- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Elinden geldiğince gitmemeye çalış canım
Çok üzülürsün.Sen de biraz baskın karaktersin okuduğum kadarıyla,yazış tarzından artık doğru anladımmı bilmiyorum:))Hem de ılımlı yaklaşmaya çalışıyorsun.Ben de kendimi bu şekilde tanımlayabilirim.Hem asi bi taraf var hem de ılımlı.Kendi içimde çok çatışmalarım var benim de mesela.
Neyse, zaten aynı evde oturmak ayrı bi sıkıntı, bir de böyle bir eş ve kayınvalde ile aynı evde yapamazsın canım..
evet aynen öyleyim Ben şimdi oraya gelmiyorum iyiliğimizi istiyosan burda oturmalıyız diye bi konuşma yapsam bugün geldiğinde.Eminim kızıcak ama benimde braz kendimi ağırdan almam lazım yoksa hayatımın geri kalanı orda kendimi toparlayamayıp evsiz kirada yaşamaya mahkum gibi azimsiz bi hayat bekliyo olcak.Ben çalışmayı seçtim yeterki gözü kara olsun gelsin ne bu kadar korkuyo ya biz evlenicez öyle dğlmi aileye bağlı kalmak niye.Ben aslında dün uyuyamadm çok düşündüm oraya gitmek istemiyorum kararım kesin ama hemde teyzemin görümcesi oluyo annesi.Benle ilgili kötümser olcaklar sırf bunu sıkıntı yapıyorum ama benmi dedim erkenden kurulu düzenini boz diyeYoksa istemediğim şeyi yaptırcaklar inat etcem olmazsada olmasın ilerki hayatımın zehir olmasını istemem
İyice düşün canım sonradan pişman olma, nişanlın da biraz olgun olsun o ne öyle çocuk gibi ara annemden izin al filan
Zaman değişti artık gelin değil damat alınıyo diyolar ya doğru diyolar
Bulunduğun şehirden başka bir şehre gitmek zor nişanlının orada işi iyiyse git derim ama anladığım kadarıyla maddi durumuda iyi değil. Şöyleki en azından evi filan olur kalkar gidersin alt üst kaynanayla kirada oturmaya gitmek saçma. Benim bir arkadaşım ordu'ya gitti çocuğun durumu iyiydi kayınvalideyle dublexte oturuyor alta kayınvalide üste kendisi,bu bile çok zor diyor kayınvalidesi azıcıkta geçimsiz biri arkadaşımında pek uyumlu bir karekter olduğu söylenemez iş daha zorlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?