Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.
Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen((
bence terketmeyecek çünkü anladığıma göre kendisine mantıklı gelmiş, toplumun nabzını ölçüyo ortaya çıkması halinde alacağı tepkiler içino adamı hemen terkederdim yerinizde olsam
Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.
Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen((
ama bu gerçekten ohaaalık bi de dine mi dayandırıyosun hangi kitapta okudun zinanın caiz olduğunu saçmalama yaa, bu nasıl bi sapkınlıktır bi de böyle bi gündearkadaşlar kerkez beni yanlış anlamış. ben tabiki böyle bişeye karşım sonuna kadar. ama bu kadar ağır tepkiler vereceğinizi bilsem hiç sormazdım. bazen kendimde arıyorum sucu acaba yetersizmiyim diyorum ama böyle bir şikayetimiz olmadı bugüne kadar. neden böyle birşey istediğine anlam veremiyorum. Hani derlerya kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe diye. ben tabiki başka bi adamla beraber olabileceğimi düşünmüyorum. sadece fikir almak istedim evliliğim sallantıda.
arkadaşlar kerkez beni yanlış anlamış. ben tabiki böyle bişeye karşım sonuna kadar. ama bu kadar ağır tepkiler vereceğinizi bilsem hiç sormazdım. bazen kendimde arıyorum sucu acaba yetersizmiyim diyorum ama böyle bir şikayetimiz olmadı bugüne kadar. neden böyle birşey istediğine anlam veremiyorum. Hani derlerya kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe diye. ben tabiki başka bi adamla beraber olabileceğimi düşünmüyorum. sadece fikir almak istedim evliliğim sallantıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?