çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim

Swinger bahane fantezi şahane
Madem eşini bile arzulayamıyorsun elalemin adamını nasıl arzulayacaksın?
Merak konusu...

Yenı uye ılk konusu..

Eskıden sıtede eşımı aldatıyorum ne yapacağım dıye olay yaratmak ıcın konu açılırdı.

Şimdi netten tanıştıgımız adamla farklı eşlerle beraber olalım ıstıyor eşım dıye konu açılıyor

yıllar geçıyor kk dayım ne konular goreceğiz..

Bırde eşımın her ıstedığını yapmak caız mı dıye soruyorsunuz..

Bız kadınların hıc mı gururu yok..erkeksız yaşamaymazmısınız..eşınız arkadaşlık ıstesınde uye sız onu kaybetmeyın dıye onun yanındasınız..

Şimdide eve grup olalım beraber olalım dıyor..Sızde evlıgımız elden gıdecek dıye uzuluyorsunuz

ORTADA BIR EVLILIK YOK HANIM EFENDI..Bu kadar acız mısınız ya.Neden boyle bır teklıfte adamı boşayıp gıdemıyorsuuz...

İnternet cıktı mıllat her gorugunu yapmak ıstıyor yazık ya..

mubarek kandıl gunu rabbım hepımize akıl fıkır utanma duygusu versın dıyorum..

Boyle bırlıkte olan nıce aıller var.Konu fake olabılır ama ıcımdekı lerı yazmak ıstedım

Daha gecen gun Eskışehırde 2 ,5 yaşındakı erkek cocuga tacız ıcın kacırıp oldurduler..

Yazık ulkemın halıne nerde kaldı aıle kavramı nerde kaldı vıcdan nerde kaldı ahlakı degerler ...

Daha neler duyacağız kardeş sizin gibilerden
Hikaye yazmaya başlangıç noktası olarak görüyorsunuz sanırım kkyı.

peki bişey sormak istiyorum,ben bi konu açtım en yakın arkadaşımla dertleşir gibi düşünün,kocamın beklentilerini anlattım. Her ne kadar yanlış yanlatmış olsamda karşınızdakininde mağdur bir kadın olduğunu düşünerek cevap verin lütfen. Bugün benim başıma geldi yarın hanginize geleceği hiç belli olmayabilir. O yüzden sert tavrınız için ben gerçekten bu siteye üye olup,sizlerle paylaşımda bulunduğuma pişmanım. Belki doğal karışlanabilecek bi durum değil ama karışınzdaki sizden biri mağdur olan bi bayan. Ayrıca fake olarak açılmış bi konu değil. Ülkemizde çocuk ismismarı var tecavüz var ve eğer duyduysanız aile içi istismarda var bayanlar.

Son düzenleme:
hayatta en sevmediğim kelimeyi kullanacağım. hepinizden özür dileyerek

OHAAAAAAAAAAAAAAA

Yapıştıracak simge bile bulamadım.

şaka mısın
sen bi bu konuyu annene danış bakalım cevabı ne olur ?

Son düzenleme:
Dvd alırken romantik komedi diye kapağına kanarak böyle bir film almıştım.
Yurtdışında oldukça popüler bir eylemmiş.
Aİle mahremiyeti falan fişman diyeceğim siz o aşamaları geçmişsiniz.
Mahkemeye anlat rahatça boşanırsın diyeyim bari.
Eşinin senin bedenini satmasından farkı yok çünkü bunun,senin bedenin yoluyla o da başka bedenle olacak.
Kussam kusamıyorum oruçluyum

şaka mı yapıyorsun sen....basındakı koca degıl .....tövbe yarabbim kandil günü günaha girmek istemiyorum....sapıksınız resmen

ner yardımından bshedıyorsun sen ? burda senı destekleyecek 1 tane kadın bulamazsın ona göre............valla benım kocam benım basıma böyle birşey getırmeye kalksa katil olurum heralde ...ne midesizler var ya

