- Konu Sahibi nilsumnill
Birini seversem dünyanın bir ucunada giderim
Belki sandığun kadar sevmiyorsun onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda istediğin zaman konusabiliriz artıları eksileri üstüneGerçekten gözüm iyi yorum arıyor o kadar farklı duygular içindeyim ki kötü bi yorum okusam hemen yüreğim eziliyor daha bir korkuyorum. Ama biraz da olsa içim rahatladı ayrıca ne güzel dedin öyle Allah yardım eder gercekten de. Çok sağol.
Ek olarak şunuda söyliim kötü yorun yapanlar bu kadar rahat yerinde konuşabiliyorsa onlar rahat bi yaşam içindeyse askerin polisin sayesinde . Böyle bak yani gerisine takılma .Gerçekten gözüm iyi yorum arıyor o kadar farklı duygular içindeyim ki kötü bi yorum okusam hemen yüreğim eziliyor daha bir korkuyorum. Ama biraz da olsa içim rahatladı ayrıca ne güzel dedin öyle Allah yardım eder gercekten de. Çok sağol.
Birgün aynı şeyi yaşarsan da böyle diyebilecek misin bakalım :)Birini seversem dünyanın bir ucunada giderim
Yaa gerçekten çok sağol Allah razı olsun rahatlattin beni.. :)Ek olarak şunuda söyliim kötü yorun yapanlar bu kadar rahat yerinde konuşabiliyorsa onlar rahat bi yaşam içindeyse askerin polisin sayesinde . Böyle bak yani gerisine takılma .
Evet çok haklısın ama 4 yıl boyunca ben üniversiteye gidip gelirken de hep ağlardım böyle olmayı hiç istemezdimBu anne kuzularını anlayamıyorum. Annem babam benim için bir tanedir ama allah korusun onlara birşey olduğunda ben yalnız kalıcam. Hayatımı kurmam lazım değil mi? Böyle düşünün . Hem uzak yere gitseniz ne olacak şimdi uçakla her yer yakın. Günübirlik bile gidip gelinebilir. Büyüyün yani. Üniversiteyi bitirmişsiniz yaşınız en az 23. 5yaşında değilsiniz yani anneye babaya muhtaç
Allah senden de razı olsun müjdeli haberini beklerm inşallah :) şimdiden hayırlı olsun tercih yaptı mı nişanlın? İl belli miYaa gerçekten çok sağol Allah razı olsun rahatlattin beni.. :)
Insallah veririm o mujdeli haberi :))Şark hizmetini yapıyor şimdi zaten 5 aydır :)Allah senden de razı olsun müjdeli haberini beklerm inşallah :) şimdiden hayırlı olsun tercih yaptı mı nişanlın? İl belli mi
Insallah veririm o mujdeli haberi :))Şark hizmetini yapıyor şimdi zaten 5 aydır :)[/QUOT
Oo baslamiş bile hayırlı olsun:) inşallah bizim olduğumuz ildedir ben biraz rahat bi yerdeyimtaaa en sonda
![]()
Bence sorun, o nereye sen oraya şiddetinde sevmiyor olma ihtimalin... Sonra pişman olur muyum düşüncesi bu yüzden. Yoksa gerçekten çok sevsen şimdi değil evlendikten sonra aklın başına gelirdi...Selam kızlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki ; ( 4 senelik bir ilişkim vardı üniversitede tanıştık ikimiz farklı sehirlerdeniz o benden önce okulu bitirdi is bulamayınca polis oldu yakın zamanda da nisanlandik başlarda çok mutluydum ama şimdi o kadar mutsuzum ki. Yazın düğün olacak ve ben korkuyorum ailemi bırakıp gitmek çok zor geliyo gittiğim yere alisamazsam mutsuz olursam diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ailemi bırakıp gidecegimi düşündükçe içim sıkılıyor nişanı bile atmayı düşünüyorum onu sevsemde bana bir akıl versin lütfen hiç var mı gurbete gelin giden aranızda![]()
BakalımBirgün aynı şeyi yaşarsan da böyle diyebilecek misin bakalım :)
Evet haklısın sanırım canımSonsuza dek ailemizin yanında yaşayamayız değil mi? Hayat bizi nereye sürükleyecek hiç belli değil. İster evlilik yoluyla olsun, ister iş yoluyla, ister (Allah gecinden versin) vefat sebebiyle.. Bir şekilde aileden ayrılacağız. Peki nişan atsanız ne olacak, ilerde hiç mi aileden ayrılmayacaksınız başkasıyla evlenmeyecek misiniz?