çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim

Konu fake falan değil arkadaşlar swingers eş değiştirme bunun adı ve bu sapkınlık yaygın baya hatta özel siteleri var...

Birkaç sene önce çalıştığım yerde bilgisayarda bir belge ararken tesadüfen msn kaydedilmiş mesajlara girdim ve şeytan dürttü okuyayım dedim. Patronumun msn konuşmaları ve gördüklerime inanamadım. Adam evli ve aynen konu sahibin eşi gibi evli bir çift bulma derdindeydi. Bu, karısı ve diğer evli çift işte anladınız. Ki hiç beklemezdim patronumdan gayet mülayim, başı önünde bir adamdı...

Konu sahibine gelince siz işin başında eşinize tepki göstermeliydiniz hem de en sertinden. Yargılamış gibi olacak ama kusura bakmayın o sitelerde gezerken eşinizin yanında duruyorsunuz. "Takılıyoruz" yazmışsınız. Eşinize kapı açmışsınız... Birde bu durumda ne yapılması gerektiği sorulması mı gerekiyor :

Çok kaba olacak içiniz kaldıracaksa yapın ama evliliğm sallantıda deyip de bu sapkınlığı yapmayın yaa... Böyle sapkınlıklarla mı kurtarılacak bu evlilik...

Son düzenleme:
Eşinize Allah akıl fikir versin. Bir erkeğin karısını başka bir adamla paylaşma fikri nasıl doğar anlamıyorum..

Eşinizi başka kadınla hayal edin, kendinizi başka adamla hayal edin.. İçinizden neler geçiyor, kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ya, bence bu lafı dediği an ağzının ortasına okkalı bir tokat yapıştırmalıydınız.. Allah bilir daha neler isteyecek sizden, nasıl taleplerle gelecek.. Hariçten gazel okumak kolaydır ama bu böyle çekilir mi sizce?

neeeyyyyy ne yapman gerektiğini soruyorsun yani,yok ben yanlış anladım sanırım.şaka mı bu ya,hala evlisin yani o adamla ve ne yapacağını soruyorsun öyle mi? ay saflaştım birden ya.ne kadar uzağa kaçabilirsen kaç o adamdan.yapman gereken bu.

Not."adam" dediysem lafın gelişi

Son düzenleme:

Manyakmısın, yoksa burdan öylemi görünüyorsun:26:

bi insani karisi demek onun namusu demek demekki namussuz bi adamla evlisin insallah cocugunuz yoktur ve rabbim hic bi zaman nasip etmez rabbim boyle insanlarin belasini versin tabi sende sutten cikmis ak kasik degilsin esin kadar hatalisin ne bicim sapik insanlar varya yuhhh

Ne kadar doğal yazmışsınız. hani dehşet? Bunun adı fantazi değil başka bişi ama yazmayayım simdi :S

kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe ise hiç durma o zaman hemen istediğini yap günahı onun boynuna zaten kurtar evliliğini..bi de ağır tepki diyor,okuyunca gözlerim yerinden çıktı pes!!

Çıkmazmı ya ne çıkmazı siz yoldan çıkmışsınız bunumu diyon töbe yarabbi daha neler duycaz yazıklar olsun böyle insanlara.

Çok şükür cocuğumuz yok,iyikide yokmu. biz yaklaşık 4 yıl çıktık 2yıllıkta evliyiz ama kavun değilki koklayasında anlayasın.

Yahu bunu neden burada soruyorsun? Eşin istiyor, sen de gerçekten mecbur olmadığın ve eşine boyun eğmek zorunda kalmadığın halde istiyorsan yapın yani ne diyelim. Karşı taraf da zaten istekli ki sitede birbirinizi bulmuşsunuz / bulacaksınız.Ne diyelim yani, hayvana, sübyana, savunmasız birilerine tecavüz edeceğinize yapın kapalı kapılar arkasında.

Son düzenleme:
bu gece boşanma kararımı açıklayacağım,bu saatten sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum.

ne diye basta "takildiniz" o zaman?

eger namuslu edepli gururlu onurlu kadinsan hemen ayril bu adamdan hatta mahkemeye de sun bunu.

bu ne bicim insanlik ne bicim hayat?! mubarek gun tovbe yarabbim sen dilime kelimelerime hakim ol....

kac yasindasin sen?

Arkadaşlık sitesine 1 aydır birlikte takılıyormuşsunuz.

Bir ay içiniz bu durumu nasıl kabul etti?

İnsanın kocası böyle bir teklifte bulunsa

ne yapacağımı bilemedim gidiim bi kadınlar kulubüne dayışayım sakinliğinde kalamamalı.

İkinizde kabul edersiniz yaşarsınız, kimse müdahale edemez.

Ama kabul etmeyecek kişiliğe sahipseniz, bu teklif nasıl oylamaya açılabilir. ..

..Ve daha bir sürü şaşırma cümleleri

Tereddüt yaşaman çok garip...

nasıl tepkı vermen gerektiğini sorman daha garip..

3 sayfa okuduktan sonra eh ben bı boşanayım yaa demen çok çok daha garip

çıkmazdasınıız ne yapacağınızı bilemediniz öyle mi ? bunu düşünüyor olmanız da ayrı bir gariplik. samimiyetsiz geldiniz. Normal bir kadın bunu buraya sormaz alır ceketini çıkar o evden. Kocanız kadar sizde de bir acayiplik söz konusu.

ne güzel soğukkanlısınız

bır çok kadın bu konu karşısında yatak döşek yatıyor veya katıl olurdu

sız bızımle dalga mı geçıyorsunuz? Ne çabuk boşanma kararı aldınız

nasıl eşım dıyorsunuz bu adama 1 aydır ?

Heh gecenin rengi gelmiş, gündüzden konu açmış

Tabii, eşinizin isteğini yerine getirin, o sizin eriniz her şeyiniz. Evliliğinize renk gelsin, sonra kabul etmezseniz sizi aldatır falan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…