hadiiiiiiiiiiiiiii orrrrrrrrdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn, yemmmeeeeeeeeeeeeeee biiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tavırlarımız sert çünkü sen bunu olağan bişe gibi ifade edip kararsızlığına karar olmamızı istiyosun eğer durumunu anlatıp boşanmak istiyorum ne yapayım deseydin evet normal olan bu derdik sen kalkmış o ihtimali düşündüğünü bi de dinimizi kılıf yaparak açıklıyorsun,
kendi adıma konuşmam gerekirse bahsettiğin olaylardan onlarca gördüm mesleğim gereği sebebi ne biliyo musun peki neden çocuk istismarı ensest oluyo? çok düşünme sebebi burada böle ahlaksızlıkları olağanlaştırıyosunuz insanlar bunları duya duya normal karşılıyo ve git gide doyumsuzlaşıyosunuz, hadi diyelim evliliğini kurtarmak için hayatınızı renklendirmek için (!) birlikte oldun sonra o hayatınız da normalleşince neyle renklenecek hayatın merak ediyorum
evet istismarı da tecavüzü de duydum eşin gibi sapık, senin gibi cahiller(cahil olduğuna inanmak istiyorum) oldukça duymaya da görmeye de devam edicem ne yazık ki

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ciddiye alıp cewap wermeyin şu kişiye ya, kimse birşey yazmasın bence bu sayfayaaa

ya arkadaşlar ciddiye alıp cewap wermeyin şu kişiye ya, kimse birşey yazmasın bence bu sayfayaaa
canım cevap yazıyoruz çünkü böle bişe olmasa bile bunu aklından geçirecek kadar ahlaksız sapkın biri, gerçek değilse gerçeğe çok yakın bastırılmış duygularının dışavurumudur

Fake olduğuna inanmıyorum bu konunun.
Tutun ki, fake-sahte...
Bu tarz olayların yaşandığı bir dünyada yaşıyoruz.
Swinger yani eş değişme olayları için özel siteler var.
Bunla alakalı röportajı Ayşe Arman seneler evvel yapmıştı.
Yurtdışında yapılan bu olay, son derece normal karşılanıyormuş.
Bana göre sapkınlık ama yapan var mı var.
Buna göre bu arkadaşa çözüm üretelim derim...
’Zavallılar’ diyen de var ’harika’ diyen de...
Bu linkten de yazılarla alakalı fikir edinebilirsiniz...
Seçim size kalmış, ister böyle bir hayatı sürdürürsünüz ister boşanırsınız.
Tek dilediğim şey, kendinize olan güveninizi kaybetmeden bunu yapmanız...

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kadar bilinçli bir kadının düşünmeden boşanma davası açması gerekmiyor muydu?
biz neden evleniyoruz?paylaşmak,karşılıklı beğeni ve isteklerimizi dile getirmek ve pek
tabi ki cinselliği en güzel şekilde yaşamak adına..hayvan ve insan ayrımı burada devreye giriyor.
çünkü yunuslar dışında tek eşlilik yaşayan hayvan ypk benim bildiğim en azından..
madem eşin böyle bir şey teklif etti o an derhal tavrını koyman gerekiyordu..bunun ne yapacağımı
olmaz,olmamalı..kadınlık gururu denen bir şey var..

konun sahte veya değil
asıl problem olan senin bu teklif hakkında düşünüyor olman.ve bence mağdur değilsin
sanki sana zorla yaptırıyor.bir kere oturup chat sitelerine beraber girmeniz bile bir enterasan.
insanlar facebook yüzünden bile kıyameti koparıyor sizin yaptığınıza bak.

Asla olamayacak bir durum mu ki hemen konu sahte diye yafta yapıştırıyorsunuz. Sizler nerede yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. Ya hiç gazete, dergi vs okumuyor kafanızı kuma gömüyorsunuz ya da anlamadığım başka bir şey var başka bir şey. İnanmazsanız yazmasınız olur biter bu kadar mı zor?

Konu sahibi şahsi düşünceme gelince böyle tavırların - bana ne kadar da sapıkça gelse- iki taraf tarafından da normal karşılanmadığı sürece evlilik birliğini bozacağını düşünüyorum. Allah hakkınızda hayırlısını versin..

Tepkiler sizi şaşırttımı?

Neden?

Sanki eşim sabah beni öpmedi neden acaba ????diye mi sordunuz da normal tepkiler bekliyorsunuz.

Ama bu anlattıklarınız gerçekse kocanız sizi hiç sevmiyor ve daha da önemlisi o bir sapık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…