sevmez olur muyum.iki yıl flort ıkı yıl nısanlılıktan sonra evlendim.zaten benm en buyuk sorunum kendımı dogru ıfade edememek.size de anlatamadım.babam cok iyi cok sessız bı ınsandı.ama annesıne karsı zaaafı vardı.annem hep uzuldu hep alttan aldı.hep verdi oyle gecındıler.bende öle olmak ıstemıyorum.tek istediğim sadece güleryuz.ben herkese her zaman takdır ettım bende ttakdır gormek ıstıyorum bukadar.istedğim tek sey kocam yanımda olsun.boşandıktn snra bakire olup olmamanız önemli değil bence... ki daha 2 aylk evlisinz alışamamşsınız bile evliliğe, ne kdr kolay gelyr boşanmak... yalnz ben sizin tavrınızdan şunu çıkardm siz eşinizi sevmyrsunuz ve birlkte olmadn evvel kurtmk istiyrsunuz, yani probleminiizi çözmek gibi bir niyetiniz yok...
severek mi evlendiniz?görümceniz kayınvaldeniz ozaman da böylemiydi..mutsuzsanız tahammulunuz yoksa ayrılmak en guzeli olabilir,fakat eşinizin düzelceğine inanıyorsanız hemen karar vermeyin
eşinle neden birlikte olmadın bu kadar önemli bi sorununuz varken gittinde bunlarımı taktın kafana dış kapının dış mandallarımı battı gözüne asıl sorununuzu halletmeniz gerekirken ?????
Bizi gerçekten karı koca sanıyorlar yazmışsınız da, karı koca olmanız için cinsellik yaşamanız gerekmiyor.
Sizin ailesiyle yaşadığınız sıkıntılar, eşinizin verdiği tepkiler ayrı sıkıntı, cinsellik ayrı bir olay.
Nikahınız kıyıldığına göre karı kocasınız.
Özel meseleleri, diğer sıkıntılarla kıyaslamayın bence.
Sorduğunuz sorunun bir cevabı yok, kimse eşinizin düzeleceği ile ilgili size garanti veremez,
bu yüzden düzelmez sakın eşinle cinsellik yaşama diyemez kimse, cinsellikte büyük eksikliktir ayrıca evlilikte.
Bu da etkiliyor olabilir evliliğinizi.
Görümceydi kaynanaydı bunlarla kendi yaşadığınız sıkıntıları evliliğinize yansıtmamalısınız. Hem bakire olmak nasıl bir şey ki kolayca boşanabilirim diyorsunuz. Bu tür şeyleri hemen hemen herkes yaşadı. Aşılamayacak şeyler değil ki bunlar?
Ayyy kusura bakmayin ama ben sizi anlayamiyorum gerci yazdiklarinizdanda pek bisey anlayamadimda mantiginizi hic anlamiyorum.Bir iki arkadasim daha var böyle dinlerken fenalik geliyo yok kayinvalidem görümceme gidiyo bana gelmiyo bilmem kim eltimle konusmuyo bende küseyim istiyo.bence sizin yapmaniz gereken insanlarla birebir iliskiniz nasil onlar konusmasin görüsmesin kayinvaliden bskasina daha fazla gitsin bu sizi ilgilendirmez ben herkesle görüsüyorum eltimide seviyorum görümcemide deyin ve onlarla bu konular hakkinda pek konusup yorum yapmayin.Niye kendi hayatinizdan cok baskalarinin iliskileriyle ugrasiyosunuz
Ayyy kusura bakmayin ama ben sizi anlayamiyorum gerci yazdiklarinizdanda pek bisey anlayamadimda mantiginizi hic anlamiyorum.Bir iki arkadasim daha var böyle dinlerken fenalik geliyo yok kayinvalidem görümceme gidiyo bana gelmiyo bilmem kim eltimle konusmuyo bende küseyim istiyo.bence sizin yapmaniz gereken insanlarla birebir iliskiniz nasil onlar konusmasin görüsmesin kayinvaliden bskasina daha fazla gitsin bu sizi ilgilendirmez ben herkesle görüsüyorum eltimide seviyorum görümcemide deyin ve onlarla bu konular hakkinda pek konusup yorum yapmayin.Niye kendi hayatinizdan cok baskalarinin iliskileriyle ugrasiyosunuz
