Çıkmazdayım!

eşimle gündüz oturduk konuştuk,tedaviden bir süreliğine vazgeçtik,yani pazartesi günü aşılama yaptırmıycam,çatlama iğnemide vurdurmadım.bu süre içerisinde bebiş kendiliğinden gelirse buyursun gelsin.hem iş stresi hem tedavi beni çok yıpratıyor.öyle uzun soluklu olmasada kısa kaçamaklı tatil yapmaya karar verdik,sanırım bu ikimizede iyi gelecek ve salı günü beraber psikoloğa gitmeye karar verdik.işte böyle arkadaşlar,dediğiniz gibi zor bir süreçten geçiyorum ve bunu az hasarla atlatmamız lazım,hepinize teşekkürederim,bundan sonrası Allahtan hayırlısı diyelim artık.dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
inan cok ailede boyle problemler var ve bircok erkekte evledikten sonra degisime ugruyor.
baban evliligini istememis olabilir fakar sonra mutlu oldugunuzu gorunce onunda fikirleri degisir zamanla.onun ailesin de dediklerini duyma.
bizimkilerde kotu insanlar degil ama istekleri fazladir.ben alinganim,hassasim.buna ragmen duymuyorum,anlamamazliktan geliyorum.kendimi,esimi mutlu etmeye sarfettigim cabayi,ailesi icinde harciyorum.bunlar bazen o kadar bunaltiyor ki ama dogrusu neyse o olmak zorunda.
es konusuna da gelirsek,benimkinin de eski halinden eser yok.evin nesesiyim bazen de kavgacisi,gurultucusu:)benim normal durusum bile esim icin surat asikligi.haftasonu o evde olmak,bense gezmek isterim.henuz basbasa gezmek nasip olmadi desem yeridir.o da bugun nasilsa haklisin dedi.normalde kabul etmez,biz cok gezermisiz oyle der:)hep onun arkadaslari.inan bazen nefes alamiyorum.ama isyan etmemeye calisiyorum.
bugun bir pazarimiz vardi ben kocami bir tek kahvaltida birde gece gordum.
cok onceden neyden sikayet ettiysem daha kotusu geldi.simdi de ayni seyleri yasamak istemiyorum.az da olsa sabrim bundandir.
bu bebek olaylari mutlaka sizi yipratmistir ama lutfen sende daha sakin ol.olacagina birak biraz.ikiniz onemlisiniz bunu unutmayin.

Tam isabet evliliğiniz ve kendiniz için çok güzel adımlar bunlar. İnş. hakkınızda hayırlısı olur...

Bence herşey yoluna girene kadar bebeği erteleyin.

"Bazı şeyler için geç kaldık!" dememek için.
Umarım herşey yoluna girer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…