• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Kadincagizin ettigi lafta bisey yok ki neden ona takildiniz anlamadim. Evet adama giren cikan yok yani. Intihara gitmenize gerek yok bu cileden kurtulus cok daha kolay.

Esra uzaydan mı bildiriyorsun acaba?Kocası eşini sevmese bile SENCE seni dövücem ağzını burnunu kırıcam filan mı derdi acaba?Yapan yapıcam mı diyor?Soluğu mahkemede alsın yada almasın o karmakarışıkın bileceği bir iş,bir şans vermek zor değil tabii ama bu karmakarışığın son şansı olabilir yahu açıp da bir televizyon falan izlemiyor musun acaba sen bu ülkede ne kadar kadın cinayetleri oluyor farkında mısın?Ayrıca silahı olduğunu tabii biliyordıur ama belki de öfke kontrolü sorunu olduğunu bilmiyordu?Duymuyor muyuz okumuyor muyuz cinnet geçirdim yaptım diyor adam ben burda bi mesajımda da söyledim neden cinnet geçiren kendini camdan filan aşağı atmıyor diye.Ama şiddet uyguluyor işte.Şurda kimin kocasının kime gücü yetmez ispat etmeye gerek var mı acaba üzerinde illa vurup filan ben seni dövebiliyorum mesajını vermeye gerek var mı?
Ha bir de şöyle bi insan tipi var kesinlikle kaçınmak lazım diye düşünürüm ben her zaman iş istediği gibi gitmeyince çirkinleşen,çirkefleşen insan tipi.karmakarışıkın eşi de öyle anladığım kadarıyla kızcağız boşanalım demiş iste sen kadın mısın ki şöyle böyle...Ya kardeşim ne gerek var bu kadar çirkinleşiyorsun?Bir şanssa bir şans şans yoksa ayrılır insan ama bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var?Bak öyle laf söylediği karısının şimdi dizinin dibinden ayrılmıyordu ha bu çok güzel sevindim onların adına ama bu kadar şey yaptıktan sonra insan bunları yapınca inandırıcı gelir mi hiç?İnsan sevdiğine gelmişine geçmişine sülalesine bu kadar saydırabilir mi?Saydırdığı insanın da bir daha yüzüne bakabilir mi?Yani ben bunu karmakarışıkın eşi için değil genel konuşuyorum sonuçta böyle birçok insan var.Kırmadan önce düşünecek insan.Kaybetmeye korkacak,değil ki vurmak.pehh

Bir evlilik yapmış iki tarafta sevmiş hatta çok zor şartlar altında birliktelik kurmuşlar. Ben şahsen kocasının eşini sevdiğini düşünüyorum ve sözünüde tutacağını düşünüyorum. Bu iki kişi içinde bir deneyim oldu. Size kalsa dışarı çıkmayalım insanız araba gelip çarpar böyle yaşanılırmı? Klavye başından ayrıl boşan bu adamdan demek kolay bende derdim. Ayrıl boşan zaten kolay olan bu herkeste bunu söylemiş çünkü konu sahibinin boşanması kimin umurunda. Varsayımlarla hareket edemeyiz yok tv de şu var bu var benim kadar tv izlediğini haber izlediğini sanmıyorum ama siz farklı izliyorsunuz. Tv ye bakacak olursak dışarı bile çıkamayız yok şu var bu var diye. Eşi bazı sözler vermiş bazı şeyleri kabul etmiş öfke kontrolü tedavisi olacağım demiş. Daha ne yapsın zaten bunları yapmaz ise konu sahibi gerekeni yapar. Ki kendisi de öyle diyor. Halen burada sırf klavye başında yorum yapmak için yazanlar var. Ne diyeyim zaten konu sahibi bu konudan alacağı mesajı aldı. Bundan sonra sana bana bize birşey düşmez. Saygılar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Bir evlilik yapmış iki tarafta sevmiş hatta çok zor şartlar altında birliktelik kurmuşlar. Ben şahsen kocasının eşini sevdiğini düşünüyorum ve sözünüde tutacağını düşünüyorum. Bu iki kişi içinde bir deneyim oldu. Size kalsa dışarı çıkmayalım insanız araba gelip çarpar böyle yaşanılırmı? Klavye başından ayrıl boşan bu adamdan demek kolay bende derdim. Ayrıl boşan zaten kolay olan bu herkeste bunu söylemiş çünkü konu sahibinin boşanması kimin umurunda. Varsayımlarla hareket edemeyiz yok tv de şu var bu var benim kadar tv izlediğini haber izlediğini sanmıyorum ama siz farklı izliyorsunuz. Tv ye bakacak olursak dışarı bile çıkamayız yok şu var bu var diye. Eşi bazı sözler vermiş bazı şeyleri kabul etmiş öfke kontrolü tedavisi olacağım demiş. Daha ne yapsın zaten bunları yapmaz ise konu sahibi gerekeni yapar. Ki kendisi de öyle diyor. Halen burada sırf klavye başında yorum yapmak için yazanlar var. Ne diyeyim zaten konu sahibi bu konudan alacağı mesajı aldı. Bundan sonra sana bana bize birşey düşmez. Saygılar.

