Herkese merhaba.
Kendimi çok sıkışmış ve çaresiz hissediyorum.
Eşimle 2022 de evlendik ve 4 ay sonra boşandık. Boşanmayı ben istedim çünkü bazı psikolojik sıkıntılarım çıktı ortaya. Bebeklikte geçirdiğim kanser sebebiyle bazı travma durumları oldu (ölüm korkusu,güven korkusu vs) sonra tedavimi oldum ve tekrar birleşmek için çok çabaladım sonrasında tekrardan birleştik Eylül ayından beri evliyiz. Her şey çok güzel gidiyordu ben düzeldiğimi eskisi gibi hissetmediğimi biliyordum ve içimde kalan herşeyi yapıyordum. Sonra eşimin sanal kumar oynadığını yakaladım,daha doğrusu zaten biliyordum birleşmeden önce ki görüşmelerimiz de şahit olmuştum evlenirken de bunu şart koştum bu eve girdikten sonra oynayamazsın oynarsan iyi şeyler olmaz dedim. Eylül ayından beri defalarca yakaladım defalarca bir daha oynamayacağım dedi. Maaş hesabını bana verdi ben yönetiyorum o da olduğu gibi borca gidiyor zaten. ama yine de başka hesap mı artık nasıl bilmiyorum oynadığını yakaladım sonuncusu da 3-4 gün önceydi ve yakaladığımı bilmiyor. bu arada 600 bin liraya yakın borcu var ve eylül ayından beri evin aklınıza gelecek bütün masrafları ben de. tek bir şey talep etmiyorum. ama bunu da sorun etmiyorum çünkü başta kabul ettim evi ben geçindirirm sen de borcunu öde dedim ve kabul ettim ama ben bu kadar çabalarken eylül ayından beri yaklaşık 100bini oyuna basmasını hazmedemiyorum.napıcağımı bilmiyorum ve çıkmazdayım. uzun oldu ama daha anlatamadıklarım bile var
bu sanal kumar durumunu yaşayanlar var mı geçer mi düzelir mi? akıl verin nolur dertleşelim.