selam bayanlar, benim bir derdim var. Kendi profilimle yazamadım cünkü tanidiklar var.
birbucuk yıldır bu böyle sürüyor. Yeni bosanmıştım. Bir sürü şeyle boğuştum kendimi toparlamaya çalışıyordum mesela depresyon vs....Bu süre zarfında biriyle tanisdim ama is nedeniyle görüsüyorduk. Sonra da açıldı niyetini anlayınca onu her yerden blokladım ama nasıl bir boşluktaysam artık epey pesimden postu. Sonra onu nasılsa özlemeye başladım. Çünkü bir süre sohbet etmiştik tanıştık. Sonra ben ona öyle bir bağlandım ki. Yemin ederim hayatımda öyle hiçkimseye bağlanmadım resmen sürüklendim. Ben ona bağlandıkça onun ilgisinin azaldığını farkettim. Daha az arıyordu, güzel sözler hiç söylemiyordu. ayağına çağrıyordu ben geleceğım o sadece yakınıma bir yere uğrayınca ziyaret edince kem küm ederek yanıma uğradı. Ben 10 defa Yanina gittiysem o 2 defa geldi ama ekstradan benim icin de degil dediğim gibi sadece uğradı. Resmen sevgi dilenir oldum kaç kez söyledim çok ilgisizsin diye, ne güzel bir söz ve sevgiyi hissettirmek vardi. Ayrıca masraftan kacan biri bu dikkatimi cekti. Kendinin alması gereken seyleri bana ödetti. Evine aldigi seyleri hariç yani cimrilik var. Yol icin onca para harcadım hic ne kankim olsun dedi ne bir şey zaten de yanıma da gelmiyor. Neden devam ettirdin diyeceksiniz. beni motive ediyordu, özgüvenim düzeldi sayesinde o konuda hakkini yiyemem...
Sonra öğrendim ki başka arayışlara girmiş beyefendi başka kadınlarla da buluşup görüşmüş inkar etti tabi. Ben yine kopamadım, biliyorum def etmem lazım basımdan. Tayinini yaşadığım şehre istedi, annemle ailemle tanışmak istedi beni şaşırttı. Annem yas farki çok diye karşı cikti 10 yas büyük o. Annem onunla konuşmamı dahi istemiyor. Sana proje bahanesiyle yaklasmis kandilmiş seni iki cocuklu adamı ne yapacaksın dedi, pek sıcak bakmadı. Benim de bir çocuğum var oysa ki. Bu Corona olayından sonra o iş de kaldı bakanlıkta calisan bir aile dostumuz söyledi her şey ertelendi maalesef hayat durdu dedi onu araya düsürmüstüm. Tayini için elimden geleni yaptım. Ne yapayım ertelendi. Dün de bana ne yapalım sende böyle uzaktan uzağa zor oluyor dedi sanki ben değil kendisi benim ayağıma geliyor gibi. Uzun lafın kısası. Beni değersiz hissettirenden kopamadım. Çünkü boşluktaydım ama nasıl bir boşluksa artık

Hayatımda böyle bir şey yaşamadım ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Öyle bir çıkmazdayım ki. Bütün gece ağladım uyuyamadım. Beni aldığı yere bırakıyor tekrar. Yani o boşluğa...hayat öyle anlamsız geliyor ki. Onu artık nasıl bir yere yerleştirdiysem. Onsuz bir gelecek bile düşünemiyorum. Ben onu geri kazanmak istiyorum, kaybetmek degil. tatlım askim yazardı o bile yok da yok soğuk soğuk yazıyor dayanamıyorum buna. sakin kafayla konuşalım yazmış en son. Nasil bir tavır takinacagimi bile bilmiyorum o kadar karisik ki kafam.