CIKMAZDAYIM

Bunu 5 yaşındaki cocuk bile yapmaz, annemi uzdum diye bir kenara oturup susar aglamaz.. Inanma !onlar timsah göz yaşlarıdır kocanın.. Hayata bir kere geliniyor.. Hic mi canın kiymeti yok!

Naptiniz ne karar verdiniz ? Sizi yargılamak değil burdaki insanların amacı size değerli olduğunuzu hissettirmek çünkü gerçekten degerlisiniz ekonomik özgürlüğünüz var bunlar çok güzel şeyler .dayak yemeyi hiçbir kadın haketmez yıllarca anasiyla yasa dayaklara sus yazık etmeyin kendinize nolur .değerli olduğunuzu binlerce kere tekrar edin .ve önünüze bakıp mutlu olmaya çalışın. Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkaracaktir hiç merak etmeyin. Ama o adamın yalanlarina kanmayin lütfen

Naptiniz ne karar verdiniz ? Sizi yargılamak değil burdaki insanların amacı size değerli olduğunuzu hissettirmek çünkü gerçekten degerlisiniz ekonomik özgürlüğünüz var bunlar çok güzel şeyler .dayak yemeyi hiçbir kadın haketmez yıllarca anasiyla yasa dayaklara sus yazık etmeyin kendinize nolur .değerli olduğunuzu binlerce kere tekrar edin .ve önünüze bakıp mutlu olmaya çalışın. Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkaracaktir hiç merak etmeyin. Ama o adamın yalanlarina kanmayin lütfen
Biliyorum kızlar Allah sizden razi olsun sizin mesajlariniz sayesinde kendime geliyor utancimdan kimseye anlatamadigum şeyleri burda size anlatarak rahatliyorum ustelik istisnasiz herkwsin bunun normal olmadığını belirtmesi benim gereksiz yaptığım vicdani da azaltıyor hergun ariyor aglayarak yuva yıkma duzelecem tedavi olacam vs diye ama inanmıyorum artık bana yaşarken cehennemi yaşatmış tek korkum artik dul sifatiyla kucuk bi ilcede hayata sifirdan başlamak

Biliyorum kızlar Allah sizden razi olsun sizin mesajlariniz sayesinde kendime geliyor utancimdan kimseye anlatamadigum şeyleri burda size anlatarak rahatliyorum ustelik istisnasiz herkwsin bunun normal olmadığını belirtmesi benim gereksiz yaptığım vicdani da azaltıyor hergun ariyor aglayarak yuva yıkma duzelecem tedavi olacam vs diye ama inanmıyorum artık bana yaşarken cehennemi yaşatmış tek korkum artik dul sifatiyla kucuk bi ilcede hayata sifirdan başlamak
Korkular olmasi normal ama zamanla siz kendinizden ödün vermeden önünüze baktıkça ne o küçük ilçe size yüklenecek nede siz orda mutsuz olacaksınız. Yeterki isteyin dayak yemeden huzurla geceleri başımı yastığa koymak istiyorum deyin.

Defalarca siddet uygulayan esimden bu bayram tatilinde kaçıp gizlice tayin dilekcemi verdim ve tayinim cikti tayinimi o da bugun ogrendi aglayarak aradi dilekcemi gorunce ne kadar sevdiğini bana cok haksizlik ettiğini benim melek oldufumu isterse yanima tayin isticegini (ki daha önce gidelim dediğimde benle dalga geçerdi) beni borakmicagni ve beni cok sevdigini söylüyor ben ki bu adama defalarca sans verdimm siddet hic bitmedi ustelik annesiyle yaşıyoruz onn yaninnda da kovdu evden ne guzel alismistim iylesiyodum dun öyle aglayarak arayinca cok kotu oldum yine yerlerdeyim...napacam ben
Tabii ki geri adım atmayacaksınız, timsah gözyaşları sizi yanıltmasın

değişmez
tayin iyi fikir uzaklaşınca çok daha kolay koparsınız
ailesiyle yaşayacak boşanmış adamın evlenmesi kolay değil
eğer annesinin dolduruşuna falan gelme ihtimali varsa evlenmezsin git gönlünü al diye baskı yapmış olabilir
dönmeyin geri

Dul eşi vefat etmiş insanlara denir.
Siz bekar olacaksınız önce bunu bir bilin ;)

Ayrıca dayak atarken aklı neredeymiş şimdi mi melek olduğunuzu anlamış.
Boşanın.

Back
X