Çıkmazdayım...

Ji_ji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
87
27
3
30
Hanımlar daha önce boşanmak üzereyim çok pismanim adlı bir konu acmistim sonu iyi bitmişti... Ya da ben öyle sanıyordum... Dün banka ile gorusmeye gittim yapılandırma ile oradan da acil olarak bin TL yatması gerektiği için annemin yanına gittim bin TL istemek için her neyse annemdeyken eşim aradı kısık ve normal bir ses tonu ile konuştum ona bozuldu sanırım annem ile muhabbet ettiğimi sandı ki olabilir elinde olmayan kadının boğazına bıçak dayiycak halim yok değil mi ? Eve geldim yemek yaparken aradı ters konuştu bende ne oluyor anlamıyorum dedim annen huzurlu hissediyor diye paylaşım yapmış sen yanındayken bundan rahatsız oldum bu kadar rahat ve bencil bir insan gormedim dedi bende annemin yaptığı paylaşımdan ben mi sorumluyum ben mi yaptım diye cikistim bana cemkirme dedi kapattı bende yinede kalbimi kotulemeyim huzurumuz kaçmasın diye aradım kirdiysam kusura bakma ama bu tavrın çok gereksiz dedim beni iki uç gün rahat bırak dedi bende peki dedim yemeği yedik odaya geçtim ben.. Bugün hastaneye gitmek için hazırlanırken mj atmış mutsuzum diye bende dedimk i bende mutsuzum ama sana sarılınca geçiyor dedim gelecekle ilgili kaygıların var guvenim bitti isteğim bitti huzursuzum eve bile gelmek istemiyorum falan dedi bayağı konuştuk sonunda ben bitsin o zaman dedim oda bana tamam bu süreçte duygusal yaklasman bu işin bitmesini geciktircek falan dedi o ara annesi geldi annesini arayıp anlattı bilmiyordu bize geldiğini anneside oğlum yuva kolay kurulmuyor yapma etme dedi annesine sanane benim hayatım ben yaşıyorum karışma dedi.... Bu süreçte nasıl davranmaliyim.... Bitmesini istemiyorum ama hayatım boyunca ben uzulmeyeyim diye yanımda kalmasını da istemiyorum ...

allah allaaahh şimdi de anneler mi karıştı face kavgalarına :KK51:
eşinin geçinmeye gönlü yok

allah allaaahh şimdi de anneler mi karıştı face kavgalarına :KK51:
Ya olabilir yazmış olabilir annemde ikinci eşi ile boşanmak üzere belki ona paylaştı belki eşime nispete paylaştı benimle ne alakası var ben mi dedim paylaş diye değil mi...ondan da ben suçlu oldum

O kadar alttan aldınız ki kendini hala haklı sanıyor. Yuva kolay kurulmuyor ama sadece bir kişinin çabası ile de ayakta tutulmuyor. O sözden sonra bile hala ağzı laf yapıyorsa bu konu hayatınız boyunca Temcit pilavı gibi önünüze çıkar durur. Çünkü kendinde hata görmüyor. Siz sadece soyleyemediniz diye eğilip buzulurken, mahçup olurken, suçlu hissederken, o; diklenmenin ezmenin peşinde. Allah yardimciniz olsun. Hayırlısı neyse o olsun. Ama mumkunse kendinizden taviz vermeyin. Vere vere bu durumlar oluşmuş kanımca.

Gerçekten istemiyorsa bırakın,mutsuz olacaksınız.
Kendi mutluluğunuz için kalmak istiyorsunuz seviyorsunuz diye ama siz, artık sevmiyorum istemiyorum deseydiniz de karşı taraf bırakmasaydı nasıl hissederdiniz onu düşünün.

Ya olabilir yazmış olabilir annemde ikinci eşi ile boşanmak üzere belki ona paylaştı belki eşime nispete paylaştı benimle ne alakası var ben mi dedim paylaş diye değil mi...ondan da ben suçlu oldum
ayrıca evladıyla beraberken huzurlu hissetmesi kadar doğal bişey yok zaten..diyorum ya geçinmeye gönlü yok,kavga için kadının facesine sarmış..engellesin annen onu...sorarsa da ay oğlum anlamam ki ben basmışımdır bi yerlere desin

Gecmis konunuzu bilmiyorum ama gecinmeye niyeti olmayan birini,ömrünü onu ikna ederek gecirebilecek gücün varsa buyur devam et,ya beraber konusup duzeltin yada gidecekse tutmayin sonra buna alisir ve size eziyet eder bu sekilde

O kadar alttan aldınız ki kendini hala haklı sanıyor. Yuva kolay kurulmuyor ama sadece bir kişinin çabası ile de ayakta tutulmuyor. O sözden sonra bile hala ağzı laf yapıyorsa bu konu hayatınız boyunca Temcit pilavı gibi önünüze çıkar durur. Çünkü kendinde hata görmüyor. Siz sadece soyleyemediniz diye eğilip buzulurken, mahçup olurken, suçlu hissederken, o; diklenmenin ezmenin peşinde. Allah yardimciniz olsun. Hayırlısı neyse o olsun. Ama mumkunse kendinizden taviz vermeyin. Vere vere bu durumlar oluşmuş kanımca.
Mutlu değiliz.Rahat değiliz
Ve ben içimdeki inancı kaybettim
Devam ederiz önemli değil ben yakarımda omru önemi yok
Ama ikimizde tukeniriz
Tuketiriz herşeyi..Öyle yasamak ızdırap olacak
Daha fazla çirkinleşmeden bitsin Hemen alınmış bir karar değil bu süreçte senın duygusal olman ve bunu bana yansıtman sadece bitmeyi uzuatıp bizi yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz senden bunu yapmamanı istiyorum
Böyle yazmış...

Ama ikimizde tukeniriz
Daha fazla çirkinleşmeden bitsin Hemen alınmış bir karar değil bu süreçte senın duygusal olman ve bunu bana yansıtman sadece bitmeyi uzuatıp bizi yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz senden bunu yapmamanı istiyorum
Böyle yazmış...

Eşiniz sizden vazgeçmiş :KK43: Okuduklarımdan hissettiğim bu oldu.
O kadar çok üzüldüm ki ..
Ne emeklerle kuruluyor yuva sonu böyle oluyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.

Ama ikimizde tukeniriz
Böyle yazmış...

Çok zor kararlar gerçekten fakat karşınızdaki kişinin bence öncelikleri sizden başka şeyler. Siz ona rağmen sevginiz için devam etmek istiyorsunuz o ise çoktan nasıl kolaylıkla kurtulurumun derdine düşmüş.Mutlu olmak emek ister. Çaba göstermeden ilk durakta pes ediyor ki haklı bile değil. Buradan yazması belki kolay geliyor diye düşünebilirsiniz, yalnız bir ömrü bu para hesapları içinde geçirmek te kolay iş değil. Ya da benim mizaciama ters. Psikolojimi bozar. Bir de hiç te kolay kurtulmasın. Bu süreç te kolay olmasın diye kendinizi de yıpratmayin.

Back
X