İnşallah mutlu olsunlar.Burdaki herkesin temennisi o aksi olacağını düşünmüyorum zaten.Eşi gerçekten büyük adım atmış tedavi olmayı kabul etmekle.Canım muhalefet etmek istemiyorum sana ama sonuçta eşinin sözünü tutacağını düşünerek sen de bi varsayım yapmış oluyorsun.Tek fark ben olumsuz varsayım yapıyorum sense olumlu.Ama ben de sen de kötülüğünü düşünerek yazmıyoruz bunları.Bu da bizi ortak noktada birleştiriyor işte.Haklarında hayırlısı olsun herşeyi canlı canlı okuduk düşüncelerimizi yazdık.Bundan sonrasını onlar bilirler,inşallah herşey istedikleri gibi olur.

İnşallah mutlu olsunlar.Burdaki herkesin temennisi o aksi olacağını düşünmüyorum zaten.Eşi gerçekten büyük adım atmış tedavi olmayı kabul etmekle.Canım muhalefet etmek istemiyorum sana ama sonuçta eşinin sözünü tutacağını düşünerek sen de bi varsayım yapmış oluyorsun.Tek fark ben olumsuz varsayım yapıyorum sense olumlu.Ama ben de sen de kötülüğünü düşünerek yazmıyoruz bunları.Bu da bizi ortak noktada birleştiriyor işte.Haklarında hayırlısı olsun herşeyi canlı canlı okuduk düşüncelerimizi yazdık.Bundan sonrasını onlar bilirler,inşallah herşey istedikleri gibi olur.

Aynen öyle [emoji122][emoji122][emoji122]

Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..

[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba

dövme huyu falan var mı canım eğer varsa eve gitme sakın ayrıca şunu söyleyeyim bence senin söylediğin makul bişey küfür içermiyo haklısın da bencil insan bu şekilde tarif edilir valla bence eğer dövme huyu yoksa eve git söylediklerini yedir kendisine ne biçim laflar onlar ya dümdüz gitmiş hayvan it s.çıcam falan Allah kolaylık versin sana ama bu şekilde ne kadar devam edebilirsin hiç bilmiyorum insanlar değişmez çünkü..

Yazmayım dedim ama kendimi tutamadım burada boşan boşan diye naralar atan kk üyelerine sesleniyorum lütfen insanların yuvalarını yıkmaya çalışmayın yapıcı olun yıkıcı değil.

Ben konu sahibinin ve eşinin bu zorlu dönemden geçip bir süre sonra buraya mutlu anılarını anlatmak için geleceğini biliyorum inanıyorum. Kimse konu sahibine kendini ezdir dayağa katlan herşeye sabret demiyor.

Sadece birazcık zaman birazcık karşı tarafı dinle sonra ne yaparsan yap. Ama boşanma olduktan sonra konu sahibininde dediği gibi acaba 1 şans daha mı verseydim gibi aklında birşey kalmaması için 1 ve son şans ver dedik.

Ama buradaki yıkıcı kendini çok bilmiş bazı kk üyeleri zorla konu sahibinin yuvasını yıkacaktı. Allah'tan konu sahibi kendi vijdanını dinledi ve doğru yolu buldu.

Tabi bu arada konı sahibi belki bana da sinirleniyor sanki eşini savunuyormuşum gibi bir pozisyonda olduğum için ama alakası yok sonuçta ben ikinizide tanımıyorum.

burada genelde söylenen şeyler doğru çıkıyor, takip edin konu sahibini anlarsınız.

