çocuklarının kendi mesleğini bile yapmasına izin vermeyecek kadar baskıcı bir aile siz evlenirseniz evliliğinizde de size baskılar yapmaya devak edecektir. Evlenirken eş adayından çok aile önemlidir bence
kızalar nebiçim derde düştüm benya
pazar günü eşya bakmaya gidememe sebemiz ortaya çıktı kayınpederim istemiyomuş,siz daha yeni yüzük atmaya, nişan bozmaya kalktınız gidemezsin eşya bakmaya demiş,8 senedir tanmamışsın kızı biraz daha tanımaya çalışşın yoksada uzatmayın demişsebep benmişim anlayışsız davranıyomşum
onların isteklerine uymuyormuşum bune yaa hiçbi istediğim olmamasına rağmen çokşey isteyen olmşum herşeyi allahım neyapacam bugün tamm bitsin baban istemiyosa diyecektim ama baktım sevdiğimin elleri uyuşmuş hali kalmamıştı.biliyorum ki ayrıldığımızda dayanamayacak canına bile kıyar onunda işi zor bi yanda babası biyanda ben varmışım meğerseneyapacam şidi bennn (((((
nişanlın da üzülüyorsa,ona büyük bir öneri götür.
Bu böyle olmuyor,sen kendine başka bir iş bul.ailen yardım etmese bile kendi yağımızla kavrulalım,kafamız rahat olsun,başka çare yok de.
Nişanlının eğitimi,mesleği varmış zaten.birlikte mutlu ve huzurlu olmak istiyorsa böyle bir adım atsın.
Yine ben merhaba
çok zordayımmm bişey var çözemediğim anlayamadığım ,
bitürlü 2 mizde evliliğe adapte olamıyoruz,ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz aşkımıza ailelelerimiz bile inandı ama biz bi türlü işleri yoluna koyamıyoruz nezaman eşye almaya evimizi kurmaya kalsak sebepsiz tartışıyoruz
tartışıyoruz ve birbirimizden uzaklaşıyoruz
2mizde evlenmekten korkuyoruz birbirimizden ayrıda yapamıyoruz
oyyy
biliyorum ben onsuz oda bensiz yapamaz ne yapmalıyım
nasıl yoluna girer bu ilişkimiz
bu arada tartışmalarımızda anlık tepkiler.öyle birbirimizi kıracak kaba cümleler kurmuyoruz
ama
tamam ya hati diyip görüşmeyi bitiriyoruz o an ayrılıyoruz herseferinde ama asla ayrılamıyoruz
Yine ben merhaba
çok zordayımmm bişey var çözemediğim anlayamadığım ,
bitürlü 2 mizde evliliğe adapte olamıyoruz,ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz aşkımıza ailelelerimiz bile inandı ama biz bi türlü işleri yoluna koyamıyoruz nezaman eşye almaya evimizi kurmaya kalsak sebepsiz tartışıyoruz
tartışıyoruz ve birbirimizden uzaklaşıyoruz
2mizde evlenmekten korkuyoruz birbirimizden ayrıda yapamıyoruz
oyyy
biliyorum ben onsuz oda bensiz yapamaz ne yapmalıyım
nasıl yoluna girer bu ilişkimiz
bu arada tartışmalarımızda anlık tepkiler.öyle birbirimizi kıracak kaba cümleler kurmuyoruz
ama
tamam ya hati diyip görüşmeyi bitiriyoruz o an ayrılıyoruz herseferinde ama asla ayrılamıyoruz
çok acil yardıma ihtiyacım var
nişanlım la bi sorunum varrr yineee
ben aileme çok düşükünm hatta aşırı ,bu düşkünlüğüm yüzünden sıkıntıdayımm .çünkü nişanlım ailelerle çok fazla görüşmek istemiyorr((( bende içli dışlı olalım gidip gelelim istiyorumm ama o sıkıldığını çok sık gidip gelemeyeceğini 10 günde bir gidip gelirim diyor..
benim gidip gelmeme karışmıyor tabi sen istediğinde gidebilirsin ama ben sıkılıyorum diyorrr
buda beni üzüyor çünkü ben eşim hep yanımda olsun istiyorumm
bu arada ailemde bu durumu yannış anlayacak damat soğuk,olacak istemiyo olacak buyüzdende bizim evimize gidip gelemeyecekk
ne yapmalım nasıl düzeltebilirim bu durumu bilemiyorummm(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?