- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
O olmadan mutlu olamiyorum. Evet sükret diyorum kendime. Belkide ömür boyu yalniz kalabilirim o olmasa diye düsünüyorum.Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz? Erkek arkadaşınız olmadanda varoluyormusunuz? Erkek arkadaşınız olmadığı hayatınızda mutlumusunuz? Sevilmeye değer olduğunuz fikri benimsediniz mi hiç? Yoksa içinizde bir ses " Saçmalama. Sen yat kalk biri seninle beraber olduğu için şükret" mi diye düşünüyorsunuz?
O olmadan mutlu olamiyorum. Evet sükret diyorum kendime. Belkide ömür boyu yalniz kalabilirim o olmasa diye düsünüyorum.
Bana göre güven ilişkinin temel taşıdır. Güven olmayan ilişkiye ben ilişki diyemem. Hepimizin başkalarıyla yaşadığı sorunlar sıkıntılar oldu geçmişte ama bunu var olan ve bize zararı olmamış bi kişiye yansıtarak, bütün hayatımızı, geçmişte dangalağın birinin bize yaptığı yanlışın güvensizliği ve huzursuzluğuyla geçiremeyiz değil mi? Geçirmemeliyiz yaniBirbirimize karsi yanlisimiz olmadigi halde o da bana güvenmiyor ben de ona güvenmiyorum. Cünkü ikimizinde belli yasamis oldugu seyler var. Güvensiziz yani karsilikli bunu besliyoruz. Bu konular disinda tartismamiz yok nerdeyse.
Onsuz olan hayatimda sevildigimi begenildigimi düsüyorum. Kendi kendime de güzel vakit gecirebiliyorum. Ama onun yaninda degersiz hissediyorum kendimi. Kendini cok övüyor. Ben cok bilgiliyim sen degilsin, bunu da beceremedin gibi özgüvenimi düsürcek cümleler kullaniyor. Mesela bugün onun o lafina karsilik evet bende asik olup baskasiyla beraber olabilirim o zaman dedim. O yastan sonra kim senle beraber olcak dedi. Bu arada ben 32 o 38Bu cevaplarınız daha çok yine erkek arkadaşınız hakkında. Onsuz olan hayatınız ve siz nasılsınız?
Onsuz olan hayatimda sevildigimi begenildigimi düsüyorum. Kendi kendime de güzel vakit gecirebiliyorum. Ama onun yaninda degersiz hissediyorum kendimi. Kendini cok övüyor. Ben cok bilgiliyim sen degilsin, bunu da beceremedin gibi özgüvenimi düsürcek cümleler kullaniyor. Mesela bugün onun o lafina karsilik evet bende asik olup baskasiyla beraber olabilirim o zaman dedim. O yastan sonra kim senle beraber olcak dedi. Bu arada ben 32 o 38
Sürekli ihanet süphesiyle adamın beynini kemiriyorsanız doğru söylemiş. :)Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......
Kendim icin ne yapabilirim bilmiyorum. Böyle olunca insan kendini de saliyor dogal olarak. Ben kendimi saldim ve sayesinde yas kompleksli biri oldum. Su an cok kötü hissediyorum nerden nasil baslayacagimi nasil yapcagimi bilmiyorum. Sizin adiniza cok sevindim. 40 yasinda da evlenen var hic sorun degil. Ama bende bu düsünceyi yerlerstirmeye calisiyor. Sen bundan sonra kimseyi bulamazsin gibiBakın bunlar önemli konular. Erkek arkadaşınız size, siz ona verdiğiniz değeri vermiyor. Zaten güvenemiyorsunuz, buda üstüne tuz biber oluyor. Siz kendi hayatınızda mutlu olmanız lazım. Eskide kötü tecrübe hepimiz yasamisizdir ama bunu başkasına yikmamak lazım ikiniz içinde geçerli. Ama güvenden daha büyük sorun var su anda. Sizi asaglayan bir insan asla asla esiniz olmamalı, heleki cocuk düşünüyorsaniz cocugunuzun babası olmamalı. Öz güveniniz düşük şu anda, sizi yargilamiyorum, ama Allah rızası için hemen ayrılmıyorsaniz yinede kendiniz için birseyler yapin. Öz güveniniz yeri gelse bu adamı otomatik olaral şutlarsiniz o ayrı. Ha 30 dan sonra sana kim bakar diyen adama benden selam olsun: bende 30 dan sonra evlendim. Eşim dunya iyisi doktor ve yakışıklı. Bende aynaya bakınca eskiden gollumu görüyordum hep. Gönül aynasından bakanı bulunca dış görünüşün önemi de yok. 38 yaşına gelmiş sizinki ama bir kadınla nasıl konuşulur hiçbir fikri yok.
