- 5 Şubat 2016
- 87
- 27
- 3
- 30
Hanımlar daha önce boşanmak üzereyim çok pismanim adlı bir konu acmistim sonu iyi bitmişti... Ya da ben öyle sanıyordum... Dün banka ile gorusmeye gittim yapılandırma ile oradan da acil olarak bin TL yatması gerektiği için annemin yanına gittim bin TL istemek için her neyse annemdeyken eşim aradı kısık ve normal bir ses tonu ile konuştum ona bozuldu sanırım annem ile muhabbet ettiğimi sandı ki olabilir elinde olmayan kadının boğazına bıçak dayiycak halim yok değil mi ? Eve geldim yemek yaparken aradı ters konuştu bende ne oluyor anlamıyorum dedim annen huzurlu hissediyor diye paylaşım yapmış sen yanındayken bundan rahatsız oldum bu kadar rahat ve bencil bir insan gormedim dedi bende annemin yaptığı paylaşımdan ben mi sorumluyum ben mi yaptım diye cikistim bana cemkirme dedi kapattı bende yinede kalbimi kotulemeyim huzurumuz kaçmasın diye aradım kirdiysam kusura bakma ama bu tavrın çok gereksiz dedim beni iki uç gün rahat bırak dedi bende peki dedim yemeği yedik odaya geçtim ben.. Bugün hastaneye gitmek için hazırlanırken mj atmış mutsuzum diye bende dedimk i bende mutsuzum ama sana sarılınca geçiyor dedim gelecekle ilgili kaygıların var guvenim bitti isteğim bitti huzursuzum eve bile gelmek istemiyorum falan dedi bayağı konuştuk sonunda ben bitsin o zaman dedim oda bana tamam bu süreçte duygusal yaklasman bu işin bitmesini geciktircek falan dedi o ara annesi geldi annesini arayıp anlattı bilmiyordu bize geldiğini anneside oğlum yuva kolay kurulmuyor yapma etme dedi annesine sanane benim hayatım ben yaşıyorum karışma dedi.... Bu süreçte nasıl davranmaliyim.... Bitmesini istemiyorum ama hayatım boyunca ben uzulmeyeyim diye yanımda kalmasını da istemiyorum ...