Çıkmazdayım, yardım edin...

Ben 20 yaşındayım. Ama fotoğraflar reşit bile olmadığım dönemlere ait.

suçlu o olur canım benım .kendı başı belaya gırer.18 yaş altı resımlerle senı tehdıt etmesı suc sen ısteyerek yollasan bıle suc onun elınde olması senı tehdıt etmesı.sonucta ufakken yolladıgın resımler.kanun senın yanında tatlım lutfenn hemen sıkayetcıı ol derım .bende 20 yım su an mesela senın durumunda olsam bunu yaprdm emn ol

ailemin haberi olmasın dersen daha hassas davranıyorlar....sen savcılığa şikayetini yap...savcı onu çağıracak..gerekli şekilde uyaracaktır...terbiyesiz adam o andan itibaren çekilecektir hayatından... karşısında hala 15 yaşındaki kız var sanıyor....bir tanıdığımın kızı da aynı şekilde çözdü....ailesine duyurulmadı....

Ailem onu öğrendikten sonra yalnız başıma çıkmama izin vermiyor. O yüzden kendi başıma gidip şikayetçi olamıyorum maalesef. Ben de çok istiyorum ama yok. Bir de evlerimiz de yakın ailemin her halükarda öğrenme durumu var, yüzsüz gidip kızınız beni dava etti de diyebilir.
Üstteki yoruma cevap verdiğim gibi ailem öğrenebilir ve ben bundan korkuyorum. Dua edin lütfen bana.
Bu olayın ayyynısını röportaj olarak okumuştum.
O röportajı ben de okuyabilir miyim? Veya içeriğinden daha derin bahsedebilir misiniz?

Bence daha fazla korkmana gerek yok.
Bir silkelen kendine gel.Su oldururum kendimi lafinida birak sapiğn biri için olum göze alınır mi?
Bu kadar basit mi herşey.
Kararli ol.reşit bile değildim diyorsun.bu sucunu dahada artırır gibi tabi tam ne olur bilmiyorum ama şikayetçi ol
Annene bahset anlamaz kızar dersin ama anne evladi tehlikedeyken senin ergenlik hatani onemsemez emin ol.
Hepimiz insanız hatalar bizler için daha çok gençsin kararlı ve cesur ol

Haklısınız da yüzüm yok işte, nasıl bakarım yüzlerine. Onun için değil ailemin yüzüne bakamayacağım için öldürürüm kendimi diyorum yoksa o benim umrumda bile değil.
en başta seni ne ile tehdit etti de o fotografları attın
Daha çocuktum ve evine gelirim, rezil olursun diye tehdit etti. Tabii ben ailem öğrenecek ve beni okuldan alacak diye korkumdan yaptım.
Bahsetmeyeyim biraz kötü. Başka şeyler giriyor işin içine. Ama cnntürk ün röportajı olmazsa link atarım
Teşekkür ederim, bulabilirseniz özelden atabilir misiniz?

Bak seni tehdit etmis o fotolari attin simdi tehdit ediyo kesin namusunla ilgkli bisey isticek senin bi kuzenin bi buyugun yokmu gidip oda onu tehdit etsin ısıracak olan kopek diş gistermez korkma tamam mi birinden yardim iste fitsin o fotolari alsin ama buyuk biri olsun

Hangi avukatmış bu ya? Böyle bir saçmalık olabilir mi, hayatımda duymadım! Ailen öğrenmeden şikayetçi olabilirsin. Yolları var bunun. Polis neden seni gece vakti alsın allah aşkına? Ayrıca reşit değildim diyorsunuz. Öncelikle şantaj, daha sonra reşit olmayan biriyle ilişkiye girme(zorla), kişiye ait fotoğrafları dağıtma. Büyük suçlar. Ücretsiz avukat talep et. Halledilir. Ama benim önerim ailene haber vermen.

ya bırak ögrensın daha kötu başın a iş acıcaksn farkında deglsın kendı basına halledıcek yaşta degılsın sen .annene açılcaksın eger bunu yapıp sıkayetı olmazsan o zaman yapıcak bırseyın yok adam soylemesın dıye ıstedıklerını yapmaya devam edersn karar senın artk.mantklı dusun aılen senı kapı dısarı etmekmerak etme ysın ufaktı bır hata yaptın yolladn smdı aılene acıl polıse gıt aklını basına topla derım sana

Ayrıca fotoğraflarda yüzün belli mi merak ettim? Sen olduğunu nasıl kanıtlayacak?
Hayır, yüzüm görünmüyor.
Güvenlerini sarsmak istemiyorum.

reşit bile değildin ne guvenı sarsılcak sacmalama.kendı evladının böyle durumda oldugunu dusun sana anltmasını ıstemezmıydım anlatsa onu reddermıydın.böyle dusun bırde yoksa bası belaya gırsınmı ıstersın.annne anlat sen.valla arkdasm olsan ben gıder anlatrm aılene he

Off cnm bos ver bu tipleri bi bik yapamaz artik gorusme engelle gosterirse şöyle seni polise veririm hesabini poliste verirsin bnde senin bna tehdit icerikli mesjlarini kaydettim bende onlari gosterirsem hayatin kayar artik sen dusun de emin ol yeminle bi bok yapamaz sadece aklinca bie sey yapmaya calisiyor savciliga gosteririm de seninle birlikte olursamda HaYaTıM kayAcak bari namusumla kaysin de en azindan sende cezani cekersin de git goster herkese birinden duysam yemin ederim bnde savciliga vericem de akilli ol

Bu tip durumlarda bi arkadasda hatta bi kac kiside duydum sahit oldum bizzat git bi avukata hatta konus avukkattan arat aranizda kalsin sucunun bedelini cezasini duysa bir daha kimse yapmaz yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…