Cikmazdayim yardim edin lutfen

Her koyun kendi bacağından asılır.
Annelere bir şey diyemiyorum çünkü zaten kendi çocuklarını büyütmüşler bir de torun bakarlarsa ömürleri çocuk bakarak geçecek. Bu yüzden zorunda olmadıklarını düşünüyorum.
Maddi sıkışıklık yaşıyorsanız bebeği erteleseydiniz keşke.
Gelinen noktada kazancınız bakıcıya gidecekse çalışmayın büyüyene kadar.

Daha once

Iki tarafta biz bakariz diyip suan boyle olunca biraz sasirdim aslinda.ozel okul var calisabilecegim ama calisma saatleri cok fazla.

Bak o zaman haklısın derim.
Bakmayacak olan söz vermesin madem.

işe girme çocuguna kendin bak anneleri unut bakıcı tıtsan maasın gidecek çocuk uyuyunca ders calış
Allah yardımcın olsun

Baksınlar nolcak herkesin kaynanası annesi bakıyor. Hele ki oğlunun/kızının durumu kötüyse birde, bunu gözardı etmemeleri gerekir.. yardımcı olacaklar tabi ki.
Bakmak zorunda değil diyenleri anlamıyorum..

Ucretli de asgari bile almiyorsunz aldiginiz para yola gidiyor sigortanizda yarim yatiyor.sigortali bir ise girmenizi tavsiye ediyorum bebeginizi biraktiginiza degmeyecek

Ogrenin artik. Cogu kv bakiyor diye her bakmayn kvleri kotu bellemeyin.
Mecbur felan degller.
Biseferde su taraftan dusunun. Siz su an kendi cocugunuz olsa bile " of yeter cok agir yuk cocuk buyutmek" diyosunuz ve keske buyuse hemen diye hayaller kuruyosunuz.
Var sayalimki buyudu yavrunuz. Ve hoppaaa, gelin sizin kucaginiza bi yeni dogan cocuk uzatiyor al bak diye.
Demezmisiniz " ben sirami salmisim cocuklarimi buyutmusum, yan gelip yatmak kendim icin biseyler yapmak icin zamanim gelmisken tekrar basami saricam?". Ha iste buna hakkiniz varken maaselefki sizde " kotu kv, kaka kv" olucaksiniz. Sizin dusuncenizle..

Valla bacım ücretli öğretmenlikle yol paran bile zor denkleştirirsin diğerleri tatilde yada izinde para alırken sen almazsın bir gün izin maaşından gider ayrıca ücretiyle nöbet yazılmadığı halde nöbet tutarsın veya başka angarya iş
Müdüre yapamam dersen Yol verirler her atamada bana ne zaman yol verecekler diye kaygılanırsın ayrıca velilerin kulağına giderse ücretlisin gidici gözüyle bakıp müdüre en ufak bişeyinizde şikayet edeni olur diğer öğretmenlere bile ay ücretli kadın benim kıza ters ters baktı hocam diyenine bile rastlartlaman muhtemeldir
Diğer atanan öğretmenlerden Şunu duyma ihtimalin vardır eğer kimse ücretliye bulaşmazsa açık olur ve atama bekliyenler atanır diyeni olur keza haklı....
Zaten bir bakıcı 500 lira olmuş aylık
Senin alacağın maaşın ne ola ki
Yemek zaten Yok yol paran cepten birde giyim ister bayansın hep aynı kıyafette olmaz
Aldığın verdiğini karşılamaz
Yinede denemek istersen dünyanın en güzel mesleği ücretli bile olsa

Cevap veren herkese tesekkurler.dunden beri dusunuyorum ama galiba en iyisi suan icin beklemek en azindan bu donem hem 2018 de atama olacagi aciklandi.en azindan bu karisikligi atlatip biraz bebek buyuyunce bi kolejde calismak daha mantikli.ayrica kayinvalidem once biz bakariz diyip ben 2hafta istanbula sonra gorumceme kilise gidecegini soyledi.annem ise ben bakarim diyene kadar rica bile etmicem.kimse bakmak zorunda degil ben onlara guvenerek yapmadim bebek nihayetinde ama onlar biz bakariz diyip simdi boyle olunca uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…