ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
Kizlar yasadiklarimi biliyorsunuz, esim kartlari iptal ettirmis ben de calismiyorum ogretmenim normalde biliyorsunuz eve almiyordum darp raporu almistim aklinca bana ceza verdi. Bes kurussuz parasiz kaldim dogumuma 2 ay kaldi cok stres yapiyorum. Ailem asla destek olmuyor ne maddi ne manevi yapayalniz kaldim. Guclu olmaya calisiyorum ama her yolumu kesiyorlar esimden de artik nefret ediyorum ne yapsam of
Güncelleme: Bugun kayinpederim,kayinvalidem ve esim geldiler kayinpederim esimi resmen hakaretlere bogdu adam olan karisina elini surmez, eger yaparsan bir daha bu kiza dokunursan seni polise kendi ellerimle veririm dedi. Bu kizin annesi babasi yok bize emanet, emanete boyle mi sahip cikiyorsun dedi. Esime de gozumun onunde iki tane gecirdi icin rahatladi. Kayinvalidem öküzü ağzini bile acmadi agladi sadece. Ayri odalarda kalacagiz, affetmeyecegimi benden kadinlik beklememesi gerektigini soyledim. Kabul etti.
Güncelleme: Bugun kayinpederim,kayinvalidem ve esim geldiler kayinpederim esimi resmen hakaretlere bogdu adam olan karisina elini surmez, eger yaparsan bir daha bu kiza dokunursan seni polise kendi ellerimle veririm dedi. Bu kizin annesi babasi yok bize emanet, emanete boyle mi sahip cikiyorsun dedi. Esime de gozumun onunde iki tane gecirdi icin rahatladi. Kayinvalidem öküzü ağzini bile acmadi agladi sadece. Ayri odalarda kalacagiz, affetmeyecegimi benden kadinlik beklememesi gerektigini soyledim. Kabul etti.
Son düzenleme: