• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv ye o bebegin yuzunu gostermicem de asiri intikam alasim vae hirs doluyum ya
Şurda doğuma çok az kaldı planlı hareket etmen lazım hırsla fevrilikle değil.. sen ne yaşamış olursan ol en azından torunu stratejik davran boşandığında bile malesef mahkeme baba ve baba tarafıyla görüşme hakkı tanıyacak. Bu yüzden tamamen kesemiyoruz isteğimize bağlı olmuyor.
Şu an kendini ve bebeğini düşünmen lazım akıllıca davran. Eşinle iki arkadaş gibi konuş gelsin eve odayı ayırın o süreçte de bebeğine kendine odaklan. Çalışsın baksın eve yemene içmene keyfine bak. Eşlik yapmazsın ev arkadaşı gibi gör geçici süre

Bence bu süreçte biraz ani kararlar almaktan hırsla haraket etmekten vazgeçin. Şu an düşünmeniz gereken bu durumu nasıl daha iyi bir noktaya getirebilirim olmalı bakın ilerisi için demiyorum şu an için diyorum kısa bir süre en azından bebek doğana kadar ki süreç çünkü hiç kimsem yok diyorsunuz parasal yönden de sıkıntı var hamile olduğunuz için çalışamıyorsunuzda yani bunların çözümü size göre ne ise onu yapmanız lazım.
(bebeğinizi dünyaya getirip tekrar ekonomik özgürlüğünüzü elinize alana kadar) duygularınızla değil mantığınızla haraket edin.

Siz ogretmenseniz suan maasiniz yatar zaten? Kartiniz ondaysa hemen bankaya gidin elden maasi cekip o karti iptal ettirin ve yenisini cikarin ustune kredi karti bile verirler butun islem toplam 5 dakika surmez
Gercekten mi yaa bunu dusunememistim cok tesekkurler. Ozelde ogretmenim ben kadrolu filan degilim arkadasim.

Kenarda kosede altininiz falan yok mu ? yada arkadas vs bu kadar ortada kalmaniz cok kotu .adam gelse yine dovse ne yapabilirsiniz ki
Hepsini aldi krediyle dugun yapti sonra o krediyi benim altinlarla odedi Allahin cezasi.

Size sahip çıkmayan annenizle görüştüğünüz için şiddet görüp boşanma kararı almışsınız. Doğru mu anladım? 🤯

Ücretli öğretmen misiniz? Niye maaşınız yok?

Bu stresle o çocuk erken doğum riski altında. Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun. Ya kadın sığınma evine gidip tek başınıza yeni bir hayat kuracaksınız (ki bence çok çok zor) yada geri adım atıp tekrar işe girene kadar ayrı odalarda yaşamaya razı olacaksınız. Bazen daha sert vurmak için geri çekilmek gerekir. Bunu kaybetmek olarak düşünmeyin , bu sizin manevranız olsun. O bebek doğana kadar güvende olmak zorundasınız. Son söz olarak annenize de yazıklar olsun diyorum.

Arkadaslar ozel bir kurumda ogretmendim. Hamile oldugum icin benimle calismayacaklarini dogurup oyle gelmemi istediklerini soylediler. 2 ayliktim okul kapandi zaten bu sene de ise baslamadim.

Hepsini aldi krediyle dugun yapti sonra o krediyi benim altinlarla odedi Allahin cezasi.
Eşim düğün için kredi çekeyim diye sorduğunda borçlanarak düğün yaparsan seninle evlenmem demiştim. Millete gösteriş yapacağım diye senelerce borç ödeyemem. Sizin de orada uyanık olmanız lazımdı.

O kv ye yalvardim ben dugun istemiyorum zaten kimsem yok dedim hayir dugun yapacaksiniz dedi kocama zorla kredi cektirdi o krediyi de altinlarimla odetti.
Işte ben bu noktada rest çekmiştim. Ciddiydim de. Kadın sizin paranızla millete gösteriş yapmış. O kredinin takılarla ödeneceği gün gibi ortada.
Çok üzülüyorum bu düğüne harcanan paralara. Hem de borç harç. Çok parası olan harcasın da, borçlanarak...

Eşim düğün için kredi çekeyim diye sorduğunda borçlanarak düğün yaparsan seninle evlenmem demiştim. Millete gösteriş yapacağım diye senelerce borç ödeyemem. Sizin de orada uyanık olmanız lazımdı.
Zaten dugunume ailem de gelmedi ben de bunlar cok istekli diye kabul etmistim. Dusundukce aglayasim geliyor kalbim sikisiyor nelere eyvallah demisim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X