çıkmazdayım

Canim benim çok sağol gercekten içime şu serptin

sanki hapise giriyormuşsnuz gibi davranıyorsunuz

Evet keşke herkes empati kurup cevap verse

Rica ederimmm kasma kendini tmm özlüyorsun ama özlemek bile güzelleşiyor onlar gelince elin ayağına dolaşıyor acaba nası ağırlasam nerde otursalar daha rahat ederler ne ikram etsem diye düşünüyosun bu o kadar güzel bişeyki Kasma kendini lütfennn kendine cici bak

Sağol canım sende kendine cici bak :)

Çünkü tatlım nişanı atmaktan bahsediyorsun ailenden kopmamak için.Çok normal gelmiyor bana bu üzgünüm.Aile özlemi tabi ki çok büyük.Kimse inkar edemez.Ama nişan atayım düşüncesine gidecek kadarsa bu durum,başka sebepler de mi var acaba diyor insan haliyle.Dediğim gibi sen iyi düşün.Bunun şark hizmeti de var daha.Herşeyi göze alıyorsan evlen.

Ozlemek neden guzel olsunki?
Allah korusun hastalik var saglik var insan ailesinin yaninda olmak ister ya da onlari yaninda ister ama aninda olmaz bunlar. Eger senin bulundugun sehre gelebilecekse gelsin gelemeyecekse de sen bunlari goz onunde bulundurup karar ver canim. Bu isler gorundugu yada soylendigi kadar toz pembe degil gercekten. Insallah hakkinda hayirlisi olsun.

Amin inşallah..

Ömrü billah yuva kurmayacaksanız sıkıntı yok .
Ama sırf bu yüzden nişan atılmaz.

Ailenizle aynı şehirde yaşasanız bile ilk zamanlar bu duyguyu hissedeceksiniz.
Ama geçecek
Bu kadar karamsar olmayın.
Herkes ana baba kuzusu yaşı ister 20 olsun ister 50
Mutlu olmaya bakın

sanki hapise giriyormuşsnuz gibi davranıyorsunuz
Öyle davrandığımı düşünmüyorum onu seviyorum ama gittiğim yere alisamama ve aile özlemine dayanamama korkusu var yoksa onu tabiki istiyorum. Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum ama evliyseniz sizin hiç mi korkulariniz olmadı? Bekarsaniz da elbette ki yaşayacaksınız nasılsa..

Ailenizle aynı şehirde yaşasanız bile ilk zamanlar bu duyguyu hissedeceksiniz.
Ama geçecek
Bu kadar karamsar olmayın.
Herkes ana baba kuzusu yaşı ister 20 olsun ister 50
Mutlu olmaya bakın
Evet haklısın sanırım gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var kimse anlamıyo burda sorunluymusum gibi yanıtlar alıyorum. Hiç kimse evlilikten önce korkular yasamamis sanırım benim dışımda.

Evet haklısın sanırım gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var kimse anlamıyo burda sorunluymusum gibi yanıtlar alıyorum. Hiç kimse evlilikten önce korkular yasamamis sanırım benim dışımda.
Aile özlemi için sırf nişan atmak biraz abartı
Dolayısıyla sevmiyormusunuz?diye düşünülmesi normal
Herkes bir şekilde yuvasından ayrılıyor.
İlk siz değilsiniz son da olmayacaksınız :)

Ben de Nişanlımı çok sevmeme rağmen evlenmeye yakın ayrılmayı düşünmüştüm. Üstelik ailemle aynı şehirdeyken. Gelinlikçiden gelinliğimi alırken babam da yanımdaydı hatta. Bir babama bir gelinliğe bakıp hüngür hüngür ağlayarak ayrılmaya karar vermiştim. Şimdi gülüyorum halime. Gerçekten karşınızdaki kişi iyiyse, hiç düşünmeyin bunları..

Alismaniz kolay oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…