cıkmazdayım lütfen bır tavsıye...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sakin biraz. Sen de insansın kendini kontrol edememişsindir, olabilir. Bence hicbir sey yapma, o sana gelirse yaşananlar hataydı der cıkarsın işin icinden.

Sakin biraz. Sen de insansın kendini kontrol edememişsindir, olabilir. Bence hicbir sey yapma, o sana gelirse yaşananlar hataydı der cıkarsın işin icinden.

ben bısey deyıp kestırıp atmayımmı yanı.. çocuğa kırıldığımı dıle getırdım hıc umrunda degıll..

"Çok iğrencim, çocuk benim hakkımda ne düşünüyordur" diyecek kadar bir durum yok ortada.
O an öyle gelişmiş öpmüş, sende karşı koymamışsın olabilir.
Ayrıca ne düşünürse de düşünsün yahu çok mu önemli?
Burda önemli olan 1 2 nokta var.
1. Senin pişman olman.
Gerçekten pişmanmısın yoksa onu değiştiremeyeceğini düşündüğün için mi böyle hissediyorsun?
Bana 2.si gibi geldi.
2. Adamın daha baştan ben ilgisizim bilmem ne demesi.
Delimi ne. İlgisizim diyeceksen ne diye öptün ozaman!
Tamamen güvenilmez, çocuksu biri.

Bence uzak dur, soğuk konuş ve bitir bu durumu.

Son düzenleme:
ben bısey deyıp kestırıp atmayımmı yanı.. çocuğa kırıldığımı dıle getırdım hıc umrunda degıll..

O zaman senin de umrunda olmasın, kuyruğu dik tut ki laf edemesin.

ıste bunu dıle getirmek ıstıyorum neden optun ya benı demek bağırmak... bıtırmek ıstıyorum... nasıl bıtırmelıyım

Dışarda da buradaki gibi evlenemedim diye dert yanıyorsan,ilgi alaka görmeye çabaladıkça kullanmak isteyen çıkar böyle.:13:

nasıl becerebılırım bunu onu c.içi gorup yazmaması benı delı edıyor görmek ıstememesı falan

Görmek istemiyor, yazmıyor diye deli oluyorsanız aşıksınız herhalde. Bir başka yorumda da bağırıp bitirmek istediğinizi söylemişsiniz anlayamadım :26:

çok şaşırdım..evlenmeyi cok isteyen biri olarak böyle bir hata yapmana üzüldüm açıkcası.
evet sevgiye aç olabilirsin ama unutma bu tarz şeyler evleneceğin adama karşı saygısızlıktır.nefsine hakim olabilmek için bol bol dua etmelisin.

ısı gucu varmış yanımdamı oturacakmış ...ona bu durumdan hoşlanmadım dedım cvp buydu buna nedenır

Şu an kendini daha da zayıf göstermekten başka bir şey yapmıyorsun.

Adam resmen dalga geçmiş.Öpmüş,bitmiş olay.

Salla gitsin,böyle yaparsan sakız eder hepten ağzında.

ıste bunu dıle getirmek ıstıyorum neden optun ya benı demek bağırmak... bıtırmek ıstıyorum... nasıl bıtırmelıyım

Bağırma tabiki de.
Sadece soğuk konuş, sakince sana karşı bir hissim yok hataydı de ve bitir.

hıc bısey demedım skyp kapadım çıktım. hıc bısey söylememek en guzelı sanırım..becerebılırım umarım..

yaşım sizden bir hayli ufak ama yine de bir şeyler söylemek istedim. erkekler zaten geç olgunlaşan varlıklar yani bir kadınla bir erkeğin ilişki idame ettirebilmesi için erkeğin bi 4-5 yaş büyük olması gerek ki denge kurulsun, şimdi siz 30 yaşındasınız o adam 26 yaşında, 26 bi erkeğe göre baya genç bi yaş, bi de hovarda sanırım yani eyvah eyvah... sevgiye açım demişsiniz doğrudur ilgisi cezbetmiştir o an ama sizi hem ilgiye hem sevgiye doyuracak insan yine bi 32-38 yaş arasıdır bence, ki ileriye dönük güzel bir birlikteliğiniz olsun, heyecana kapılıp hata yapmayın derim, sonra başa çıkamazsınız :26:

Son düzenleme:
ben olsam hiç bişey olmamış gibi davranır o ufaklıga önemsemedigımı hissetirerek uzaklastırırdım,çünkü rahatsızlıgını bilmesi ona ayrı bır zevk veriyordur :) bu her sekılde cilveleri ile kullanmak ıster zamanla helede ilk öpmesinde karsılık verdıgınıde görduyse...bende hiç umursama yasamamıs say bu olaydan once nasılsan bundan sonrada oyle olkı senın hayatında bır etkısı olmadıgını bılsın bacım :)) sıkma canınıda...

susmayı düşünüyorum canım konuşmamayı ama becerebılrımıım bılmıyorum

optugume cok pişmanım arkadaşım yasım buyuk aklım kucuk

optugume cok pişmanım arkadaşım yasım buyuk aklım kucuk

amaan boşverin takılmayın bence bi öpücükten bi şey olmaz, biraz maneviyatınızı okşamış ufak hissiyat işte, çok takmayın onu kafanıza millet neler neler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…