Cikmazdayim yardim edin lutfen

dira90

NEVER say NEVER :)))
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
3.820
7.099
158
34
Kayseri
Ne yapacagimi bilmiyorum.araniza henuz katildim.Sizlerden fikir istiyorum.8aylik bi bebegim var ogretmenlik mezunuyum ama atanamadim henuz.En azindan ucretli calismak istiyorum maddi olarak cok zorlaniyoruz.ama bebegime bakacak kimse yok yani esim disinda destegim yok.Kayinvalidem hayati gezmelerden ibaret olan ve ihtiyacin olunca kaybolan bi insan.ki hamileligimde dogumda bile boyle oldu.Annem ise ananem cok rahatsiz artik doktorlar yapacak bisey kalmadi diyolar.ve ayrica kizkardesimin nisani var.buay sonu.ki onun hicbisey umrunda degil.Annemden rica ettim diye bile benimle tartismis insan.Durum bu siz ne yapardiniz.

Hiçbiri bakmak zorunda değil ki.

Ücretli öğretmenlikte kazanacağınız meblağ karşılayacak gibiyse bir bakıcı ile anlaşın. Değilse bir müddet daha bekleyin.

Başka yapacak birşey yok.

Evde yapabileceginiz isler vardir bebeginiz uyudugu zamanlarda ugrasabilirsiniz ev hanimlarina ciddi gelirler getirebiliyor ucretli ogretmenlikte aldiginiz para direkt bakiciya gidecektir o da bebeginizin sizden ayri kaldigina degmez esiniz hafta sonu calismiyorsa hafta sonu ya da anneniz tum gun yerine birkac saat bakabilirse ozel ders verebilirsiniz Allah yardimciniz olsun onceliginiz bebeginiz olsun

ben artık insanların bu kadar bencil olmalarına anlam veremiyorum hayatı gezmelerden ibaretmiş gezmesin mi ?
çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil maddi durumdan bahsetmişsiniz madem öyleydi durumunuz niye yapıyorsunuz çocuk ? para biriktirseydiniz de ondan sonra yapsaydınız hayır bi de çocuğun en masrafsız olduğu zaman bebeklik zamanı ilerde okulu var kursu var hele ki universite siz hiç mi düşünmüyosunuz bunları

Aynen kimse bakmak zorunda değil. Çocuk yaparken önce bir düşündeydiniz madem naparız diye.
Daha once
Hiçbiri bakmak zorunda değil ki.

Ücretli öğretmenlikte kazanacağınız meblağ karşılayacak gibiyse bir bakıcı ile anlaşın. Değilse bir müddet daha bekleyin.

Başka yapacak birşey yok.
Iki tarafta biz bakariz diyip suan boyle olunca biraz sasirdim aslinda.ozel okul var calisabilecegim ama calisma saatleri cok fazla.

Hamilelikte kv ne yapacakti size onu anlamadim.

Bakici bulun derim.
Doguma bile gezmesi dolayisiyla gec kalan bi insan.hamilelikte ise surekli istemedigini dile getirdi suan ise uzaktan seviyo.bu sevmekse tabi.anlayamiyorum garip bi insan.

Ne kadar üzücü ya keşke böyle anneler için uygun işler olsa evden yapılabilcek bazen sırf bu konu yüzünden şu youtuberlara çok özeniyorum:/
Bunun gecici bi donem oldugunu biliyorum ama maddi olarak yetememekten korkuyorum

Çocuk büyüyene kadar sınava çalışın yapacak birşey yok gibi.benim de bakacak kimsem yok çocuk 2 yaşına gelince kreşe vereceğim o süreçte de minimumda yaşıyoruz iste

Bencillik degil bu.oglu kaza yapiyo kadin hala gezmede gec geliyo.bukadari da fazla degilmi.bu gecici bi durum.bende gecici de olsa bi cozum ariyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…