Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.
Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen((
peki bişey sormak istiyorum,ben bi konu açtım en yakın arkadaşımla dertleşir gibi düşünün,kocamın beklentilerini anlattım. Her ne kadar yanlış yanlatmış olsamda karşınızdakininde mağdur bir kadın olduğunu düşünerek cevap verin lütfen. Bugün benim başıma geldi yarın hanginize geleceği hiç belli olmayabilir. O yüzden sert tavrınız için ben gerçekten bu siteye üye olup,sizlerle paylaşımda bulunduğuma pişmanım. Belki doğal karışlanabilecek bi durum değil ama karışınzdaki sizden biri mağdur olan bi bayan. Ayrıca fake olarak açılmış bi konu değil. Ülkemizde çocuk ismismarı var tecavüz var ve eğer duyduysanız aile içi istismarda var bayanlar.
tavırlarımız sert çünkü sen bunu olağan bişe gibi ifade edip kararsızlığına karar olmamızı istiyosun eğer durumunu anlatıp boşanmak istiyorum ne yapayım deseydin evet normal olan bu derdik sen kalkmış o ihtimali düşündüğünü bi de dinimizi kılıf yaparak açıklıyorsun,peki bişey sormak istiyorum,ben bi konu açtım en yakın arkadaşımla dertleşir gibi düşünün,kocamın beklentilerini anlattım. Her ne kadar yanlış yanlatmış olsamda karşınızdakininde mağdur bir kadın olduğunu düşünerek cevap verin lütfen. Bugün benim başıma geldi yarın hanginize geleceği hiç belli olmayabilir. O yüzden sert tavrınız için ben gerçekten bu siteye üye olup,sizlerle paylaşımda bulunduğuma pişmanım. Belki doğal karışlanabilecek bi durum değil ama karışınzdaki sizden biri mağdur olan bi bayan. Ayrıca fake olarak açılmış bi konu değil. Ülkemizde çocuk ismismarı var tecavüz var ve eğer duyduysanız aile içi istismarda var bayanlar.
canım cevap yazıyoruz çünkü böle bişe olmasa bile bunu aklından geçirecek kadar ahlaksız sapkın biri, gerçek değilse gerçeğe çok yakın bastırılmış duygularının dışavurumudurya arkadaşlar ciddiye alıp cewap wermeyin şu kişiye ya, kimse birşey yazmasın bence bu sayfayaaa
peki bişey sormak istiyorum,ben bi konu açtım en yakın arkadaşımla dertleşir gibi düşünün,kocamın beklentilerini anlattım. Her ne kadar yanlış yanlatmış olsamda karşınızdakininde mağdur bir kadın olduğunu düşünerek cevap verin lütfen. Bugün benim başıma geldi yarın hanginize geleceği hiç belli olmayabilir. O yüzden sert tavrınız için ben gerçekten bu siteye üye olup,sizlerle paylaşımda bulunduğuma pişmanım. Belki doğal karışlanabilecek bi durum değil ama karışınzdaki sizden biri mağdur olan bi bayan. Ayrıca fake olarak açılmış bi konu değil. Ülkemizde çocuk ismismarı var tecavüz var ve eğer duyduysanız aile içi istismarda var bayanlar.
arkadaşlar kerkez beni yanlış anlamış. ben tabiki böyle bişeye karşım sonuna kadar. ama bu kadar ağır tepkiler vereceğinizi bilsem hiç sormazdım. bazen kendimde arıyorum sucu acaba yetersizmiyim diyorum ama böyle bir şikayetimiz olmadı bugüne kadar. neden böyle birşey istediğine anlam veremiyorum. Hani derlerya kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe diye. ben tabiki başka bi adamla beraber olabileceğimi düşünmüyorum. sadece fikir almak istedim evliliğim sallantıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?