hikayeni kendime çok benzettim. benimki evlilikle sonuçlandı. benden sana tavsiye sakın evlenmeee....
Bir kadın ne olursa olsun kendi ekmeğini kendi kazanmalı,erkeğe muhtaç olmamalı.Benim ailemden sürekli duyduğum şey budur.Siz de kesinlikle işinizi bırakmayın.Bırakın kabul eden sizi böyle kabul etsin.Aileniz nişanlınızın ailesi ile anlaşamayacağını ima etmiş.Açık açık söylemeseler bile bu evliliği pek de onaylamıyorlar sanki.Nişanlınızın karakteri neyse de değişmeyecek.Sinirli,kızgınsa evlendikten sonra da devam edecek.Bu forumda eşim çalışmamı istemiyor,benim iyi bir işim var ve o bunu kompleks yapıyor diyen bayanlar da gördüm.Belli olmaz ama evlenince nişanlınız da o erkek kategorisine girebilir.Kesin ayrılmayı düşünmüyorsanız da isteklerinizi belirtin ve kesin sizi mutlu olacağınız şekilde yaşamanızı kabul ederse ona evet deyin.
canım tabı karar senın ama ben senın yerınde olsam ısımı asla bırakmam
sonucta kayınpederın neden bu kadar herseye karısıyor anlamıs degılım
pekı nısanlın bırsey demıyormu
yaa tamam buyuklerımıze saygı sevgı ama bır yere kadar oluyor ıste
canım bence sen uzun uzun dusun kararını oyle ver
canım
şartlarını baştan koyacaksın , mantığını kullanmaya çalış..çünkü evlendikten sonra sadece sevgi yetmiyor..
1-ben babasına bağlı birini değil, kendini taşıyabilen kendi sorumluluklarını bilen birini istiyorum
2-evlenirken alacağım şeylerin hesabının tutulmasını istemiyorum..benimde heveslerim var ve bunlar imkanlar yeterli olduğu sürece karşılanmalı...
3-benim aileme saygın nekadarsa benimde senin ailene saygım o ölçüde olacak..yani ne verirsen onu alırsın...
4- ben nasıl senden işini bırakmani istemiyorsam ki bu saçmalık olur,aynı şekilde sende benden isteyemezsin...dünyanın binbirtürlü hali var..yarın ölüm yada boşanma olduğunda beni yine mesleğim ayakta tutacak...
bu şartlarını tek tek söyle..kabul ediyorsa ne ala..ama eğer mazeretler üreterek kabul etmiyorsa kesinlikle yollarını ayır...
evlilik çocuk oyuncağı değil..ve şimdiden durum böyleyse inanki evlendikten sonra daha vahim bir hale gelir...ve sen üzülürsün ailen üzülür..herşeyin hayırlısı olsun ama sen tedbirini al.taktirini allaha bırak...
düğünü ertelemekle iyi yapmışsınız.
Erteleme kararınızdan dolayı size tavır mı alıyor diye düşündüm
ama yine de çok zıt karakterdesiniz. Ve evlenirseniz evliliğiniz sizi çok yıpratacak gibi görünüyor.
Hem eşiniz hem de ailesi sizi çok yoracak
su anda son durum nedır yanı bı karar verdınmı tamamı devammı
bana sorarsan hiç düşünme allah aşkına guzelım ne guzel ısde senkı kendı ayaklarının üstünde durabılen bı kadınsın o ise daha senın yanına gelırken bıle babasından akcıp gelıyor git hayatını kurtar s-kendınede kendın gıbı şahsiyetlı senın kadrını kıymetını bılen bı ınsan bull emın olkı dısarda ne ınsanlar var kızı alıpda el üstünde tutuyorlar baban ve aılen ne dıyorsa dogru dıyor kaç kurtar kendını aşk ayagından gıdersen yarın cok cok daha buyuk seylerın savasını vereceksın emın ol bu gıdısle sız evlensenız bıle sen mutlu olamazsınkı her seye mudahale eden bı aıle ınanamıyorum kaç kurtar kendını bı yere bağlanıp kalma hayatın senın hayatın aşk meşk bunlar sagdece su ankı nısanlına özgü bişey degıl keske senın kadrını kıymetını bılse ama işde olmuyorsa olmaz hayatını mahfetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?