- 23 Ağustos 2016
- 15
- 7
- 1
- Konu Sahibi Kafesteki Kus
-
Ben 20 yaşındayım. Ama fotoğraflar reşit bile olmadığım dönemlere ait.onun sana yolladıgı tehdit mesajları felan sakın silme.hemen ilk işin polise git ve bunları anlat mesajları felan okut.onu ifade için merkeze cagırırlar ki zaten eger bu resımlerı cevreyle paylasırsa ceza alır.senın yasın ufak oldugu ıcın gözunu korkutmyaa calısıyor.korkma sakın ona kendını teslım etme hemen polisee gitt..
Ailem onu öğrendikten sonra yalnız başıma çıkmama izin vermiyor. O yüzden kendi başıma gidip şikayetçi olamıyorum maalesef. Ben de çok istiyorum ama yok. Bir de evlerimiz de yakın ailemin her halükarda öğrenme durumu var, yüzsüz gidip kızınız beni dava etti de diyebilir.suçlu o olur canım benım .kendı başı belaya gırer.18 yaş altı resımlerle senı tehdıt etmesı suc sen ısteyerek yollasan bıle suc onun elınde olması senı tehdıt etmesı.sonucta ufakken yolladıgın resımler.kanun senın yanında tatlım lutfenn hemen sıkayetcıı ol derım .bende 20 yım su an mesela senın durumunda olsam bunu yaprdm emn ol
Üstteki yoruma cevap verdiğim gibi ailem öğrenebilir ve ben bundan korkuyorum. Dua edin lütfen bana.ailemin haberi olmasın dersen daha hassas davranıyorlar....sen savcılığa şikayetini yap...savcı onu çağıracak..gerekli şekilde uyaracaktır...terbiyesiz adam o andan itibaren çekilecektir hayatından... karşısında hala 15 yaşındaki kız var sanıyor....bir tanıdığımın kızı da aynı şekilde çözdü....ailesine duyurulmadı....
O röportajı ben de okuyabilir miyim? Veya içeriğinden daha derin bahsedebilir misiniz?Bu olayın ayyynısını röportaj olarak okumuştum.
O röportajı ben de okuyabilir miyim? Veya içeriğinden daha derin bahsedebilir misiniz?
Evine gelirim ailene çıktığımız söylerim diyeen başta seni ne ile tehdit etti de o fotografları attın
Haklısınız da yüzüm yok işte, nasıl bakarım yüzlerine. Onun için değil ailemin yüzüne bakamayacağım için öldürürüm kendimi diyorum yoksa o benim umrumda bile değil.Bence daha fazla korkmana gerek yok.
Bir silkelen kendine gel.Su oldururum kendimi lafinida birak sapiğn biri için olum göze alınır mi?
Bu kadar basit mi herşey.
Kararli ol.reşit bile değildim diyorsun.bu sucunu dahada artırır gibi tabi tam ne olur bilmiyorum ama şikayetçi ol
Annene bahset anlamaz kızar dersin ama anne evladi tehlikedeyken senin ergenlik hatani onemsemez emin ol.
Hepimiz insanız hatalar bizler için daha çok gençsin kararlı ve cesur ol
Daha çocuktum ve evine gelirim, rezil olursun diye tehdit etti. Tabii ben ailem öğrenecek ve beni okuldan alacak diye korkumdan yaptım.en başta seni ne ile tehdit etti de o fotografları attın
Teşekkür ederim, bulabilirseniz özelden atabilir misiniz?Bahsetmeyeyim biraz kötü. Başka şeyler giriyor işin içine. Ama cnntürk ün röportajı olmazsa link atarım
Avukatlar ile görüştüm, ailenize haber vermeniz gerekiyor. Evinize tebliğ gelince öğrenirler, daha kötü olur dedi. Polise gitmeyi de düşündüm, akşamın bir vakti ifade için alıp götürebilirler beni ve her şey açığa çıkar. Ben ailem öğrensin istemiyorum. Ayrıca gizliden yürütebileceğini söyleyen bir avukatta 10bin TL istedi ayrıca yol ve konaklama da var tabii. Öğrenciyim ben nasıl o kadar para verebilirim ki? Davalar ile uğraşsa da ben zararlı çıkarmışım öyle diyor...
Teşekkür ederim, bulabilirseniz özelden atabilir misiniz?
Hayır, yüzüm görünmüyor.Ayrıca fotoğraflarda yüzün belli mi merak ettim? Sen olduğunu nasıl kanıtlayacak?
