• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kadının hamileliği aynı değil, bazı kadınlar hasta olmaktan daha beter oluyor.
Zaten ozel okul yani bu sene calistin seneyenin garantisi yok 1 yillik sozlesme imzaliyorlar. Ben mayis ayinda hamile oldugunu ogrendim, eylulde okullar acildiginda 4 aylik hanileydim ki yaz surecinde bir suru okula basvurdum. Ama anlasmadilar hanile oldugum icin. Biri demis ki hamilekik hastalik degil niye calismadin. Arkadasim bir sorun nedir ne degildir diye sinir etti beni.

İyi de adam hamile karisini dövmüş ya evin icinde sinir aninda daha kötüsünü yaparsa. Kizin can guvenligi yok caresizlikten bu ayiyi eve alacak.

Şuanda can güvenliği yok farkında mısınız. Tek başına, beş parasız, üstelik hamile ve doğuma az kalmış. Bir süre işlerini yoluna sokana kadar idare edecek sonra boşanacak. yoksa bebekte perişan olacak.

Zaten ozel okul yani bu sene calistin seneyenin garantisi yok 1 yillik sozlesme imzaliyorlar. Ben mayis ayinda hamile oldugunu ogrendim, eylulde okullar acildiginda 4 aylik hanileydim ki yaz surecinde bir suru okula basvurdum. Ama anlasmadilar hanile oldugum icin. Biri demis ki hamilekik hastalik degil niye calismadin. Arkadasim bir sorun nedir ne degildir diye sinir etti beni.

Benim ablamda şuan hamile ve çok kısıtlı hareket edebiliyor.

Z ziyagillerdenmiyimneyim nacizane tavsiyem bundan sonrasi icin uc bes kere dusunup hareket edin .aile destegi yok para yok hamile kalmak cok mantikli olmamis bir insan bir erkege hayatini bu kadar baglamamali . simdi maddi durumunuza gore bir plan yapin anneniz bakar mi cocuga acik acik konussaniz eviniz var mi ? bosansaniz maddi bir kaynaginiz olacak mi ev araba vs

Yani şunu soran bi benim sanki tepkiye bak bu kadar agzin eşinede laf yapsaymis keske senin....elli kez ogretmenim yazdin bende soyledim digerleri gibi...senin demen gereken ozelde calisiyordum ama suan calisamiyorum hanim efendi
Gercekten mi yaa bunu dusunememistim cok tesekkurler. Ozelde ogretmenim ben kadrolu filan degilim arkadasim.

Yani şunu soran bi benim sanki tepkiye bak bu kadar agzin eşinede laf yapsaymis keske senin....elli kez ogretmenim yazdin bende soyledim digerleri gibi...senin demen gereken ozelde calisiyordum ama suan calisamiyorum hanim efendi
Esime agzimin laf yapip yapmadigini nereden bileceksiniz ? 7 yillik iliskinin sonunda evlendim bir kere bana bagirdigini bilmem siddeti affetmem,affetmeyecegim de. Her konuya sacma sapan okumadan yorumlar yapiyorsun cahilce. Sana laf anlatmaya calisan da kabahat. Yok kredi cek yok niye calismadin hadsiz hadsiz empatiden uzak yorumlar. Sen eminim evliliginde mukemmelsindir kankim. On kere ozelde ogretmenim dedim bak anlamamissin iste. Maddi manevi durumum olsa buraya konu acar miyim ?

Doğuma kadar idare et filan diyenler olmuş da, kadın evden içeri aldı diyelim. Yine bir akşam üstüne çikip tekrar döverse? Bebeğe bir zarar gelirse? Gerçekten ciddi bir şiddet söz konusu. Dozu da artabilir... Karnında çocukla kadın döven bir adam var.

İşiniz çok zor ya ne tavsiye verilir bilmiyorum da ama eve almayın kesinlikle.

Kizlar yasadiklarimi biliyorsunuz, esim kartlari iptal ettirmis ben de calismiyorum ogretmenim normalde biliyorsunuz eve almiyordum darp raporu almistim aklinca bana ceza verdi. Bes kurussuz parasiz kaldim dogumuma 2 ay kaldi cok stres yapiyorum. Ailem asla destek olmuyor ne maddi ne manevi yapayalniz kaldim. Guclu olmaya calisiyorum ama her yolumu kesiyorlar esimden de artik nefret ediyorum ne yapsam of
Eski konularınızı bilmiyorum. Bu adam 7 ay öncesine kadar kusursuz koca mıydı ? Evliliğiniz güzel miydi?

Eski konularınızı bilmiyorum. Bu adam 7 ay öncesine kadar kusursuz koca mıydı ? Evliliğiniz güzel miydi?
Kusursuz diyemem hicbirimiz mukemmel degildi ama asiei mutluyduk gece uyandigimda bakardim beni izliyo saclarimi kokluyo boyle bisey hic yasamadim ya hazmedemiyorum bana nir kere 7 yilda hakaret etmemistir,argo soz kullanmamistir ondan hayretler icindeyim

Ziyagil tane tane anlat bi
Doğumun ne zaman? Herşeyden önce sakin kal. Bebeğe ve doğuma odaklan. Sana refakat edecek kimsen yok mu? O zaman eşine muhtaç durumda kalıyorsun. Belki doğum, bebekte onu insafa getirir.
Sigortan yatmıyor mu? Devlet doğum parası, süt parası filan veriyor sigortaya başvurursan.

