- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Canim benim çok sağol gercekten içime şu serptinÇok kasma kendini ben kendimi çok kasdığım için kendime çok kızıyorum çok yıpranırsın kötü düşünme bak sen onla evleniceksin bütün vaktin onla geçicek zaten düğünden sonra el öpmeye gidiceksin merak etme ama şunu unutma özlemek insana o kadar iyi geliyoki iyiki özlemişim diceksin
tekrar nişan atıcam yazmışsınHayır ilk kez nisanlandim hiç atmadim daha önce
sanki hapise giriyormuşsnuz gibi davranıyorsunuzHayır seviyorum onu 4 sene boyunca ayrılıklar da yaşadık çok üzüldüm onsuzluk da çok zordu benim için ama korkum aile özlemine dayanamamak işte niye herkese bu kadar acayip geliyo ki bu? Onu sevmediğim anlamına gelmiyo.
Evet keşke herkes empati kurup cevap verseSonradan tayini ailenin oldu ğu sehre aldırması icin söz verdirt şart koy .zira sana burda atıp tutacaklar şöyle böyle ama ben gurbet gelini oldugum için söyleyeyim hep bir tarafın eksik kalıyor birkaç seneliğe git ama ömür boyu kabul etme
Sonradan tayini ailenin oldu ğu sehre aldırması icin söz verdirt şart koy .zira sana burda atıp tutacaklar şöyle böyle ama ben gurbet gelini oldugum için söyleyeyim hep bir tarafın eksik kalıyor birkaç seneliğe git ama ömür boyu kabul etme
Tabiki seviyorum.ADAMI SEVİYOR MUSUN SEVMİYOR MUSUN ÖNCE ONA KARAR VER.
Sağol canım sende kendine cici bak :)Rica ederimmm kasma kendini tmm özlüyorsun ama özlemek bile güzelleşiyor onlar gelince elin ayağına dolaşıyor acaba nası ağırlasam nerde otursalar daha rahat ederler ne ikram etsem diye düşünüyosun bu o kadar güzel bişeyki Kasma kendini lütfennn kendine cici bak
Çünkü tatlım nişanı atmaktan bahsediyorsun ailenden kopmamak için.Çok normal gelmiyor bana bu üzgünüm.Aile özlemi tabi ki çok büyük.Kimse inkar edemez.Ama nişan atayım düşüncesine gidecek kadarsa bu durum,başka sebepler de mi var acaba diyor insan haliyle.Dediğim gibi sen iyi düşün.Bunun şark hizmeti de var daha.Herşeyi göze alıyorsan evlen.Hayır seviyorum onu 4 sene boyunca ayrılıklar da yaşadık çok üzüldüm onsuzluk da çok zordu benim için ama korkum aile özlemine dayanamamak işte niye herkese bu kadar acayip geliyo ki bu? Onu sevmediğim anlamına gelmiyo.
Amin inşallah..Ozlemek neden guzel olsunki?
Allah korusun hastalik var saglik var insan ailesinin yaninda olmak ister ya da onlari yaninda ister ama aninda olmaz bunlar. Eger senin bulundugun sehre gelebilecekse gelsin gelemeyecekse de sen bunlari goz onunde bulundurup karar ver canim. Bu isler gorundugu yada soylendigi kadar toz pembe degil gercekten. Insallah hakkinda hayirlisi olsun.
İnanır msın sabahta benim aklıma geldi. Evlenip gidersem annemden babamdan babaannemden kardeşimden nasıl ayrılacağım diye. Sonra vazgeçtim evlenmekten.Öte yandan evlenmekte çok güzel.Tabiki seviyorum.
Selam kızlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki ; ( 4 senelik bir ilişkim vardı üniversitede tanıştık ikimiz farklı sehirlerdeniz o benden önce okulu bitirdi is bulamayınca polis oldu yakın zamanda da nisanlandik başlarda çok mutluydum ama şimdi o kadar mutsuzum ki. Yazın düğün olacak ve ben korkuyorum ailemi bırakıp gitmek çok zor geliyo gittiğim yere alisamazsam mutsuz olursam diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ailemi bırakıp gidecegimi düşündükçe içim sıkılıyor nişanı bile atmayı düşünüyorum onu sevsemde bana bir akıl versin lütfen hiç var mı gurbete gelin giden aranızda
Öyle davrandığımı düşünmüyorum onu seviyorum ama gittiğim yere alisamama ve aile özlemine dayanamama korkusu var yoksa onu tabiki istiyorum. Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum ama evliyseniz sizin hiç mi korkulariniz olmadı? Bekarsaniz da elbette ki yaşayacaksınız nasılsa..sanki hapise giriyormuşsnuz gibi davranıyorsunuz
Doğru söylüyorsun canım aslında.Ömrü billah yuva kurmayacaksanız sıkıntı yok .
Ama sırf bu yüzden nişan atılmaz.
Evet haklısın sanırım gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var kimse anlamıyo burda sorunluymusum gibi yanıtlar alıyorum. Hiç kimse evlilikten önce korkular yasamamis sanırım benim dışımda.Ailenizle aynı şehirde yaşasanız bile ilk zamanlar bu duyguyu hissedeceksiniz.
Ama geçecek
Bu kadar karamsar olmayın.
Herkes ana baba kuzusu yaşı ister 20 olsun ister 50
Mutlu olmaya bakın
Aile özlemi için sırf nişan atmak biraz abartıEvet haklısın sanırım gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var kimse anlamıyo burda sorunluymusum gibi yanıtlar alıyorum. Hiç kimse evlilikten önce korkular yasamamis sanırım benim dışımda.
Alismaniz kolay oldu mu?Hiç gurbete gelin giden olmaz mı :) 24 yıldır gurbetteyim avantajı da dezavantaj da var.Yaşınız kaç bilmiyorum ama aile olmanın bilincinde evlenin yoksa ilerde çok sorunlar yaşarsınız. Tabi ki Özlem hep olacak hayatınızda ama bu özlemi abartıpda evliliği kendinize be eşinize zehir edeceksiniz ailenizin dizinin dibinden ayrılmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?