- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi nilsumnill
-
:) gerçekten anlıyorum sizi. Çok sağolun. Sanırım kendi kendime dert yaratiyorumBen de Nişanlımı çok sevmeme rağmen evlenmeye yakın ayrılmayı düşünmüştüm. Üstelik ailemle aynı şehirdeyken. Gelinlikçiden gelinliğimi alırken babam da yanımdaydı hatta. Bir babama bir gelinliğe bakıp hüngür hüngür ağlayarak ayrılmaya karar vermiştim. Şimdi gülüyorum halime. Gerçekten karşınızdaki kişi iyiyse, hiç düşünmeyin bunları..
olmuştur da nişan atmak felan birz farklı bir durumÖyle davrandığımı düşünmüyorum onu seviyorum ama gittiğim yere alisamama ve aile özlemine dayanamama korkusu var yoksa onu tabiki istiyorum. Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum ama evliyseniz sizin hiç mi korkulariniz olmadı? Bekarsaniz da elbette ki yaşayacaksınız nasılsa..
Işte bende korkuyorum onlardan uzak nasıl olacak diye tabi bu dusunceler bende nişandan sonra oluşmaya başladıBen de ailemden ayrı bir şehire evlenmek istemedim. Şükür ki karşıma eşim çıktı. Şimdi tayin olayları falan olabilir ama biliyorum ki gitsem de üç beş yıl sonra sonunda buraya geleceğim. Eşimin ailesi de burda. Öyle çok anneci bir tip değilim ama bir ömür ailemden uzakta olma fikri bana çok korkunç geliyordu. Sevdiğim insanlar benim yakınımda gözümün önünde olmalı. Evlendikten sonra da anladım ki farklı bir şehire gitsem gerçekten çok zorlanırmışım. Her zaman görmesem bile onları yakında olduğunu bilmek istediğim zaman yanlarına gidip görebileceğim düşüncesi bana iyi geliyor.
Çoğu insan bunu hiç problem etmiyor ama benim için çok önemliydi
Artık bir yola girmişsin. Sonuçta bu daha önceden belli olan birşeydi. Biraz zorlanırsın belki ama alışırsın zamanla. Acaba iş ciddiye binince biraz panik mı oldun?Işte bende korkuyorum onlardan uzak nasıl olacak diye tabi bu dusunceler bende nişandan sonra oluşmaya başladı
Nişandan sonda oluşmaya başladı zaten bu dusunceler. Ne bileyim evlilik öncesi sendromu falan heralde diye yoruyorum artık.Artık bir yola girmişsin. Sonuçta bu daha önceden belli olan birşeydi. Biraz zorlanırsın belki ama alışırsın zamanla. Acaba iş ciddiye binince biraz panik mı oldun?
Kvler derken? Anlayamadım siziEger yasayacagin sehirde kvler olacaksa bence sehre alismayi degil onlari dusun. Bazilari evlilikten sonra oyle huy degisyor ki insan o şokun etkisi ile bön bön bakiyor
Evet öyle birşey olabilir. Bunu cidden problem yapacak olsanız en başından beri ona göre adım atardınız. Çünkü ben daha önceden benimle tanışmak isteyen biri falan olduğunda sırf farklı şehire gitmek istemediğim için daha o kişiyi tanımadan reddediyordum. Sizin ki benimkinden farkı. Muhtemelen evlilik öncesi sendrom gibi birşey olmuş olabilirNişandan sonda oluşmaya başladı zaten bu dusunceler. Ne bileyim evlilik öncesi sendromu falan heralde diye yoruyorum artık.
Kvler derken? Anlayamadım sizi
Belki de dediğiniz gibi olur gerçekten..keşke okyanus ötelere gitseymişim diyorum fikriniz ilerde çok değişebilir
Hayır. Nisanlim polis şu an Doğu görevini yapıyor. Doğuda bir ilçeye gidicem.Ben de gurbete gittim alışıyor insan. Ama gurbet eşimin memleketi olsa gitmezdim. O işe karşıyım. Siz eş adayının ailesinin olduğu şehre mi gireceksiniz?
Inşallah bende çarçabuk alışırım.Annesinin yanında yaşayan azınlık benim çevremde. Herkes(bende dahil) bal gibi alışıyor.
:) :) şimdi anladım :) Hayır kayinvalidemler de başka şehirde. Nisanlim polis gittiğim yerde sadece ikimiz olucazBurda arkadaslar bu sekilde kisaltiyor ya o yuzden oyle yazdim.
Kv = the kayinvalide
:) :) şimdi anladım :) Hayır kayinvalidemler de başka şehirde. Nisanlim polis gittiğim yerde sadece ikimiz olucaz
Inşallah biran önce geçer bu karışıklıklar ☺Allah gonlune gore versin insallah. Evlilik yaklastikca is ciddiye bindikce boyle kafa karisikliklari uzuntuler vs oluyor cok normal. Ama gurbet tabiki zor olacak. Kisiden kisiye de degisir ben alisamam mutsuz olurum sen alisir onemsiz gorursun belki. O yuzden sen kendin karar vereceksin. Temelli yerleseceginiz zaman hangi sehir olacak o da onemli sonucta tayincisin.
Ben de doğuda bi ile gitmiştim. Aynen sizin gibi olmuştum. Düğüne yakın özellikle. Kız almaya geliniyor ya hani. Aşağıda bekliyorlar. Bizimkiler yanımda. Yok ağlamaktan çıkarıyorum evden. Ama nasıl bir ağlamak durmuyor yani. Dursa adım attığım an tekrar başlıyor. Teyzem hala dalga geçer o halimle. İyki ailem dışında kimse yoktu yoksa bu kızı zorla evlendiriyolar diye acıyıp kurtarmaya bile çalışırdı. Şimdi şükür bir buçuk saatlik uxaktayız. Siz de doğu görevi bitince yaklaşırsınız.="birsosyolog, post: 53989903, member: 866484"]Hayır. Nisanlim polis şu an Doğu görevini yapıyor. Doğuda bir ilçeye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?