Güvenlerini sarsmak istemiyorum.ya bırak ögrensın daha kötu başın a iş acıcaksn farkında deglsın kendı basına halledıcek yaşta degılsın sen .annene açılcaksın eger bunu yapıp sıkayetı olmazsan o zaman yapıcak bırseyın yok adam soylemesın dıye ıstedıklerını yapmaya devam edersn karar senın artk.mantklı dusun aılen senı kapı dısarı etmekmerak etme ysın ufaktı bır hata yaptın yolladn smdı aılene acıl polıse gıt aklını basına topla derım sana
Off cnm bos ver bu tipleri bi bik yapamaz artik gorusme engelle gosterirse şöyle seni polise veririm hesabini poliste verirsin bnde senin bna tehdit icerikli mesjlarini kaydettim bende onlari gosterirsem hayatin kayar artik sen dusun de emin ol yeminle bi bok yapamaz sadece aklinca bie sey yapmaya calisiyor savciliga gosteririm de seninle birlikte olursamda HaYaTıM kayAcak bari namusumla kaysin de en azindan sende cezani cekersin de git goster herkese birinden duysam yemin ederim bnde savciliga vericem de akilli olMerhabalar, ben çıkmazdayım. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim... 20 yaşında bir genç kızım, ama hayatımın baharında bir sürü hastalığım var.
Ben seneler önce daha çocukken birisini sevdiğimi sandım. Sevgili olduk hem de uzun zamanlarca. Ama bir süre sonra bu kişi benden tehditler ile bazı şeyler yapmamı istedi. Çok ama çok utanıyorum ama benden uygunsuz fotoğraflar ve bazı konularda konuşmak istedi. İstemedim lakin beni tehdit etti. Korkudan yaptım, kendimden iğrendim. Defalarca intihara teşebbüs ettim. Yapamadım, ya da ölemedim. En sonunda dayanamayıp ayrıldım ondan. Tehditlerinden bıkmıştım. Aileme de anlattım ama bu fotoğraf mevzusundan hiç bahsetmedim. Utandım, bahsedemedim...
Beni o fotoğraflar ile tehdit ediyor. Ya benimle olursun ya da bu fotoğrafları herkes görür diyor. Ben hiçbir zaman isteyerek atmadım, onları da tehdit yolu ile almıştı benden. Ben bir başkasını seviyorum, çok saf bir sevgi hissediyorum. O ise bundan habersiz. Bir başkası olursa, benimle olmazsan yaparım diyor. Savcılığa da şikayet edemiyorum, tehdit ediyor, ailen kimsenin yüzüne bakamaz diyor. Bana bir şeyler söyleyin lütfen. Ölüyorum ben...
Bir başkasını severken onunla mı olayım? Midem bulanıyor sadece. Bazen ne yaparsa yapsın diyorum, öldürürüm ben de kendimi diyorum. Korkuyorum, çok korkuyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Bu tip durumlarda bi arkadasda hatta bi kac kiside duydum sahit oldum bizzat git bi avukata hatta konus avukkattan arat aranizda kalsin sucunun bedelini cezasini duysa bir daha kimse yapmaz yapamazMerhabalar, ben çıkmazdayım. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim... 20 yaşında bir genç kızım, ama hayatımın baharında bir sürü hastalığım var.
Ben seneler önce daha çocukken birisini sevdiğimi sandım. Sevgili olduk hem de uzun zamanlarca. Ama bir süre sonra bu kişi benden tehditler ile bazı şeyler yapmamı istedi. Çok ama çok utanıyorum ama benden uygunsuz fotoğraflar ve bazı konularda konuşmak istedi. İstemedim lakin beni tehdit etti. Korkudan yaptım, kendimden iğrendim. Defalarca intihara teşebbüs ettim. Yapamadım, ya da ölemedim. En sonunda dayanamayıp ayrıldım ondan. Tehditlerinden bıkmıştım. Aileme de anlattım ama bu fotoğraf mevzusundan hiç bahsetmedim. Utandım, bahsedemedim...
Beni o fotoğraflar ile tehdit ediyor. Ya benimle olursun ya da bu fotoğrafları herkes görür diyor. Ben hiçbir zaman isteyerek atmadım, onları da tehdit yolu ile almıştı benden. Ben bir başkasını seviyorum, çok saf bir sevgi hissediyorum. O ise bundan habersiz. Bir başkası olursa, benimle olmazsan yaparım diyor. Savcılığa da şikayet edemiyorum, tehdit ediyor, ailen kimsenin yüzüne bakamaz diyor. Bana bir şeyler söyleyin lütfen. Ölüyorum ben...
Bir başkasını severken onunla mı olayım? Midem bulanıyor sadece. Bazen ne yaparsa yapsın diyorum, öldürürüm ben de kendimi diyorum. Korkuyorum, çok korkuyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?