- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
bende bilmiyorum canım,sorunda burada başlıyor aslında,onun ailesi,benim ailem,birbirimizden beklentiler,çocuk bekletisi içerisindeki stresler,bla bala bala bala bla.....eşinle yaşadıgın sorunların temelinde ne var?
bebek için gerekli adımların atılmasının verdiği stres mi yoksa çok farklı mevzular mı?
evet canım belkide geçmişin bir patlaması bilmiyorum.ALLAH yardımcın olsun arkadaşım. Öncelikle rabbim inşallah bebeğinizi bir an önce nasip etsin. ztn herseyı cok ıyı ıfade edıosn sen anlattıklarına bakılırsa bugece gecmıste bırıkenlerın patlamasını yasamıssınz ama keske esını bırakıp gelmeyeydın :26: dilerim aranız düzelir ve hersey yoluna girer
bilmiyorum canım kafam karmakarışık,sadece konuşuyoruz ama çözüm yok,aslında sorunda bu,ne sorunumuz olduğunu tam bizde bilemiyoruz.prensesim öncelikle böyle bir tedavide başarılı olman için stres olmamalısın bu çok önemli yaşadığın stres senin hormonlarını direkt etkiliyor yoksa çabaların boşa gider sonrasında eşinle ilgili sornlarını düzeltmeye çalış relax olmalısın çokda yoruluyorsan buda stres yapar eşinde seni anlıyacakdır çocuk sahibi olmak için sabretmen gerekiyor allah yardımcın olsun canım biraz sabırlı ol sakin ol tamammı canım
bende bilmiyorum canım,sorunda burada başlıyor aslında,onun ailesi,benim ailem,birbirimizden beklentiler,çocuk bekletisi içerisindeki stresler,bla bala bala bala bla.....
evet canım belkide geçmişin bir patlaması bilmiyorum.
bilmiyorum canım kafam karmakarışık,sadece konuşuyoruz ama çözüm yok,aslında sorunda bu,ne sorunumuz olduğunu tam bizde bilemiyoruz.
biraz önce zile bastı ve eve geldi.biraz daha sakin gibiydi önceleri ama tekrar konuşmaya başladık ve başa tekrar döndük.kaçınılmaz son yine tartıştık,şimdi aldı anahtarı ve çıktı gitti evden biraz hava alayım dedi.
siz 3.kisilerle olan seyleri bosverin.
kendi aranizdaki sorunlari da gidermeye calisin birbirinizi yormadan ve suclamadan..
bende bilmiyorum canım,sorunda burada başlıyor aslında,onun ailesi,benim ailem,birbirimizden beklentiler,çocuk bekletisi içerisindeki stresler,bla bala bala bala bla.....
evet canım belkide geçmişin bir patlaması bilmiyorum.
bilmiyorum canım kafam karmakarışık,sadece konuşuyoruz ama çözüm yok,aslında sorunda bu,ne sorunumuz olduğunu tam bizde bilemiyoruz.
merhaba kızlar,aslında nereden başlamalı onu bile bilmiyorum;eşimle4,5 senelik evliyizve 2 sene korunmanın arkasından bebek sahibi olmak istedik,geçen sene düşüğüm oldu ve arkasından bir yığın ameliyat tedavi derken bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik...ama ne karar....kim istiyor kim istemiyor o bile belli değil.bu akşam saat 23 de çatlatma iğnemizi vurdurmamız gerekiyordu,ama eşimin bitmek bilmeyen o çok konuşmaları,dırdırları yüzünden saat 24 oldu,neyse artık dayanamadım yerimden kalktım hastaneye gitmek için oda benimle geldi.ama arada tartışıyoruz falan,yolda sinirlendim ve elimdeki iğneyi camdan aşağıya attım,sonrada indik arabadan iğneyi aradık bulduk.tabii ikimizde sinirliyiz ama hastaneye gitmektede ısrar ediyoruz,neyse yolda yine tartıştık ve indi,şimdi bende aldım arabayı eve geri döndüm.sinir oldum,çatlatma iğnemi vurulmam gerekiyordu onun saati gecikti o ayrı dert,eşimle aramız kötü o ayrı dert,aslında tüm bu olumsuzluğun içinde çocuk istenmelimi o ayrı dert,hoş istesekte zaten olmuyor o ayrı dert,pazartesi aşılama yapılacaktı artık olmaz o ayrı bir dert.bütün bir haftanın yorgunluğu üstümde ve cumartesi gecem böyle iğrenç geçiyor.söyleyin şimdi bana ben ne yapmalıyım?biliyorum karışık oldu ama bende çok karışığım ve delirmek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?