Kocani seviyorsun, kavganiz dovusunuz yok sirf ailesinin yuzunden ayrilmayi dusunuyorsun? Ne kadar hatali bir dusunce. E$in kaç yasinda bilmiyorum ama siz zamanla birbirinize alisip birbirinizi anladiginiz zaman digerlerinin cikardigi sorunlari cok onemsemeyeceksiniz. Sen kafana cok takiyorsun, laf carpsinlar sen de saka yollu haddini asmadan yapistir cevabini gorumcene. O da sana dis geciremeyecegini anlayinca seninle ugrasmaktan vazgececektir. Yazik gunah hem severek iki ay once evlenmissin, birkaç sorun cikmis ve sen hadi eyvallah diyip geri donmeye kalkiyorsun. Ailen seni cok fazla koruyup kollamis sanirim. Burada kayinpederinden tokat yiyen hem de esinin yaninda, kayinvalideden hakaret isiten dayak yiyen insanlar dahi bir yere kadar duzelir mi acaba diye çabalamislar. Sen kolay olani seciyorsun, ne esinden ne de yuvandan vazgecme. Seni zorlayanlari cok kale almaki yaptiklari sacmaliklar senin canini yakmasin...Herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim bunu yapmalisin ancak, durmalari gerektigi yeri bilmeyenlere duracaklari yeri tatli sert bir tavirla ama asla saygisizlik etmeden gostermek sart.
Canim sende acik acik söyle zaten öylede böylede kötüsün sanirim.Eltin sendeyken görümcen yada k.validenmi ariyo niye cagirmadin diye sende siz görüsmüyosunuz biraraya gelince surat asiyosunuz benimde huzurumu kaciriyosunuz de ama ne bileyim bir iki gün sonrada onlarla biraraya gel ki eltinle birlik olup onlari cekistirdiginizi düsünmesinler yada onlarin yeri ayri eltinin yeri ayri oldugunu anlasinlar esinede aynen böyle izah et ben hepsini seviyorum hepsiyle görüsmek istiyorum ma sende biliyosun ki onlarin aralari iyi degil bana hep beraber gelince ben cok huzursuz oluyorum bicak sirtinda hissediyorum debide nacizane fikrim sakin ortak tanidiklarinizla digerlerini konusma sonunda zararli sen cikarsin ne eltinle görümceni nede görümcenle eltini konus gün gelir onlar barisir bi bakarsin sen disarda kalmissin ve ne olursa olsun esine onlar hakkinda olumsuz yorumlar ypma problemlerini birebir hallet icinden geleni o an oldugu gibi onlara söyle ama esine yansitma siz onlardan bagimsiz ayri bir ailesiniz seni anliyorum yazdigim kadar kolay degil ama araya esinide sokunca resmen ortalik karisiyo ve senin evliliginde bozuluyo birak en azindan yasadigin problemler onlarla sinirli kalsin sende kocanla keyfine bak
hepsini okuyorum bende şok içinde üzülerek..ailem bu zamana kadar bilmiyodu olanları..ama gercekten de onların destegıne cok guvenıyorum dogru..bilmiyorumm eşimle yarı kavga yarı ciddi byu konuyu son kez konustuk.zaten o beni her istediğine ikna edebilir..sadece benm yanımda oldugnu bilmek istiyorum.o da kımseyle kotu olmadan aramıza girmelerine izin vermicem dedi..ınsallah dediğini yapar..bunlar bnm cicim aylarım daha neden böle oluyo..beni geçtim insan kendı kardesını kendi evladını dusunmez mı?onun için tutmaz mı su cenesını..neden bazı ınsanlar agzını actıgında baskalarının kalbi kırılıyo..Allahım beterinden saklasın..halime cok sukur yıne de..yorumların için tesekkur ederm bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?