Bu şansı iyi değerlendirir umarım, artık mutlu olursunuz inşallah..
Bence şans vermen iyi oldu içinde acabalar kalmamalı bir insan ayrılırken..

Aynen oyle bi dusuncesi var. Bana diyorki bu evden bi daha gidersen beni bir daha goremezsin diyor aptal ya nr saniyosa kendini
EgOyu kiramiyorum o egosunu cok yuksek

o egoları aslında ezik olmalarından.. eşimde de var aynı sorun. sana sen kadınsın haddini bil derken acaba şunumu demek istedi. sen kadınsın ve benim kadar hayvanlaşamazsın doğanda yok.. eşimde bana sen kadınsın sen kadınsın deyip duruyor... kadınız diye sinirlenme hakkımız yok sanki bizim !!!! onların gururu şerefi tavan yapıcak diye bizimki batsın öylemi!!

Her sinirlendiginde degil . Cok asiri sinirlendiginde onun deyimiyle. Ama zaten agresif bi insan oldugu icin cok asiri sinirlenmesi icin oyle cok asiri ugrasmama da gerek kalmiyor... normalde buyuk kavgalarda ediyor yani. Em son iki ay once etmisti simdi yine..
Ben duygusal olarak cok zedeleniyorum o da kendince altta kalmamis oluyor ama iste.. savunmasi heo su yonde beni o kadar sinirlendirmeseydin ............. cok uzerime geliyorsun...... :(
Bu ise bi cozum bulamadım soz verdirdim yemin ettirdim ama yok yok.. bazem de düşünüyorum esim cok degisik bi ortamda büyümüş nasil anlatsam mesela 10 yildir boksla ilgileniyor dövüş sanatlarina cok ilgisi vardir zaten disardan bakilincada 185 boylarinda cok aşırı kaslı bir erkek.. ben 175 im ama 68 kiloyum mesela beni rahatlıkla alip bi duvarin uzerine koyabilir cok güçlü bir erkek.. hayati da hep boyle kavga dövüş ortamlariyla gevmis yani serseri bi erkek.. bu küfür olaylarinin ona o zamandan miras kaldigini bu agresifligin de ona hayattan istediklerini alamamasiyla ilintili oldugunu dusunmeye basladim. Cunku cok fakirlermis ve babasi iki kere kalp krizi geciriyor 6 7 sene hastanelerde organ ariyolar hep hastaliklarla gecmis 20 30 yas arasi.. Bilmiyorum ya kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum bunlar illaki hayata karsi bi ofke agresif bi durus yaratabilir cunku zor bi hayati olmus.. ama normali şöyledir hic adimla seslenmez bana hep askim canim guzelim falan.. normalde sakin bi erkek ama sinirlenince dunyanin en en en tahammul sinirlarini zorlayan insani...

Insanlar degisebilirmi . Oyle bi ortamda yetismis evet ama daha iyi bi hayat yasayabilirmi.

sanki eşimden bahsediyorsun bukadar benzer yaşadıklarımız.. tek farkımız ben eşimden asla korkmuyorum benden çok güçlü evet ama benim sinirim onu yerle bir eder.. iyi bişey diye söylemiyorum sakın yalnış anlama canım.. bi kere küfür edince sakin olup bel altından vurucan senin gibi bi erkeğe hiç yakıştımı ben senin karınım helalinin falan gibi.. ama sen beni sinirlendiriyosun dicek sen de sende beni sinirlendiriyosun çok ağrıma gidiyo çok ayıp utanıyorum gibi damarından giricen. sinir yaparsan ki haklısın yapmakta ama ANLAMIYORLAR, boşuna yaparsın daha beter geri tepiyor.. ben 10 senedir yontuyorum böyle yeni yeni başladı düzelmeye.

bu yapıdaki erkekler genelde sinir anında karşısındakinin bayan olduğunu unutuyor gücünün farkında olmadan başlıyor itmeye kakmaya.. ne zaman sen ağlamaya başlıyoruz o zaman idrak ediyor çekip gidiyorlar sonra yanından. güya sen onu sinirlendirdin üstüne gittin o kendine hakim olamadı .. derler ki bide sen beni biliyorsun tanıyorsun niye sinirlendiriyorsun ... :47:

