- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Önce ben de bolca üzüldüm kıymet bilmezler yüzünden. Fazlaca üzüldüm zaten biliyorsunuz böyle böyle insan kendine duvar örüyor. Ön yargı kötü derler ama siz ön yargıyı elden bırakmayın, bir insan için kalbiniz ilk an ne diyorsa doğrusu odur .Nasil degistirdiniz kendinizi ? Önerileriniz var mi?
YAŞ kaçaliskanlik ve gelecek korkusu. Yalniz kalmaktan korkmak..
Ben ayrildim bu insandan dediginiz gibi canimdan can koptu. Aliskanlik dedigimiz sey adi üstünde vazgecilmesi zor seyler ve insan psikolojisi öyle bir sey ki ayrildigin insanin iyi yönlerini hatirlatiyor hep. Sonra beni tekrar aradi ve baristik. Cok cok pismanim. Cünkü tam atlatiyordum aslinda
32 var ailem ama onlar kaldigim sehirde degilYAŞ kaç
Annen baban ailen yok mu
Ne o yazdi aradi ne de ben. Cok üzgünüm hala. Erkekler neden böyle, ilgileri azalinca tamamen farkli oluyorlar ve öyle konusuyorlar. Iliskilere güvenim kalmadi.
Vallahi ben ilk aşık olduğum günden bu yana gözüm ondan başkasını görmez diyerek hülyalı dolaşıyorum etrafta. Ne demek başkasına aşık olabilirim ve bunu sana söylerim aldatmam demek? Duygusal bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.Peki asik olabilirim demek normal mi?
Benim de görmez görmüyorda, kendisi öyle degil demekki artik bilmiyorum..Vallahi ben ilk aşık olduğum günden bu yana gözüm ondan başkasını görmez diyerek hülyalı dolaşıyorum etrafta. Ne demek başkasına aşık olabilirim ve bunu sana söylerim aldatmam demek? Duygusal bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.
aynisini ben de düsündüm. Canini yakmak istiyorum...Önce s.çmış sonra tüy dikmiş...
Olmaz bu adamla. Bence soyle yapin ben baskasina asik oldum deyip ayrilin. Nasil biseymis anlasin
Bende öyle düsünüyorum. Söyledigi sey ve söylemeye calistigi sey ve benim anladigim sey tamamen farkli belkide. O da güya kendine göre kizgin ama asla aramam bu konuda cok gururluyumdur. Kirildim hem de cok derinden.. ararsa acsam mi ne desem bunlari düsünüyorum.Siz şüphelendiğiniz için sanırım aldatmam merak etme başkasında aklım olsa ayrikirim demeye çalıştı sanırım ama çoğu erkek gibi odunca söyledi ...Hakaret hoş değil o ayrı tabi .Aramazsa aramayın derim.
Bende eşime bazen şunu söylüyorum "birgün beni sevmediğini düşünürsen bunu şöyle ve ayrılalım ." Çünkü ikimizde" sözde çocuklar için katlanılan " birbirine tahammülü olmayan insanların saçma , sevgisiz,saygısız evliliklerinin içinde büyüdük .Oğlumda öyle büyüsün istemem .
Eğer sizi seviyorsa bırakın mücadele versin yoksa yolunuza bakın aynı yastayiz ve inanın daha çok genciz .Çok mutlu olun inşallah
İçinizden geçeni söyleyin açarsanız .Yani demek istedigin belki farklıydı ama çok kiriciydi diye anlatin .Sizin içinizde kalacağına ,onun canı sıkılsinBende öyle düsünüyorum. Söyledigi sey ve söylemeye calistigi sey ve benim anladigim sey tamamen farkli belkide. O da güya kendine göre kizgin ama asla aramam bu konuda cok gururluyumdur. Kirildim hem de cok derinden.. ararsa acsam mi ne desem bunlari düsünüyorum.
ne mücadelesi vermis olcak ki o zaman? ben kalbimin kirildigiyla kalcam ve güvensizligimle.İçinizden geçeni söyleyin açarsanız .Yani demek istedigin belki farklıydı ama çok kiriciydi diye anlatin .Sizin içinizde kalacağına ,onun canı sıkılsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?