• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım,yardımcı olun Lütfen :(

Nisays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
46
0
0
İstanbul
Meraba kızlar.. Benim sevdiğim kişi şırnakta askerlik yapmakta ve şu sıralar aramız biraz bozuktu. 2 hafta önce tartışmıştık,2 hafta sonrada beni face'den sildi.. Konu bu değil tabi .. Ben o hareketine karşılık;''Hadi beni yüreğindende sil'' diye bi msj çektim.. Bana böyle olması gerektiğini,beni hep kalbinde taşicağını söyledi. 2 hafta sonra dağ'a çıkıcaz hakkınıda helal et diyemiyorum,nolur başka bişey yazma.. demiş :43: :43: Yani biz tartıştık böyle olmamalı,biz tartıştık diye değil.Biliyorum, biz tartıştık diye değil. :50: :50: :43: :43: Acemilik dönüşüde yine aynı şeyler oldu,Şırnağa gidiceği açıklandığı zamanda,böyle olması gerekiyor falan demişti .. Napmaya çalışıyor anlamış değilim :43: Şuan kelimeleri bile zor bir araya getiriyorum,kaç gündür helak oldum :14: Lütfen yardımcı olun, NAPICAM :43: :43: Napmam gerekiyor,hiç bilmiyorum.. :50: :50:

Meraba kızlar.. Benim sevdiğim kişi şırnakta askerlik yapmakta ve şu sıralar aramız biraz bozuktu. 2 hafta önce tartışmıştık,2 hafta sonrada beni face'den sildi.. Konu bu değil tabi .. Ben o hareketine karşılık;''Hadi beni yüreğindende sil'' diye bi msj çektim.. Bana böyle olması gerektiğini,beni hep kalbinde taşicağını söyledi. 2 hafta sonra dağ'a çıkıcaz hakkınıda helal et diyemiyorum,nolur başka bişey yazma.. demiş :43: :43: Yani biz tartıştık böyle olmamalı,biz tartıştık diye değil.Biliyorum, biz tartıştık diye değil. :50: :50: :43: :43: Acemilik dönüşüde yine aynı şeyler oldu,Şırnağa gidiceği açıklandığı zamanda,böyle olması gerekiyor falan demişti .. Napmaya çalışıyor anlamış değilim :43: Şuan kelimeleri bile zor bir araya getiriyorum,kaç gündür helak oldum :14: Lütfen yardımcı olun, NAPICAM :43: :43: Napmam gerekiyor,hiç bilmiyorum.. :50: :50:

asker psikolojisi olabilir canım.benim arkadaşımın sevgilisi ile zor durumlar geçiriyorlar.sakin ol sakin düşün.senin şuan yapman gereken sakince düşünmek.umarım herşey yoluna girer.Allah yardım eder sen dua et.

Orada neler yasadigini ve hissettigini tam olarak tahmin edebilecegini zannetmiyorum canim...Tek olarak saglikli bir sekilde gelebilmesi icin dua etmelisin önce....

,
canım benim ortada daha ne olacak bişi olur diye korkuyo sen üzülme diyede böle yapmış sanada açık söliyemiyo üzülme diye inşallah döner hayırlısıyla üzülme ölüm heran olanilir yarına çıkacağımızı kimin garantisi var askerde olmasa sanki ölmeyecekmi hayırlısıyla gelir inşallah Rabbim onu ve bütün sevdiklerimizi asker kardeşilerimi korusun üzülme yemin ederim hissediyorum dönecek hiç üzülme benim hislerim çok iyidir inan bana eşim bile çok şaşırır hislerime döenncek rahatça yat uyu sonra sevgilin çirkin görmesin seni uykusuzluk çirkin yapıyo yoruyo ok öptm inan ve dua et ben edicem söz sende yürekten et Rabbim senin bununla sınamasın sınavınıda ahiret hayatınıda kolaylaştırsın...

canim benim.. benim de asker arkadaslarim var ve arkadaslarimin asker sevgilileri.... psikolojileri orada cok farkli oluyor, hele ki o sirnak gibi bir yerdeymis... onun normal davrandigini dusunme.. bence onunla askerdeyken tartismamaya calis.. ne icin tartistiginizi bilmiyorum ama ne icin olursa olsun, gercekten seviyosan simdilik uyarina git. asker psikolojisini atlatana kadar sadece.. atlattiktan sonra devam et demiyorum:) cunku bu bizim asla anlayamayacagimiz bir psikoloji.. o yuzden simdilik onu hastaymis gibi dusun mesela.. hep moral vermeye calis.. cunku tartisinca sen de uzuluyosundur. tatsizlik yasanacak zaman degil sizin icin.. gerek yok.. bence tartisma onunla.. kizsan da seni uzse de destek ol.. özel bir durumu var cunku.. boyle boyle kotu gunlerde yaninda oluyosun sevdiginin.. hep uysal ve sakin davran tatlim bitene gecene kadar.. hersey gectikten sonra bu yaptiklarini hatirlayacak.. onu ne kadar sevdigini anlayacak.. hatirlamazsa da hatirlatirsin :):)

sakin olmaya calis.. dondugu zamani dusun.. ona mektuplar yaz. icindekileri kagitlara dök, rahatlarsin.. kötü seyleri aklinin ucuna bile getirme.. gelirlerse hemen cikart aklindan.. dondugu gunu dusun.. onun icin hediyeler al.. umutla bekle onu.. guzel guzel mektuplar yaz.. yaptiklarini ciddiye alma sakin canim.. normal degildir.. ama gececek.. hepsinin gececegine inan tatlim.. uzme kendini..

