• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım...

:85: baştan sona okudum çok üzüldüm..Arkadaşlar yapılabilecek yorumları yapmışlar, kendin için en doğru kararı verirsin umarım iyi dileklerim seninle.

Dur bakım doğru anlamışmıyım...kocanı koluna takıp gezemıyorsun...Evinde saygı göremiyorsun... yatakta birlikte olamıyorsun..yasın çok genç...Bu dediklerimi yapabilecek birine özlem duyabilirsin zamanla... Evlilikte insanı yuvasına bağlayan şeyler vardır...

Dur bakım doğru anlamışmıyım...kocanı koluna takıp gezemıyorsun...Evinde saygı göremiyorsun... yatakta birlikte olamıyorsun..yasın çok genç...Bu dediklerimi yapabilecek birine özlem duyabilirsin zamanla... Evlilikte insanı yuvasına bağlayan şeyler vardır...

hayatını başkalarına özenerek geçiremezsin. fevri bir kararla evlenmişsin fevri bir kararla boşanma derim ama yapacak çok da bişey yok bu durumda. şartlar belli.

engelli eşimle voleybol basketbol masa tenisi oynarız. birlikte yüzer sahilde gezeriz. tatiller arkadaşlarla paylaşımlar herşey var hayatımızda. bir de çocuk:) eşin ya kendini toplasın ya da sen eşyalarını topla!

:85: baştan sona okudum çok üzüldüm..Arkadaşlar yapılabilecek yorumları yapmışlar, kendin için en doğru kararı verirsin umarım iyi dileklerim seninle.

teşkkür ederim.. ben kararımı verdimde sanki babam yönünden bişey olcak gibime gliyor.. istwmeyebilir naparım o zaman??

sizin adınızada üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.. benden şanslısınız benim eşim annesine ezdirdi beni.. o kadar kırıldığımı anlattm bana haklısın dedi sadece annesi onun yanında işine geldiği gibi kouşurken ses çıkarmadı.. hoş kendide ağlatıyo hep..

ya ben çok üzüldüm sen daha 20 yaşındasın bide..kıyamam yaa uykularım kaçtı valla ya..durumun çok zor naparsa yapsın eşin bide engelli sonuçta,sen her türlü zan altındasın ama yolun da çok başındasın bebeim ya..bencil ol başka çaren yok görüş ailenle bi şekilde,eminim tepki verirler ama o evde yaşadıklarından daha mı ağır olur sence??eminim daha çekilir olur sonuçta kendi anne baban zoruna gitmez..bence zaman kaybetme arkadaşların dediği gibi bak cinsellikte çok önemli 2-3 kere diosun.bunun sinir stresini de ilerleyen zamanlarda çok çok ağır çıkaracak senden..ben bi kere hayır diorm adam 3 gün küsüo bana.bilmiorm ya bence yapman gereken tekşey o evde haketmediklerinle daha fazla yıpranmadan ailenin yanına dönmen....

teşkkür ederim.. ben kararımı verdimde sanki babam yönünden bişey olcak gibime gliyor.. istwmeyebilir naparım o zaman??

kızının mutluluğu söz konusu ve sen orda mutsuzsun bunu bile bile kal demez hiç bir baba

hayatını başkalarına özenerek geçiremezsin. fevri bir kararla evlenmişsin fevri bir kararla boşanma derim ama yapacak çok da bişey yok bu durumda. şartlar belli.

engelli eşimle voleybol basketbol masa tenisi oynarız. birlikte yüzer sahilde gezeriz. tatiller arkadaşlarla paylaşımlar herşey var hayatımızda. bir de çocuk:) eşin ya kendini toplasın ya da sen eşyalarını topla!

mantığım da kalbimde dur demiyor artık..:50::50:

offf buraya da bişey yazılmıyor ya büyütürler şimdi ne demek istedin diye evet öyle bir aile tanıdığım vardı oğulları felçliydi maviz gözlüydü sizin anlattığınız gibi yani

babanla ilk telefonda konuş sonra topla eşyalarını dön evine orası senin evin değilki saygı görmüyorsun bi kere.bak dilekçenide vermişsin.engellicek değiller ya bi an önce harekete geç artık :20:

onu senin eşin sanıyo heralde ben öyle anladım o tanıdığı senin eşin miydi diye :S

bence şuan yatıp uyumaya çalış..yarın sakin kafayla hareket et..şuan ihtiyacın olan tekşey uyuyup o beyni biraz olsun bşaltmak inan yarın daha verimli beyne iihtiyacın olacak dualarım sennle canım gelişmeleri takip edicem..

engelli eşimle voleybol basketbol masa tenisi oynarız. birlikte yüzer sahilde gezeriz. tatiller arkadaşlarla paylaşımlar herşey var hayatımızda. bir de çocuk:)

Yazıklarım konuyu açan kişiyi baz alarak yazdım bir düşüncedir...
Sizinle ilgili olarak derdim var topiği okumadım yani...

iyi de ama bu kadar özel bir bilgi sorulmaz ki..
yani kişi tanıdık mı acaba diye merak edilir de göz rengi sorulur mu..
hadi çok merak edildi,özelden sorulmalı vs vs vs..
insan ağız tadıyla derdini paylaşamıcak demek forumda..
ben bile rahatsız ve tedirgin oldum..

Back
X