Karı koca arasına girilmez derler ya bu tür konulara tamda şu sebepten yazmıyorum işte
Konu sahibi konu açar .Kocası bir psikopattır, Onu döver küfür eder tehdit eder. Birden tüm üyeler celallenir Darp raporu al,boşa onu. Sanırsın kadın ertesi gün soluğu karakollarda ,mahkemelerde alır. Sonrasında bir bakarsın o psikopat adam şair ruhlu bir aşık ,dünyanın en güzel sözlerini sarf edip
destanlar yazan bir romantik donjuan olmuş. özürler dilemiş kapılarda yatmış falan filan.Bir anda herşeyeskisinden daha güzel olmuştur.
Bu tür konuların kadınların eşlerine biranlık sinirle saydırmak için yazıldığını ve abartıldığını bizede tek taraflı yansıtıldığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..

[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba

ekonomik özgürlükleri olan bir bayansınız ve oturup eşinizden dayakmı yiyosunuz ? kınamıyımdiyorum ama nasıl sessiz kalıyosunuz bu küfürlere şiddet olaylarına aklım almıyor .

Ne yapacağımı bilmem ama ne yapmayacağımı biliyorum intihar etmezdim ve de küfür etmezdim hem bu nasip kısmet işi demekki nasibin bu subedeymis bunun için eşini suclayamazsin

ekonomik özgürlükleri olan bir bayansınız ve oturup eşinizden dayakmı yiyosunuz ? kınamıyımdiyorum ama nasıl sessiz kalıyosunuz bu küfürlere şiddet olaylarına aklım almıyor .

malesef ekonomik özgürlük , kariyer vs hiçbirisinin önemi yok sanırım artık. neden kadınlar hep çile çekmek zorunda. neden kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz. kınamak istemiyorum ama küfür ve şiddetin olduğu bir ilişkiye ilişki denir mi evlilik denir mi o kadar hakaretten sonra birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar arada saygı kalmıyor.
aldatılınca inanmak istemeyiz , bir daha yapmayacak telefonu bende pc şifresi bende diyerek saçma sapan bahaneler buluruz . çocuğum var ayrılamam deriz (aldatan adamın çocuğu değil o sanki) , ailesi arkasında olan başka bahane sunar , olmayan kimsem yok der.

esim de sureklo bana dinden imandan bahseden beni begenmeyen bi insandi
Bana dinden bahsetmesin kimse onun yuzumden dinden sogudum . Kadin kotu huylu kocasini cekerse cennetlikmis bilmem ne bana
Oype derdi neyse hastaneye gitttim raporu aldim
Evi terk ettim esylarimi aldim. Bi iki gun yeter ama
O rvde yoktu zaten kalacak yer aradim
Ogretmenevi filan full dolu
Burada luks bi otrl var oraya geldim gecekigi 140 tl esim duysa bana kizar pahali diye
Oradayim simdi odaya ciktim arabayi vale ye verdim
Annem aradi evdeyim yemek yiyorum anne merak etme dedim :(((
Yemin et sesin kotu geliyor gece 12 otobusune biner gelirim dedi
Yemin ettim yalan yere bide o yasta kadini gecenin bi yarisi yola koymaya ne hakkim var
Kendim ettim kendim buldum iste........

canım ya bu konu sahte bir konu izlenimi uyandırdın bende
ikide bir intihar etmek istiyorum ölmek istiyorum diyorsun
ama şartların ayrılmak ve hayatını devam ettirmen için çok müsait
artı olayları anlatırken çok gerçekçi olmayan bir dil kullanıyorsun (dövdü beni:(((( , bir şey söyleyin gibi)
arka arkaya da mesajların var,1 er dk arayla yazmışsın
darp raporuna gidip gelmen ve eşyaları topladım otele geldim demen kısa bir zaman içinde gerçekleşmiş
mesaj saatlerine baktım....
ayrıca otele geldiğini, 140 tl olduğunu, kocanın pahalı bulup kızacağını,
veeee en önemlisi arabayı vale ye bıraktım demeni hiç mi hiç anlamadım

annenin olaydan haberi yoktu hani, kardeşin duymuştu sadece, annen seni arıyor ve şüphelenip sesin kötü geliyor bişemi var diyor :)
gece 12 otobüsüne biner gelirim diyor (12 de otobüs olduğunu nerden biliyor)

vs vs çok detay var
ya konuyu anlatış şeklinde bir arıza var yada bu konu faso fiso....

