• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

10 yıllık sevdiğim adamla evlendim tüm hayalim buydu çok bekledim çok sıkıntılar çektik
Evlendik sonunda bir oğlum oldu ama hiç hayal ettiğim bir evlilik yaşamıyorum
Eşim bana karşı hiç iyi değil çok soğuk. Artık sevmiyor gibi ama sorduğumda tartışma konusu oluyo
Ne ben sana karışayım ne sen bana diyo dışarıdan ve arkadaşlarından kopamıyor beni geçtim oğluna da hiç vakit ayırmıyor
Boşanmak istediğimde de ben boşanmam diyor seviyorum diyo ama asla anlamıyorum sevdiğini
Ben de seviyorum ayrılmak istemiyorum fakat ne yapacağımı da bilmiyorum o mutluymuş ama ben mutsuz. Herkes gibi düzenli bir evlilik hayatımız yok o dışarıda ben annemde çoğu zaman böyle
Ne onunla devam etmek istiyorum ne de ayrılmak 😔😔😔

10 yıllık sevdiğim adamla evlendim tüm hayalim buydu çok bekledim çok sıkıntılar çektik
Eşim bana karşı hiç iyi değil çok soğuk. Artık sevmiyor gibi ama sorduğumda tartışma konusu oluyo
Ne ben sana karışayım ne sen bana diyo dışarıdan ve arkadaşlarından kopamıyor beni geçtim oğluna da hiç vakit ayırmıyor
Boşanmak istediğimde de ben boşanmam diyor seviyorum diyo ama asla anlamıyorum sevdiğini
Ben de seviyorum ayrılmak istemiyorum fakat ne yapacağımı da bilmiyorum o mutluymuş ama ben mutsuz. Herkes gibi düzenli bir evlilik hayatımız yok o dışarıda ben annemde çoğu zaman böyle
Tamamen elde etmenin rahatlığı var boşanmaz nasılsa diye düşünüyor bence biraz göz korkutmakta fayda olabilir. Ve gerçekten boşanmak gibi düşünceniz yoksa bunu kullanmayın. İyice söylediklerinizi basite alacaktır. Boşanmak son tehdit olmalı. Veya gerçekten öyle düşünceniz varsa bir adım atın. Tamamen elde etmekten böyle davranıyor bırakmaya gelince bırakmıyorsa ..

10 seneyi evli gibi geçirmiş miydiniz?

Tamamen elde etmenin rahatlığı var boşanmaz nasılsa diye düşünüyor bence biraz göz korkutmakta fayda olabilir. Ve gerçekten boşanmak gibi düşünceniz yoksa bunu kullanmayın. İyice söylediklerinizi basite alacaktır. Boşanmak son tehdit olmalı. Veya gerçekten öyle düşünceniz varsa bir adım atın. Tamamen elde etmekten böyle davranıyor bırakmaya gelince bırakmıyorsa ..

Sanırım sonu bu olacak :KK43: oğlumu daha çok düşünüyorum babasını okadar çok seviyor ki onun yanında okadar mutlu ki bu beni daha çok üzüyor
Canımcım sen böyle duygusal olmaya devam edersen bu adamın boynuna zincir taksanda boşanmaz şööyle al eline ipleri gerekirse dağıt etrafı, hiç öyle alttan alma, kendine gelsin, o zannediyorki 10 yıl bekledin 30 yılda kahrını çekersin zannediyor. Yok öyle bir dünya. Mutsuzsan çekmek zorunda değilsin.

O sana karşı sorumluluklarından kaçıyor sen ne durumdasın? Yemek yapmasan, evi temizlemesen, çamaşırını yıkamasan itiraz eder mi? Ederse karşılıklı düzeltmeyi teklif et. Bunlara da duyarsız kalıyorsa zaten ortada pek bi evlilik kalmamış boşanmada ısrar edebilirsin

Back
X