Şu an maddiyat elinizi bağlıyor sizin önceliğiniz çocuğunuz eşinize zaten tavrinizi koydunuz darp raporu aldınız affetmediniz..bunu bilerek sizi maddi yönden sıkıştırdı serefs..iz.Gececek bu günler bebekle zor ama kpss girmeyi ihmal etmeyin inşallah bereketiyle gelir

Önce doğur ondan sonra adım at anlaşılan ailen bile yok.işin yok,paran yok ne demeye çocuk yaptınız anlamıyorum insanın bir köşede zor günler için parası olur eşi bile bilmez.adama güvenip teslim olmuşsunuz neyse artık minimum iletişim kurarak ilerletin süreci çocuk doğsun biraz ele avuca gelsin öyle düşünürsünüz.öteki türlü kadın sığınmaya falan gitseniz yine perişan olacaksınız.

Önce doğur ondan sonra adım at anlaşılan ailen bile yok.işin yok,paran yok ne demeye çocuk yaptınız anlamıyorum insanın bir köşede zor günler için parası olur eşi bile bilmez.adama güvenip teslim olmuşsunuz neyse artık minimum iletişim kurarak ilerletin süreci çocuk doğsun biraz ele avuca gelsin öyle düşünürsünüz.öteki türlü kadın sığınmaya falan gitseniz yine perişan olacaksınız.
Ay cildiricam hala isiniz yok paraniz yok diyorsunuz, ben hamileyken calisiyordum kurumum da hamileyim diye isten cikartti neden anlamiyorsunuz ? Param da vardi ama tukendi 7 ayda

O kadar guvendim ki 7 yilin sonunda evlendim zaten, kim bilebilir boyle olacagini ? Ben ozel bir universitede burslu okuyup, hem okumus hem calismis bir kadinim yani hayat benim icin hic kolay olmadi. Bir ailem, bir cocugum olsun istedim buna sa 7 yil bekleyip karar verdim. Hayat neler gosterdi iste.

Yaklaşık 10 senem özel okullarda geçti.
Hamile olduğunu öğrendikleri arkadaşlarımızla sözleşme imzalamazlardı genelde.
Allah kahretsin hepsini.
Bunu ancak işin içinde olanlar bilir..
Bizim müdür ben nişanladığımda "aman evlenir evlenmez çocuk yapma" demişti.
Branşınız nedir ? Atanma ihtimaliniz var mı ?
Eşinizi eve almakla en doğrusunu yapmışsınız, B seçeneğiniz yok şu an ne yazık ki.
Bu saatten sonra sinsice hareket edin. Eşinizi de hafiften affetmiş gibi davranın, alttan alın, daha çok pislikleşmesin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğiniz olduktan sonra size güç versin, her işiniz rast gitsin arkadaşım..

Ay cildiricam hala isiniz yok paraniz yok diyorsunuz, ben hamileyken calisiyordum kurumum da hamileyim diye isten cikartti neden anlamiyorsunuz ? Param da vardi ama tukendi 7 ayda
Tamam ama yok yani şuanda mesleğin varmış güzel ama işin var mı şuan yok paran var mı yok?eee o zaman aynı yere çıktık.zaten çocuk doğunca kim bakacakta sen hemen çalışacaksın ve kim sana o halde iş verecek?mecburen adamı çekeceksin 0 destekle nasıl geçineceksin küçük bebekle bak ailen yada birikmişin olsa idare edebileceğin o zaman olurdu.memur olsan yine olurdu özel sektörde ne işin var ne paran şuanda yapabileceğin en güzel şey can güvenliğin tehlikede falan değilse bebek doğana kadar idare et biraz büyüyünce kpss düşün.gerçekçi olalım mevcut durumda o adamdan ayrılman çok zor.

Yaklaşık 10 senem özel okullarda geçti.
Hamile olduğunu öğrendikleri arkadaşlarımızla sözleşme imzalamazlardı genelde.
Allah kahretsin hepsini.
Bunu ancak işin içinde olanlar bilir..
Bizim müdür ben nişanladığımda "aman evlenir evlenmez çocuk yapma" demişti.
Branşınız nedir ? Atanma ihtimaliniz var mı ?
Eşinizi eve almakla en doğrusunu yapmışsınız, B seçeneğiniz yok şu an ne yazık ki.
Bu saatten sonra sinsice hareket edin. Eşinizi de hafiften affetmiş gibi davranın, alttan alın, daha çok pislikleşmesin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğiniz olduktan sonra size güç versin, her işiniz rast gitsin arkadaşım..
Sinif ogretmeniyim aynen sozlesmemi yenilemediler kpss calisiyorum evde zTen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X