o egoları aslında ezik olmalarından.. eşimde de var aynı sorun. sana sen kadınsın haddini bil derken acaba şunumu demek istedi. sen kadınsın ve benim kadar hayvanlaşamazsın doğanda yok.. eşimde bana sen kadınsın sen kadınsın deyip duruyor... kadınız diye sinirlenme hakkımız yok sanki bizim !!!! onların gururu şerefi tavan yapıcak diye bizimki batsın öylemi!!

canım ya bu konu sahte bir konu izlenimi uyandırdın bende
ikide bir intihar etmek istiyorum ölmek istiyorum diyorsun
ama şartların ayrılmak ve hayatını devam ettirmen için çok müsait
artı olayları anlatırken çok gerçekçi olmayan bir dil kullanıyorsun (dövdü beni:(((( , bir şey söyleyin gibi)
arka arkaya da mesajların var,1 er dk arayla yazmışsın
darp raporuna gidip gelmen ve eşyaları topladım otele geldim demen kısa bir zaman içinde gerçekleşmiş
mesaj saatlerine baktım....
ayrıca otele geldiğini, 140 tl olduğunu, kocanın pahalı bulup kızacağını,
veeee en önemlisi arabayı vale ye bıraktım demeni hiç mi hiç anlamadım

annenin olaydan haberi yoktu hani, kardeşin duymuştu sadece, annen seni arıyor ve şüphelenip sesin kötü geliyor bişemi var diyor :)
gece 12 otobüsüne biner gelirim diyor (12 de otobüs olduğunu nerden biliyor)

vs vs çok detay var
ya konuyu anlatış şeklinde bir arıza var yada bu konu faso fiso....

Hihi evet ben boyle konular acarak milleti oyalamaktan zevk alıyorum bi gidin isinize Allah askina ya.
Kimseyi inandirmak zorunda degilim Allah biliyor sen inanmasanda olur yani no problem..
Mune ye mesaj atmistim ama kapatmadi konumu mune lütfen kapatabilirmisin 12 saat once mesaj atmisti. Birde buradan sesleneyim..

Bosanalim dedim lütfen bosanalim sen kadinmisin ki dedi

Niye hala ewli kalıyorsun?

Dul kalmaktan mı korkuyosun?

Yaşın kaç senin?

Eğer ewlenip ayrılmış damgası yemekten korkuyosun gerçekten kafayı yemişsin dicem sana kusura bakmada..

Sen bu adamla gelecek görebiliyor musun??

Hala beklediğine göre görüyosun sanırım....

Yazık etme kendine!!!

Yok sinirlenmiyorum neden sinirleneyim
Savunan arkadaslar oldu zaten burada erkektir yapar diyenlerde oldu. Ama ben hem esimin biseyleri anladigini dusundugumden hemde ilerde vicdann azabi cekmemek acaba bi sans daha verseydim farkli olabilirmiydi yada ne bileyim evliligim icin elimden geleni yaptimmi sorusuna alnim acik bi sekilde evet ben elimden geleni yaptim onun yuzumdem bitti evliligim diyebilmek icin verdim bu sansi ona.
Daha oncede dedigim gibi ben esimle evlenirken cok zorluk yasadim cok mücadele verdim ve bitecekse de bu kadar kolay bitmeyi hak etmedigine inanıyorum.
Esim yine söylüyorum kendisi bilir. Kaldiysam yuvam icin esim icin kaldim bu onun son şansı. .
Tabiiki bu evlilik süt liman olana kadar cocuk filan da olmayacak esim cok istiyordu cunku . Kendisine de soyleyerek cocuk fikrinden vazgectim. Zaten bir yillik evliydim en az bir yil daha bu plan rafa kalkti. Yinede herseyin hayirlisi.
Ama kendimi de hesaba cektim. Onun hatasi büyük bu tartisilmaz ama bende biraz dikkatli konusmus olsaydim şu duruma gelmezdik belkide..

:53::53: kocamdır haketmişimdir mi demek istiyosun son cümlende bunu anladım.

Back
X