tıptır benı de kandırıyor dıye duşundum dusunuyorumda hala...
asıl benım en saçmaladığım pzt gunu buluştuk cıkısta oturduk falan o konu hakkında konuştuk ınan ya falan dedı eve dönüşte benı kendıne cekıp sarılıp elımı tuttu sok oldum kızardım o an oyle kalmak ıstedım nedense cok yanlış ama sevgiye acım sanırım...
sonra dudaklarımdan optu bende karşılık verdım... kendımı ıgrenc hıssedıyorum... ve ben cok ılgısımdır dedı yanı bunu kendıne alma dedı..suan skyp ta bı sabah günaydın yazdı hıc konuşmuyoruz suan dünde gece yazdı bı düzelmeye calısacagım dıyor...
ben ınanmıyorum ve guvenmıyorum ..optugume cok pısmanım cok buyuk hata yaptım cok basıtlestırdım .... vazgecmelıyım... bana lütfen tavsıyede bulunun arkadaşlar... ben 30 yasımdayım ve yasıma yakışmayan sekılde davrandım...
ben olsam hiç bişey olmamış gibi davranır o ufaklıga önemsemedigımı hissetirerek uzaklastırırdım,çünkü rahatsızlıgını bilmesi ona ayrı bır zevk veriyordur :) bu her sekılde cilveleri ile kullanmak ıster zamanla helede ilk öpmesinde karsılık verdıgınıde görduyse...bende hiç umursama yasamamıs say bu olaydan once nasılsan bundan sonrada oyle olkı senın hayatında bır etkısı olmadıgını bılsın bacım :)) sıkma canınıda...
yaşım sizden bir hayli ufak ama yine de bir şeyler söylemek istedim. erkekler zaten geç olgunlaşan varlıklar yani bir kadınla bir erkeğin ilişki idame ettirebilmesi için erkeğin bi 4-5 yaş büyük olması gerek ki denge kurulsun, şimdi siz 30 yaşındasınız o adam 26 yaşında, 26 bi erkeğe göre baya genç bi yaş, bi de hovarda sanırım yani eyvah eyvah... sevgiye açım demişsiniz doğrudur ilgisi cezbetmiştir o an ama sizi hem ilgiye hem sevgiye doyuracak insan yine bi 32-38 yaş arasıdır bence, ki ileriye dönük güzel bir birlikteliğiniz olsun, heyecana kapılıp hata yapmayın derim, sonra başa çıkamazsınız :26:
optugume cok pişmanım arkadaşım yasım buyuk aklım kucuk
susmayı düşünüyorum canım konuşmamayı ama becerebılrımıım bılmıyorum[/QUOTE yaa allah aşkına bu kadar takılmaa bosveeer yasamamış say dunyanın sonu gelmış gibi herşey bitmış gibi yaa unut gitsin olmuş bitmiş yapacak bişey yok muhatap olmamaya calış o aklı eksikle :)) zamanla sende normale bınersın allah daha buyuk sıkıntı vermesin yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?