• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ziyagillerdenmiyimneyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
2.301
1.722
48
30
Kizlar yasadiklarimi biliyorsunuz, esim kartlari iptal ettirmis ben de calismiyorum ogretmenim normalde biliyorsunuz eve almiyordum darp raporu almistim aklinca bana ceza verdi. Bes kurussuz parasiz kaldim dogumuma 2 ay kaldi cok stres yapiyorum. Ailem asla destek olmuyor ne maddi ne manevi yapayalniz kaldim. Guclu olmaya calisiyorum ama her yolumu kesiyorlar esimden de artik nefret ediyorum ne yapsam of

Güncelleme: Bugun kayinpederim,kayinvalidem ve esim geldiler kayinpederim esimi resmen hakaretlere bogdu adam olan karisina elini surmez, eger yaparsan bir daha bu kiza dokunursan seni polise kendi ellerimle veririm dedi. Bu kizin annesi babasi yok bize emanet, emanete boyle mi sahip cikiyorsun dedi. Esime de gozumun onunde iki tane gecirdi icin rahatladi. Kayinvalidem öküzü ağzini bile acmadi agladi sadece. Ayri odalarda kalacagiz, affetmeyecegimi benden kadinlik beklememesi gerektigini soyledim. Kabul etti.

Son düzenleme:
Eski konularinizi bilmiyorum
Eski konulariniza baktim darp almaniz kartlarin iptal edilmesiyle ilgili birsey de bulamadim 🤷‍♀️
Anladigim kadariyla soyleyeyim, haftada 2 kez gelmek isteyen kvniz yardimci olamaz mi size bu surecte?

Boşanma davasi acip nafaka talep edin bu surecte sosyal hizmetlere gidip maddi destek isteyin durumunuz cok zor aileden borc alacak kimseniz yokmu nafaka baglanana kadar .bosanmakda niyetli iseniz bi an once adim atmaniz lazim

Eski konularınızı bilmiyorum. Aileniz arkanızda değilse, çalışmıyorsanız, üstelik hamileyseniz önce kendinizi garantiye alıp sonra bu adımları atmanız gerekmez miydi?
Kadın derneklerine, sosyal yardım kuruluşlarına, belediyelere falan başvurun bari. Birinden bişey çıkar belki.

Ben ogretmenim meslegim var arkadaslar cok severek isteyerek evlendim zaten su an bebekten dolayi calisamiyorum dogurmak uzereyim. Eve almiyorum diye kopek kartlari iptal ettirmis. Zaten kv de kaliyor o da. Burnum surtsun affedeyim diye butuj yollari kapatiyolar. Eve almami, ayri odalarda yatmayi teklif ediyor. Annesi ile haber gondermis kendisini engellemistim.

Eski konularınızı bilmiyorum. Aileniz arkanızda değilse, çalışmıyorsanız, üstelik hamileyseniz önce kendinizi garantiye alıp sonra bu adımları atmanız gerekmez miydi?
Kadın derneklerine, sosyal yardım kuruluşlarına, belediyelere falan başvurun bari. Birinden bişey çıkar belki.
Konu sahibi eşi istemediği halde annesi ile görüştüğü icin hamile haliyle şiddet gördü. Önceki konusu buydu😑

Ben ogretmenim meslegim var arkadaslar cok severek isteyerek evlendim zaten su an bebekten dolayi calisamiyorum dogurmak uzereyim. Eve almiyorum diye kopek kartlari iptal ettirmis. Zaten kv de kaliyor o da. Burnum surtsun affedeyim diye butuj yollari kapatiyolar. Eve almami, ayri odalarda yatmayi teklif ediyor. Annesi ile haber gondermis kendisini engellemistim.
Bu durumda tamam demeni tavsiye ederim. Gelsin odaları ayırın. Doğumunu yap bebeğin ilk zamanlardaki sorumluluğunu tek sırtlama o da yapsın. Bir işbirliği gibi gör. Kendine bir hedef koy bebek belli bir döneme geldiğinde işe başla Kv baksın bir süre politik ol az para biriktir bir anda tekmeyi vurursun.
Şuan beş kuruşum yok diyorsun planlı hareket et lütfen 🙏🏻

Bu durumda tamam demeni tavsiye ederim. Gelsin odaları ayırın. Doğumunu yap bebeğin ilk zamanlardaki sorumluluğunu tek sırtlama o da yapsın. Bir işbirliği gibi gör. Kendine bir hedef koy bebek belli bir döneme geldiğinde işe başla Kv baksın bir süre politik ol az para biriktir bir anda tekmeyi vurursun.
Şuan beş kuruşum yok diyorsun planlı hareket et lütfen 🙏🏻
Kv ye o bebegin yuzunu gostermicem de asiri intikam alasim vae hirs doluyum ya

Kendi adınıza kredi kartınız yok mu? Yoksa, kredi kartına başvurun. Yardım isteyebileceğiniz bir arkadaşınız varsa, onunla konuşmayı deneyebilirsiniz.

Ama bu konuyu avukat ile konuşmak en iyisi olabilir sizin açınızdan. Bana göre ekonomik şiddet bu.

şuanda hırsınızı intikamınızı bırakın
çocupunuz için doğuma kadar dişinizi sıkacaksınız
şu durumda hem bu durum psikolojinizi iyice bozarak bebeğe zarar verecek hem de sağlıklı düşünmenize engel olacak
bu zamana kadar sabretmişsiniz, madem odayı ayırın,alın eve ,hiç tartışmayın da ,sakince bekleyin,doğurun,sonrasına bakarsınız
intikam soğuk yenen bir yemektir unutmayın.
öfkeyle kalkıp zararla oturmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X