çıkmazdayım

:):) sanırım düğün gibi bende sizin gibi olurum :) evet inşallah Doğu görevi bitsin zaten kendi memleketim olmasa bile yakın yere getirmeye çalışıcam.

Dilerim ki bekarsan eğer inşallah aynı şeyleri ya da benzerini yaşarsın..

niyetim nisanlinizdan ayrilmaniz degil akliniza basiniza almaniz icindi yani nisani atsaniz bunlar olur demekti ...bu kadar beddua edeceginize neden boyle dusunuyorsun diyebilirdiniz ...haksiz beddua insanin kendini bulur ..ben beddua etmiycem

niyetim nisanlinizdan ayrilmaniz degil akliniza basiniza almaniz icindi yani nisani atsaniz bunlar olur demekti ...bu kadar beddua edeceginize neden boyle dusunuyorsun diyebilirdiniz ...haksiz beddua insanin kendini bulur ..ben beddua etmiycem
Zaten kendi psikolojim acisindan zor bir durum içindeyim ve buraya yardimci olunur biraz içim rahatlar düşüncesiyle derdimi yazdım nedense hiç kimse sizin gibi bir yanıt vetmedi sizin verdiğiniz yanıt böyle bir durumdaki her insandan benzer tepkiler almanıza neden olur. Çünkü içinde bulunduğum durumu asla anlayamazsin. Amacım beddua etmek değil sevmem de durumum o kadar kötü değilse benzer şeyleri yaşamanizda bir sakınca yok yinede hakkınızı helal edin...

bedduadan once niye boyle diyorsun diye sorabilirdiniz ? ben sizi tanimiyorum.niye nisani atin diye soyleyim ki ...tam tersini soyledim ki ailenizden ayrilmak sevdiginizden ayrilmaktan daha kötu degil

bedduadan once niye boyle diyorsun diye sorabilirdiniz ? ben sizi tanimiyorum.niye nisani atin diye soyleyim ki ...tam tersini soyledim ki ailenizden ayrilmak sevdiginizden ayrilmaktan daha kötu degil
Sürekli benim vereceğim cevap hakkında öyle diyebilirdin şöyle diyebilirdin diyorsun ama sende daha düzgün bir cevap verebilirdin o zaman demek istediğini kinayelerle ya da başka şeylerle değil de doğrudan söyleyebilirdin

Önce bi eşinin ailesini ölç biç tart ondan sonra gurbete gelin git kv gazabı çekeceksen hiç gerek yok annen baban uzakta diye seni ezeceklerse

Kolay olmadı tabi ki. Her vedalaşmada sanki biri ölmüş gibi ağlardım yada annem babam gelip gittiklerinde evdeki o boşluğu hala hissediyorum. Ama zamanla alıştım çünkü benim de bir ailem oldu.
Zorluğunu tahmin ettiğim için bu korkum zaten. Allah sabır versin ayni durumda olanlara..

Onlardan da uzak olucaz ama kayinvalidemler çok iyi insanlar isterdim en azından onun ailesiyle aynı şehirde olmayı.
O şimdi öyle görünür evlenmeden önce kesin karar verme bence canım bide sakın saflık yapıp o toplara girme kuzenimde böyle yaptı şimdi benim gidecek ailem yok her hafta onun ailesindeyiz diy sorun oluyor

O şimdi öyle görünür evlenmeden önce kesin karar verme bence canım bide sakın saflık yapıp o toplara girme kuzenimde böyle yaptı şimdi benim gidecek ailem yok her hafta onun ailesindeyiz diy sorun oluyor
Hadi yaa. Ben zaten insanlara hemen inanır güvenirim valla. Dikkat ederim ama.

Aile maile değilde evlilik korkutuyor olabilir mi seni?
evlilik piyango
Sonunda Ya pişman ya mutlu olursun
Yok ya evlilik değil onla olmayı istiyorum ama keşke kendi memleketimde olsak işte o zaman dünyada benden mutlusu olmazdı hem sevdiğimi hem ailemi yanımda istiyorum :))

Ben varım canım eşim polis ve 9 yıllık evliyim.
Tabiki seviyorsan aile olmak istiyorsan gideceksin önemli olan mutlu olmak aileni görmeye sık sık gidersin.

Ben varım canım eşim polis ve 9 yıllık evliyim.
Tabiki seviyorsan aile olmak istiyorsan gideceksin önemli olan mutlu olmak aileni görmeye sık sık gidersin.
Evet haklısın gerçekten de önemli olan mutlu olmak. Inşallah bende mutlu olurum bana ailemin yokluğunu aratmaz..

Bende polis eşiyim . Tayin cıkınca hastanelik bile oldum.Hayatta başka yere gitmem dedim ülkenin bi ucundayım ilk kez ailemden bu kadar uzaktayım işinide bırakmıstım evet başlarda sıkıntı çektim yeri geliyor insan doluyor ama pişman değilim . Korkma Allah yardım eder...etkıkenme sakin ters yorumlardan.

Gerçekten gözüm iyi yorum arıyor o kadar farklı duygular içindeyim ki kötü bi yorum okusam hemen yüreğim eziliyor daha bir korkuyorum. Ama biraz da olsa içim rahatladı ayrıca ne güzel dedin öyle Allah yardım eder gercekten de. Çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…