çıkmazdayım

tekrar nişan atmak demişsin daha önce neden attın?
bence aşık olsaydın sen nereye ben oraya derdin ben şahsen derdim hatta ben gidelim nereye olursa yeter ki beraber olalım diyorum. tabi ki herkes ailesine düşkün ama ziyaret etme şansın da hep var.
bence sen evlilik işini biraz düşün taşın .
polislik yaptığı için mi mutsuz bir de polis eşi olmak gerçekten zor, günün stresiyle akşam evde (benim gördüğüm) aşırı sinirli oluyorlar.. bir akşam kaçta gelecek... başka bir işe geçmesi mümkün değil mi? çok mutsuzsa ayrılsın sizi de mutsuz edecek

iyi bir insan ise aile ozlemi cekilir ama kuramadıgınız yuvanızın özlemi daha cok olur

Saçmala lütfen bizde öyleydik senin düşündüklerini düşündüm ben ilk başta sonra evlemdik çok ağladım ama 1 ay içinde alıştım hem özlemek güzel oluyor en azından annene babana doyum bulamıyorsun :KK48:

Selam kızlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki ; ( 4 senelik bir ilişkim vardı üniversitede tanıştık ikimiz farklı sehirlerdeniz o benden önce okulu bitirdi is bulamayınca polis oldu yakın zamanda da nisanlandik başlarda çok mutluydum ama şimdi o kadar mutsuz ki. Yazın düğün olacak ve ben korkuyorum ailemi bırakıp gitmek çok zor geliyo gittiğim yere alisamazsam mutsuz olursam diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ailemi bırakıp gidecegimi düşündükçe içim sıkılıyor nişanı bile tekrar atmayı düşünüyorum onu sevsemde bana bir akıl versin lütfen hiç var mı gurbete gelin giden aranızda :KK43:
sürekli nişan mı atıyorsunuz

Hiç gurbete gelin giden olmaz mı :) 24 yıldır gurbetteyim avantajı da dezavantaj da var.Yaşınız kaç bilmiyorum ama aile olmanın bilincinde evlenin yoksa ilerde çok sorunlar yaşarsınız. Tabi ki Özlem hep olacak hayatınızda ama bu özlemi abartıpda evliliği kendinize be eşinize zehir edeceksiniz ailenizin dizinin dibinden ayrılmayın derim.

tekrar nişan atmak demişsin daha önce neden attın?
bence aşık olsaydın sen nereye ben oraya derdin ben şahsen derdim hatta ben gidelim nereye olursa yeter ki beraber olalım diyorum. tabi ki herkes ailesine düşkün ama ziyaret etme şansın da hep var.
bence sen evlilik işini biraz düşün taşın .
polislik yaptığı için mi mutsuz bir de polis eşi olmak gerçekten zor, günün stresiyle akşam evde (benim gördüğüm) aşırı sinirli oluyorlar.. bir akşam kaçta gelecek... başka bir işe geçmesi mümkün değil mi? çok mutsuzsa ayrılsın sizi de mutsuz edecek
Daha once nisan atmadim yanlış anlatmisim sanirim

Bence çok sevmiyorsunuz nişanlınizi.
Elbette aile özlemi olur ama nişanı atma fikri hiç akla gelecek fikir değil.

nereye yerleşeceksiniz evlendikten sonra?
gittiğiniz yerde çalışacak mısınız?
ailenize bağlı mısınız bağımlı mısınız? anket gibi oldu ama önce bu kısımları halletmeniz gerekiyor bence..

İki evlilik yaptım.İkisinde de farklı şehirlere yerleştim ailemden.Aileme de çok düşkünümdür.Ama hiç bu hisler oluşmadı bende.Eksik bişeyler var sanki duygu olarak sizde.Artık hiçbir yer de uzak değil.Bir uçağa bakıyor.

Bu kadar korkacaksan nişanlanmasaydın keşke.Belli çünkü polis.Tek bir yerde de sabit kalmama durumunuz var.Evlenmeden önce iyice tart kendini derim.

Saçmala lütfen bizde öyleydik senin düşündüklerini düşündüm ben ilk başta sonra evlemdik çok ağladım ama 1 ay içinde alıştım hem özlemek güzel oluyor en azından annene babana doyum bulamıyorsun :KK48:
Yaa gerçekten mi bazen kendime kızıyorum bende onla evlenmeyi istiyorum ama korkum aile özlemine dayanamamak işte birilerinin içimi rahatlatmasina ihtiyacım var :/

Eger yasayacagin sehirde kvler olacaksa bence sehre alismayi degil onlari dusun. Bazilari evlilikten sonra oyle huy degisyor ki insan o şokun etkisi ile bön bön bakiyor:KK14:

Selam kızlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki ; ( 4 senelik bir ilişkim vardı üniversitede tanıştık ikimiz farklı sehirlerdeniz o benden önce okulu bitirdi is bulamayınca polis oldu yakın zamanda da nisanlandik başlarda çok mutluydum ama şimdi o kadar mutsuzum ki. Yazın düğün olacak ve ben korkuyorum ailemi bırakıp gitmek çok zor geliyo gittiğim yere alisamazsam mutsuz olursam diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ailemi bırakıp gidecegimi düşündükçe içim sıkılıyor nişanı bile tekrar atmayı düşünüyorum onu sevsemde bana bir akıl versin lütfen hiç var mı gurbete gelin giden aranızda :KK43:
Sonradan tayini ailenin oldu ğu sehre aldırması icin söz verdirt şart koy .zira sana burda atıp tutacaklar şöyle böyle ama ben gurbet gelini oldugum için söyleyeyim hep bir tarafın eksik kalıyor birkaç seneliğe git ama ömür boyu kabul etme

Çok kasma kendini ben kendimi çok kasdığım için kendime çok kızıyorum çok yıpranırsın kötü düşünme bak sen onla evleniceksin bütün vaktin onla geçicek zaten düğünden sonra el öpmeye gidiceksin merak etme ama şunu unutma özlemek insana o kadar iyi geliyoki iyiki özlemişim diceksin

İki evlilik yaptım.İkisinde de farklı şehirlere yerleştim ailemden.Aileme de çok düşkünümdür.Ama hiç bu hisler oluşmadı bende.Eksik bişeyler var sanki duygu olarak sizde.Artık hiçbir yer de uzak değil.Bir uçağa bakıyor.

Bu kadar korkacaksan nişanlanmasaydın keşke.Belli çünkü polis.Tek bir yerde de sabit kalmama durumunuz var.Evlenmeden önce iyice tart kendini derim.
Hayır seviyorum onu 4 sene boyunca ayrılıklar da yaşadık çok üzüldüm onsuzluk da çok zordu benim için ama korkum aile özlemine dayanamamak işte niye herkese bu kadar acayip geliyo ki bu? Onu sevmediğim anlamına gelmiyo.

Back
X