• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım lütfen dertleşelim..

Bunun aması, fakatı yok maalesef.. psikoloğa gidiyorum va sordum.. bağımlı değilim bıraktım diyen biri bağımlıdır diyor.

Çok çok güçlü bir iradesi varsa belki kendi kendine bırakabilir diyor.

Tedavi görenler bile birakamayabiliyor, tek başına bırakmak mümkün degil diyor.

Karar sizin..

Hangi bağımlı ben bağımlıyım diye kabul eder. Kumar bağımlıları ekstra yalancı oluyorlar bir de. Sorsan hepsi öylesine oynuyor. Bir daha asla oynamayacak.

Bağımlılık öyle konuşarak geçecek bir durum değil. Kumardan kurtulanı da pek görmedim. Bile bile lades demişsiniz. Ya borç harç sürünmeye, hacizlere, belki de kapıya borçulularin dayanmasına razı olacak devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Bunun ortası yok bence.

Herkese merhaba.
Kendimi çok sıkışmış ve çaresiz hissediyorum.
Eşimle 2022 de evlendik ve 4 ay sonra boşandık. Boşanmayı ben istedim çünkü bazı psikolojik sıkıntılarım çıktı ortaya. Bebeklikte geçirdiğim kanser sebebiyle bazı travma durumları oldu (ölüm korkusu,güven korkusu vs) sonra tedavimi oldum ve tekrar birleşmek için çok çabaladım sonrasında tekrardan birleştik Eylül ayından beri evliyiz. Her şey çok güzel gidiyordu ben düzeldiğimi eskisi gibi hissetmediğimi biliyordum ve içimde kalan herşeyi yapıyordum. Sonra eşimin sanal kumar oynadığını yakaladım,daha doğrusu zaten biliyordum birleşmeden önce ki görüşmelerimiz de şahit olmuştum evlenirken de bunu şart koştum bu eve girdikten sonra oynayamazsın oynarsan iyi şeyler olmaz dedim. Eylül ayından beri defalarca yakaladım defalarca bir daha oynamayacağım dedi. Maaş hesabını bana verdi ben yönetiyorum o da olduğu gibi borca gidiyor zaten. ama yine de başka hesap mı artık nasıl bilmiyorum oynadığını yakaladım sonuncusu da 3-4 gün önceydi ve yakaladığımı bilmiyor. bu arada 600 bin liraya yakın borcu var ve eylül ayından beri evin aklınıza gelecek bütün masrafları ben de. tek bir şey talep etmiyorum. ama bunu da sorun etmiyorum çünkü başta kabul ettim evi ben geçindirirm sen de borcunu öde dedim ve kabul ettim ama ben bu kadar çabalarken eylül ayından beri yaklaşık 100bini oyuna basmasını hazmedemiyorum.napıcağımı bilmiyorum ve çıkmazdayım. uzun oldu ama daha anlatamadıklarım bile var :(
bu sanal kumar durumunu yaşayanlar var mı geçer mi düzelir mi? akıl verin nolur dertleşelim.
Bile bile niye başını derde soktun ki? Düzelmez.

Bile bile niye başını derde soktun ki? Düzelmez.
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Şimdi 20 bin lira kredi kartına yatırmam için bana gönderdi nerden geldiğini sordum bi iş yaptım ordan geldi dedi ama ben o parayı oyundan kazandığını delilli ispatlı biliyorum. bi diyorum ki bak borcunu ödüyor en azından diyorum ama aynı zamanda hala oynadığı fikrini de kafamdan atamıyorum

tek bir şey talep etmiyorum. ama bunu da sorun etmiyorum çünkü başta kabul ettim evi ben geçindirirm sen de borcunu öde dedim ve kabul ettim ama ben bu kadar çabalarken eylül ayından beri yaklaşık 100bini oyuna basmasını hazmedemiyorum.napıcağımı bilmiyorum ve çıkmazdayım

Siz bir daha oynayacağını şartını koyarak kabul ettiniz, o ise aranızdaki bu anlaşmayı umursamayarak tekrar oynamış ve yeni borçlar yapmış hemde eşinin evi tek başına geçindirmek gibi bir fedakârlığı bile umurunda olmamış.
Kısaca iyi düşünün bu durumu kabul etmek zorunda değilsiniz.

Siz bir daha oynayacağını şartını koyarak kabul ettiniz, o ise aranızdaki bu anlaşmayı umursamayarak tekrar oynamış ve yeni borçlar yapmış hemde eşinin evi tek başına geçindirmek gibi bir fedakârlığı bile umurunda olmamış.
Kısaca iyi düşünün bu durumu kabul etmek zorunda değilsiniz.
Evlenip aynı evin içine girdikten sonra da defalarca yakaladım defalarca oynamayacağını söyledi söz verdi defalarca yakaladım. uzun süredir yani 2 aydır en azından şahit olmuyordum oynadığına 3 gün önce gece çok kötü bir rüya görerek korkarak uyandım ve namaz vaktiydi namaz kılmak için kalktım o sırada telefonuna baktım ve oyunda oynadığı ekran görüntüsünü çekmiş ama silmeyi unutmuş ben de bunu gördüm yani daha geçen cuma tekrar oynamış bugün o oynadığı kumarda kazandığı parayı bana gönderdi kredi kartına yatır diye. evet borcunu ödüyor mu ödüyor ama oynmayada devam ediyor ilerde beni ne bekliyor bilmiyorum

Evlenip aynı evin içine girdikten sonra da defalarca yakaladım defalarca oynamayacağını söyledi söz verdi defalarca yakaladım. uzun süredir yani 2 aydır en azından şahit olmuyordum oynadığına 3 gün önce gece çok kötü bir rüya görerek korkarak uyandım ve namaz vaktiydi namaz kılmak için kalktım o sırada telefonuna baktım ve oyunda oynadığı ekran görüntüsünü çekmiş ama silmeyi unutmuş ben de bunu gördüm yani daha geçen cuma tekrar oynamış bugün o oynadığı kumarda kazandığı parayı bana gönderdi kredi kartına yatır diye. evet borcunu ödüyor mu ödüyor ama oynmayada devam ediyor ilerde beni ne bekliyor bilmiyorum

Kötü rüyalar görecek kadar sizde travma yaratmış.
Bence beni ne bekliyor demek yerine bir B planı hazırlayın kendinize ama onun habire olmasın. Bu adamın ne yapacağı belli olmaz. Bana kalırsa derhal ayrılın ama siz ayrılmaya hazır değilseniz bari kendinizi garantiye alacak bir plan yapın. Çünkü kocanız sizi sümürmeye devam eder.

Back
X