Ama yaslanana kadar birlikte olan insanlar da var. Demek ki imkansiz degil ve ben bunu basarabilcek ve bana bunun güvenini verebilcek biriyle birlikte olmak isterimYani eğer günün birinde sana karşı hislerim kalmazsa eğer seni aldatmak yerine dürüstöe sana bunu ifade ederim diyor daha ne desin adam? Her ilişki nasıl başlıyorsa bitedebilir gayet her ilişki sonsuza kadar sürmüyor.
Kendim icin ne yapabilirim bilmiyorum. Böyle olunca insan kendini de saliyor dogal olarak. Ben kendimi saldim ve sayesinde yas kompleksli biri oldum. Su an cok kötü hissediyorum nerden nasil baslayacagimi nasil yapcagimi bilmiyorum. Sizin adiniza cok sevindim. 40 yasinda da evlenen var hic sorun degil. Ama bende bu düsünceyi yerlerstirmeye calisiyor. Sen bundan sonra kimseyi bulamazsin gibi
Tabiki orası öyle ama herkesin başına gelebilecek bir şeyi size açıkça ifade etmiş sadece.Sonuçta ilişki başladıktan sonra size ayrılmak isteyebilirsiniz.Sadece karşı taraf için düşünmeyin.Ama yaslanana kadar birlikte olan insanlar da var. Demek ki imkansiz degil ve ben bunu basarabilcek ve bana bunun güvenini verebilcek biriyle birlikte olmak isterim
Bunların hepsi böyle canım.Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......
Ben her zaman söylerim "Kaliteli yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan her zaman iyidir". Eşimle tanışmasaydim zamanında yalnız kalmaktan korkmuyordum. Hayatımı en iyi şekilde yaşamaya gayret ediyordum. Hayatımda gayet rahat olduğum bir noktada tanıştım. Iyi olan hayatıma güzellik kattı yani.
Kendiniz için birşey yapmak istiyorsanız öncelikle bütün etrafınızdaki kötü enerjili olan insanlardan (sanırım erkek arkadaşınız da bunlardan) ve durumlardan arınmalısınız. Hickimse başkası tarafından itile kakila "sevilmeye" layık değildir. Doğru insan sizi iyi hissettirir, hatta eskiden kendinizde beğenmediğiniz taraflarinizi kabul etmeye bile vesile olabilir. Konunuz güvenden başladı ve bence siz bu adama güvenmemekle iç sesinizi aslında çok net duyuyorsunuz. Mesele sizi aldatmasından önce size hiç iyi gelmemesi! Ben iç sesinizin tarafını tutuyorum. Erkek arkadaşınızı benim gözümde hiç tutmadı
Hassasim ben aglamama engel olamiyorum:)Bunların hepsi böyle canım.
Ben alışığım laflara. Neden egosunu şişireceksin, sen söyleme ben ayrılıyorum zaten yallah de bas tekmeyi.
Acıma ...
Bu yeni güruh zaten kadınlar gibi nazlı. Çanak tutma sen de bir daha da sakın bir erkeğe ağlama.
Tamam ağla ama üzülme bir zamanlar ben de oyleydım kaya gıbı oldum inşallah sen de olursun da hayatın tadıno çıkartırsınHassasim ben aglamama engel olamiyorum:)
Mesajlariniz cok iyi geldi. Evet ic ses ic sesime güvenirim aslinda. Beni yaniltmadi hic. Beni en cok zorlayan kendimi asip ayriligi uygulamaya gecirmek. Bununda bir kolay yolu olmali
Nasil degistirdiniz kendinizi ? Önerileriniz var mi?Tamam ağla ama üzülme bir zamanlar ben de oyleydım kaya gıbı oldum inşallah sen de olursun da hayatın tadıno çıkartırsın
Ben ayrildim bu insandan dediginiz gibi canimdan can koptu. Aliskanlik dedigimiz sey adi üstünde vazgecilmesi zor seyler ve insan psikolojisi öyle bir sey ki ayrildigin insanin iyi yönlerini hatirlatiyor hep. Sonra beni tekrar aradi ve baristik. Cok cok pismanim. Cünkü tam atlatiyordum aslindaBazı şeylerin kolayı yoktur. Bazen acıyı göze alarak, gözlerini de karartarak yapman lazım bazı şeyleri. Bunu da bir doğum gibi düşün: bir süre sancın olacak, canın yanacak ama sonucu ele almak için canından can kopsa bile gayret ediyorsun. Ve sizin amacınız önceliğiniz bu doğumda kendi mutluluğunuz olsun.sadece bir kac dakika hayal edin: rahatsınız, mutlusunuz ve hayatınızla barışıksınız. Sonra sizi gercekten seven birini bulursanız daha da mutlu.
Bence yapabilirsiniz. Korku hicbir zaman iyi bir rehber değildir. Kendinizin ve baskalarin tarafından kulağınıza fisildayan korkular sizi durdurmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?