Çıkmazdayım yardım edin :(

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Merhaba..
İçim içimi yiyor.. Yazmazsam patlayacak sanki.. 2 yıllık bir ilişkim vardi pazartesi günü bitti. Zaten aylardir sallantıda idi. Ben engelliyordum felan. Eski heyecanim yok diyordu. 32 yasinda idi ama hayata karsi Bi cabasi yoktu. Sürekli is değiştiriyordu geleceği, evliliği düşünmüyordu suanlik. Ama iyi yönleride çoktu tabi. Seviyodum, sürekli yanimdaydi. Beni anliyordu. Eski işyerimde tanismistik bir kiz vardi orda hovarda Bi tip. Telefon karistirma huyum yoktur ama pazartesi günü bakiyim dedim. O kişi gördüm whatsappta. Gördüm, birden kendi silindi felan anlamadim. Annesinin üstüne yemin etti. Konuşma felan bulamadim. Bilmiyorum iste öyle basladi, ise güce, evliliğe geldi ve bitirdik. Cok üzülüyorum. O gazla gittim baskasinin teklifini kabul ettim. Bilmiyorum napıcam .. Ölüyorum sanki. Aradim yoluna bak dedi. Arkadaslarim yeni kişiyi tanimaya bak diyor ama korkuyorum. Ya aklinda baskasi varsa? İçten içe baskasini seviyorsa ? Aklimda sürekli sorular yardim edin:(

bosa kurek sallama bosver gitsin yeni biri olmak zorunda degil hayatinda tam tersi uzun bir sure yalniz kal daha rahat atlatirsin 1-2 ay sonra neresini sevdim bu adamin dersin etkiden cikinca.

Ayrilabilirsin bu normalde kalbinde biri varken baskasinin teklifini kabul etme haksizligini neden yaptin suanki kisiye.

Merhaba..
İçim içimi yiyor.. Yazmazsam patlayacak sanki.. 2 yıllık bir ilişkim vardi pazartesi günü bitti. Zaten aylardir sallantıda idi. Ben engelliyordum felan. Eski heyecanim yok diyordu. 32 yasinda idi ama hayata karsi Bi cabasi yoktu. Sürekli is değiştiriyordu geleceği, evliliği düşünmüyordu suanlik. Ama iyi yönleride çoktu tabi. Seviyodum, sürekli yanimdaydi. Beni anliyordu. Eski işyerimde tanismistik bir kiz vardi orda hovarda Bi tip. Telefon karistirma huyum yoktur ama pazartesi günü bakiyim dedim. O kişi gördüm whatsappta. Gördüm, birden kendi silindi felan anlamadim. Annesinin üstüne yemin etti. Konuşma felan bulamadim. Bilmiyorum iste öyle basladi, ise güce, evliliğe geldi ve bitirdik. Cok üzülüyorum. O gazla gittim baskasinin teklifini kabul ettim. Bilmiyorum napıcam .. Ölüyorum sanki. Aradim yoluna bak dedi. Arkadaslarim yeni kişiyi tanimaya bak diyor ama korkuyorum. Ya aklinda baskasi varsa? İçten içe baskasini seviyorsa ? Aklimda sürekli sorular yardim edin:KK43:

ben normalde konu açanı eleştirmeyi pek sevmem
ama kaç yaşında kadınsınız "o gazla başkasının teklifini kabul etmek" nedir?
yani karşınızdaki insanın duyguları vs değil, kendinize olan saygınız nerde?
bir erkek, alt tarafı 2 yıllık bir ilişki için insan kendini bu hallere sokar mı?

Yeni bir seylere baslangic yapmak istiyorum ama onun da kafasını yiyorum sunu mu seviyordun hala aklindami yok omu yok bumu diye

Adam yoluna bak demiş tam Türkçesi şu: git ciddi düşünen biri ile evlen barklan benden sana hayır yok. Ve doğrudan demiş 32 yaşında sorumluluk almayan birinden sende elini yıka.

Anlıyorum ben seni 14 yaşında falanken bizde gidip kabul ederdik "o gazla"..

O gazla gidip evlilik teklifi kabul etmek... Devrelerim yandi cevap bulamadim...

ya evlenseydin buraya evliyim bebeğim var adam değişti deseydin.dürüst adammışki yoluna bak demiş.yoluna bakmışssın iyi yapmışsın yeni çıktığın insanı tanımaya bak.için içini yemesin aklında başkası varsada vardır ki var belli.bırak o kişi düşünsün varsayki onunla evlendi değişmez o adam onuda yakar emin ol.

o kabul ettiğin adama üzüldüm insanların yüreği ile oynamayın artık.

bence şuan hayatında olan adama güzelce anlat durumunu ve bir anlık boşlukla kabul ettim ama kendimden emin değildim de kendi yoluna bak diğer çocuğunda seni pek umursadığı yok bence lütfen kafanı topla önüne bak biraz yalnız kalmayı dene.

Şimdiki beraber olduğunuz kişiye ihanet ile başlamışsınız farkında mısınız?
Aklında başkası mı var başkasını mı seviyor diye düşünüyormuşsunuz ya aynısını siz yapıyorsunuz aklınızda başkası var başkasını sevıyorsunuz ama onunla berabersiniz.
O yapsa ne hissedersiniz? Bu kadar düşündüğünüze göre iyi hissetmezdiniz heralde :olamaz:

Back
X