Dağa çıktığını söylemiş. Ölürse diye düşünüyor yani.
Ölürse, seni arkasında bırakmasın diye böyle yapıyor. Daha başka bir açıklaması yok.

Tüm askerlerimiz Allah a emanet Allah hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin. Sevdiklerine ailelerine bağışlasın.Asker psikolojisiyle şuan öyle söylemiştir. Sen mümkün olduğunca destek olmaya çalış, yanında ol. İnşallah döndüğünde herşey daha iyi olacaktır. Bende asker yolu bekledim. İki taraf içinde çok sabır gerekli zor günler.Bol bol dua edin ve sıksık arayın mektup yazın destek olun yanında olduğunu bilsin.Allah hayırlı tezkereler nasip etsin....

,
canım benim ortada daha ne olacak bişi olur diye korkuyo sen üzülme diyede böle yapmış sanada açık söliyemiyo üzülme diye inşallah döner hayırlısıyla üzülme ölüm heran olanilir yarına çıkacağımızı kimin garantisi var askerde olmasa sanki ölmeyecekmi hayırlısıyla gelir inşallah Rabbim onu ve bütün sevdiklerimizi asker kardeşilerimi korusun üzülme yemin ederim hissediyorum dönecek hiç üzülme benim hislerim çok iyidir inan bana eşim bile çok şaşırır hislerime döenncek rahatça yat uyu sonra sevgilin çirkin görmesin seni uykusuzluk çirkin yapıyo yoruyo ok öptm inan ve dua et ben edicem söz sende yürekten et Rabbim senin bununla sınamasın sınavınıda ahiret hayatınıda kolaylaştırsın...

İnşallah canım benim .. Hep dua ediyorum zaten,Çok tşk ederim desteğin için :43: iyiki varsın,içim azda olsa rahat artık .. Bende inanıyorum sağ sağlim gelicek,yine hep yanımda olucak :43:

sakin olmaya calis.. dondugu zamani dusun.. ona mektuplar yaz. icindekileri kagitlara dök, rahatlarsin.. kötü seyleri aklinin ucuna bile getirme.. gelirlerse hemen cikart aklindan.. dondugu gunu dusun.. onun icin hediyeler al.. umutla bekle onu.. guzel guzel mektuplar yaz.. yaptiklarini ciddiye alma sakin canim.. normal degildir.. ama gececek.. hepsinin gececegine inan tatlim.. uzme kendini..

Canım dediklerinin hepsini yapıcam,sakin olucam ve onu ne kadar çok sevdiğimi yazıcam mektuplarımda,vede hep onun yanında olucam.. Hepsi geçicek inanıyorum. Allah razı oLsun :14:

Canım dediklerinin hepsini yapıcam,sakin olucam ve onu ne kadar çok sevdiğimi yazıcam mektuplarımda,vede hep onun yanında olucam.. Hepsi geçicek inanıyorum. Allah razı oLsun :14:

gececek tabii.. hele bi donsun.. sizi guclendirmis anilar olarak hatirlarsiniz bunlari..
haber alirsan sevdiceginden haber ver bize de..

sewdıgını ve ayrılmak ıstemedıgını soyle bunun ayıbı yok yınede ıstemıyorsa yapacak birşey yok...:126:

Konuştuk kızlar,artık aramız çok iyiiii,artık uykularım rahat kafam rahat,çok mutluyum :16: :32: :32: Bi daha böyle bi eşeklik yapmaması gerektiğini söyledim :47: Bi daha asla aşkım,asla dediii :32: :32:

Arkadaşların dediğine katılıyorum,şu an ki psikolojisinden dolayı söylemiştir.
Sizin adınıza sevindim ,aranızın düzeldiğine.
Sabırlı olun,destek olun her zaman,şu an iyi şeylere ihtiyacı var.Mektup yazacaksanız eğer bir de ona kurabiye yapabilirsiniz.
Allah kavuştursun.

Arkadaşların dediğine katılıyorum,şu an ki psikolojisinden dolayı söylemiştir.
Sizin adınıza sevindim ,aranızın düzeldiğine.
Sabırlı olun,destek olun her zaman,şu an iyi şeylere ihtiyacı var.Mektup yazacaksanız eğer bir de ona kurabiye yapabilirsiniz.
Allah kavuştursun.

Amin canım benim,çok sağol .. :42:

Back
X